خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      net
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال درمورد پردیس خودگردان پزشکی و محرومیت از کنکور سال بعد

با سلام

دوستان یه سوال داشتم لطفا راهنمایی کنید ( به صورت مستند و معتبر)

میخواستم بدونم دانشگاه پردیس خودگردان پزشکی اگر توی انتخاب رشته انتخابش کنم و یه دفع نخوام برم مشکلی پیش نمیاد برای شرکت کردن در کنکور سراسری سال آینده؟

یه جا توی دفترچه نوشته بود: " محرومیت از شرکت در آزمون سراسری سال بعد فقط اختصاص به رشته های نظام روزانه دارد"

حالا میخواستم بدونم که از اونجایی که پردیس دانشگاهی خودگردان شعبه‌هایی از دانشگاه‌های دولتی است این قانون شامل پردیس خودگردان میشه یا نه؟

یعنی اکه انتخابش کنم و نرم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون میشم اگه کامل و واضح راهنمایی کنید

با تشکر

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط net نمایش پست ها
      با سلام

میخواستم بدونم دانشگاه پردیس خودگردان پزشکی اگر توی انتخاب رشته انتخابش کنم و یه دفع نخوام برم مشکلی پیش نمیاد برای شرکت کردن در کنکور سراسری سال آینده؟

یه جا توی دفترچه نوشته بود: " محرومیت از شرکت در آزمون سراسری سال بعد فقط اختصاص به رشته های نظام روزانه دارد"

حالا میخواستم بدونم که از اونجایی که پردیس دانشگاهی خودگردان شعبه‌هایی از دانشگاه‌های دولتی است این قانون شامل پردیس خودگردان میشه یا نه؟

با تشکر
      نه مشکلی پیش نمیاد
      فقط روزانه محرومیت داره
      مشاور

3. Top | #3
      net
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      استاد مطمئن هستید؟

یعنی به دولتی بودن پردیس خودگردان ربطی نداره؟

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      استاد مطمئن هستید؟

یعنی به دولتی بودن پردیس خودگردان ربطی نداره؟
      نه دوست عزیز
      پردیس جداگانه هست توی کارنامه پردیس رو از روزانه جدا کرده و واسه هر کدام جداگانه مجاز در نظر گرفته شده
      محرومیت نداره
      مشاور

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام

با تشکر
      اگه نرید محرومیت نداره ولی خب یجور دل ادم ناراحت میشه چون خودم تجربشو دارم میگم من پارسال زدمو نرفتم عذاب وجدان دیوونم کرد چون خیلی از بچه های انجمن یا دوستامو میدیدم که میخواستن قبولشن و نشدن اگه من نمیزدم یکی از اونا قبول میشد و مسیر زندگیش عوض شد..........هنوزم بابت رفتار پارسالم ناراحتم
      .. نميدانم پس از مرگم چه خواهد شد ... نميخواهم بدانم کوزه گر از خاک اندامم چه خواهد ساخت ... ولي بسيار مشتاقم ... که از خاک گلويم سوتکي سازد ... گلويم سوتکي باشد به دست کودکي گستاخ و بازيگوش ... تا که پي در پي دم گرم خويش را بر گلويم سخت بفشارد .... و سراب خفتگان خفته را آشفته تر سازد ... تا بدين سان بشکند دائم سکوت مرگبارم را ...

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یه سوال خییییییلی مهم
      اگه پردیس ها رو تو لیست انتخاب رشته بالا بزنم و یه هو قبول بشم و نخوام برم آیا رشته هایی که زیر پردیس پزشکی انتخاب کردم مثلا دامپزشکی رو میتونم انتخاب کنم اگه قبول شدم؟؟؟؟؟؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sir_mohsen نمایش پست ها
      یه سوال خییییییلی مهم
      اگه پردیس ها رو تو لیست انتخاب رشته بالا بزنم و یه هو قبول بشم و نخوام برم آیا رشته هایی که زیر پردیس پزشکی انتخاب کردم مثلا دامپزشکی رو میتونم انتخاب کنم اگه قبول شدم؟؟؟؟؟؟
      پردیس قبول بشی سیستم متوقف میشه اما داخل کارنامه سبز که اذر میاد رشته های پایینی هم که میتونستی قبول بشی رو زده اگه بخوای میتونی بری
      مشاور

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      پردیس قبول بشی سیستم متوقف میشه اما داخل کارنامه سبز که اذر میاد رشته های پایینی هم که میتونستی قبول بشی رو زده اگه بخوای میتونی بری
      وای
      خیلی خطرناک شد قضیه!
      یعنی اگه نخوام پردیس برم دیگه باید قید قبولی تو روزانه نیم سال اول رشته های پایین تر رو بزنم؟
      خوب شد گفتی وگرنه من ندونسته فردا انتخاب رشته رو میفرستادم بعدش دیگه خیلی ناجور میشد

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن