سلام...میخواستم بدونم قلمچی برا سال پشت کنکوری هم بورسیه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام...میخواستم بدونم قلمچی برا سال پشت کنکوری هم بورسیه میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خودمم برام سواله تا چه رتبه میکنن من سال پیش بورسیه بودم ولی دوستای فارغ التحصیلم تا رتبه ۹ هزارم تو شهرمون بورسیه بودن'
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
سلام دوستان.آیا کانون برا کسانی که از زمان فارق التحصلیشون 2 سال گذشته و معدلش پایینه بورسیه داره؟
الف-شرط معدل
ششم دبستان تا چهارم دبیرستان
معدل سال گذشته بالای 17
دوم و سوم هنرستان
معدل سال گذشته بالای 17
ب- محرز شدن بضاعت مالی ضعیف دانش آموزان متقاضی در مصاحبه
ج- متقاضیان فارغ التحصیل به عنوان بورسیه پذیرفته نخواهند شد.
تبصره: مگر یک یا دو سال پس از فارغ التحصیلی
د- دانش آموزان متقاضی بورسیه پس از شرکت در آزمون های دوره ای (یک فصل از زمان ثبت نام )در صورت احراز 2 شرط (عدم غیبت و کسب تراز بالای 5000) به عنوان بورسیهی تایید شده پذیرفته خواهند شد و تا سقف معینی از طرف بنیاد کتاب رایگان دریافت خواهند کرد.
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
نمیدونم .برای اینکه ببینم اگه زیاد با تلفن حرف میزنید ثبت نام نکنن..من امسال از تابستون تا اخرش بورسیه بودم اما بخاطر تداخل با سنجش اذر ماه ول کردم البته یه دلیلشم این بود که جلسه صحبت های اقای قلم چی طولانی بود وقتم میرفت
البته الان مجبور شدم سه تای اخرو باز ثبت نام کنم .سه تا ازمون شد 94 هزار
باید معدل بالای 17 باشه ( البته توی سایت اینو گفته نمایندگی شهر ما میگفت بالای 18 ) و توی ازمون اولت باید ترازت بالای 5000 بشه و همچنین یه معرف داشته باشی فیش حقوقی و اینا هم چرته اگه معرف خوب داشته باشی همه چی حله من خودم اینا رو ازشون پرسیدم اینطور بهم گفتن .
دوستان منکه قاطی کردم.من این شرایط رو دارم آیا میتونم بورسیه بشم؟
1.دوسال از فارغ التحصلیم گذشته
2.معدلم 10
3.میتونم ب امید خدا ترازم رو بالای 5500 بیارم
فقط یکی از کادر خودشونو توجیه کن که نمیتونی هزینه رو بدی...
یکی از دوستام باباش مشاور املاک وضشونم خوبه...به پشتیبانش پول داد...بعد با پارتی بازی بورسیه شد
اگه دور و برت نظامی هست توو فامیل آشنا یا هرکی...با کارتش از طریق حکمت ثبت نام کن...میشه سیصد تومن...بعد پولو بده به طرف..12 ماهه از حقوقش کم میشه ماهی 25 تومن....یا هم هر ماه 25 تومن بده بهش
Do your best
one dayyou will be
some one's hope...some one's hero
سلام ببخشید من پارسال رتبم 3000 شد موندم برای شریف من پارسال سال چهارم در زرند بورسیه بودم امسال رفتیم سیرجون به نظرتون امسال که پشت کنکوربم سیرجان بورسیه میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)