خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات

ی سوال در مورد مکان درس خوندن ؟

سلام من تو روستا زندگی میکنم و کنکورم رتبم خوب نشد ینی افتضاخ بود ! چن بارم کنکور دادم ولی هیچی نصیبم نشد!! ینی کلا تو روستای ما از زمانی ک من ب خاطر دارم کسی رتبه ی خوبی نیاورد ( حتی ی رتبه زیر 5 هزار )

فقط ی نفر داروسازی قبول شد ک اونم نمونه دولتی درس میخوند!!

منم چون این مدتی ک پشت کنکور بودم دیگ همه ازم انتظار داشتن ی رتبه خوب بیارم ولی خب من نه با برنامه درس خوندم و ن کلا درس خوندم ! فقط الکی کتاب ب دست میگرفتم! و هر کاری میکردم جز درس خوندن

حالا هم شرایط بدی دارم ! محیط اینجا کلا با من سازش مخالف
      ب نظر شما اگ برم تو شهر ی خونه اجاره کنم خوبه ؟؟ تو خونه خودمون بمونم مطمئنم دیگ شاید تا کنکور 95 سکته کنم ! طعنه و کنایه اطرافیا بگیر تا فکرای منفی خودم !

آخه از هر لحاظی بگی دیگ نمیش درس خوند ! خداییش این حرفم گله و بهانه نیس ! حقیقت !

موندم دیگ

دیگ دوستی یا هم دورانی هم ندارم ک بخوام باهاش بخونم یا رقابت درسی داشته باشم !!

چن نفریشون ب ی رتبه و رشته ساده قانع شدن و رفتن دانشگاه! بقیه سربازی !

فقط من موندم !!

چیکار کنم

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Sharmande
      نمایش مشخصات
      خونه اجاره کردن تو شهربرای یه مجرد احتمال کارسختی باشه.ازنظرروحی هم اذیت میشی به دورازخونواده وتنهایی زندگی کردن.امااگه مثل دانشجوهابخوای خونه اجاره کنی وباچن نفر که درس میخونن هم خونه بشی خوبه.
      آدم باش همین

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگ با دانشجو جماعت هم خونه شی ک باید قید کنکورو بزنم!!!

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب بشین با خانوادت حرف بزن قانعشون کن که امسال یه کم باهات راه بیان یه چیز خوب قبول شی ...
      امیدوارم ناراحت نشی اما خودمون عرضه درس خوندن نداریم من یه همکلاسی داشتم روستا درس میخوند بخدا وندی خدا قسم وضعیت مالیشون افتضاح بود پدرش یه پیکان خریده بود با پول زمینش که فروخته بود به خاطر اینکه دخترشو بیاره مدرسه وخوابگاه نذارتش آخرش وقتی جواب کنکور اومد اون شد80مابا این همه امکانات شدیم 6000

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      خب بشین با خانوادت حرف بزن قانعشون کن که امسال یه کم باهات راه بیان یه چیز خوب قبول شی ...
      امیدوارم ناراحت نشی اما خودمون عرضه درس خوندن نداریم من یه همکلاسی داشتم روستا درس میخوند بخدا وندی خدا قسم وضعیت مالیشون افتضاح بود پدرش یه پیکان خریده بود با پول زمینش که فروخته بود به خاطر اینکه دخترشو بیاره مدرسه وخوابگاه نذارتش آخرش وقتی جواب کنکور اومد اون شد80مابا این همه امکانات شدیم 6000
      من مگ گفتم مشکل مالی دارم ؟؟

تا الان شاید 5 میلیون فقط پول سی دی دادم ک انگار پولمو ریختم تو چاه (فقط ی چن تاییش خوبن) کتابم ک خیلی دیگ خریدم! از این نظرا پشتیبانم هستن ولی مشکل من چیز دیگس

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها
      من مگ گفتم مشکل مالی دارم ؟؟

تا الان شاید 5 میلیون فقط پول سی دی دادم ک انگار پولمو ریختم تو چاه (فقط ی چن تاییش خوبن) کتابم ک خیلی دیگ خریدم! از این نظرا پشتیبانم هستن ولی مشکل من چیز دیگس
      نه نگفتم مشکل مالی داری خواستم بگم این همکلاسی من با کلی مشکل خوند اینجورشد مابی مشکل میخونیم هیچ جور نمیشیم

اندیشیدن به پایان هر چیز

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      تمام این حرفا بهانست.....

8. Top | #8
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      تمام این حرفا بهانست.....
      من مرض ندارم ک این همه پشت کنکور بمونم و عمر خودمو تلف کنم !! میتونستم همون سال اول مث خیلی از دوستام ب ی رشته و دانشگاه داغون کنار بیام !ولی نمیخام داداش!

اگ بهانه میخاستم بگیرم ک نمیموندم ! این ک گفتم واسم ی مشکل شده !

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من مرض ندارم ک این همه پشت کنکور بمونم و عمر خودمو تلف کنم !! میتونستم همون سال اول مث خیلی از دوستام ب ی رشته و دانشگاه داغون کنار بیام !ولی نمیخام داداش!

خب الان که مشکل داری بشین مشکلتو حل کن!!!
      الان واقعا تنها مشکلت اینه که بهت خرده میگیرن اطرافیان؟؟؟؟این که خیلی عادیه...99%کنکوریا این شرایطوتجربه میکنن ولی نمیشه دهن مردمو بست بیخیال شو وبه قولی کر شو...

اندیشیدن به پایان هر چیز

10. Top | #10
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      خب الان که مشکل داری بشین مشکلتو حل کن!!!
      الان واقعا تنها مشکلت اینه که بهت خرده میگیرن اطرافیان؟؟؟؟این که خیلی عادیه...99%کنکوریا این شرایطوتجربه میکنن ولی نمیشه دهن مردمو بست بیخیال شو وبه قولی کر شو...
      میخام اینجا نباشم و به همه بگم رفتم دانشگاه !

بعد بگیرم بخونم !!

خداییش دیگ دیونه شدم

مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

فقط الکی کتاب ب دست میگرفتم! و هر کاری میکردم جز درس خوندن.
      جمله بالا , نوشته خودتون هست , که در پست اول ذکر کردین , اینکه روستای شما یا محل زندگی تون رتبه برتر نداشته , شما این سد رو بشکن , شما نفر اول باش.
      توی پست ها نوشتین که کتاب های خوب اموزشی بازار هم دارین , پس از هرگونه معلمی بی نیاز هستین .
      در مورد اجازه خانه , واقعا فکر میکنی به همین راحتیاست , تو خونه خودتون زندگی میکنی , همه چیز اعم از صبحانه و نهار و.... اماده ست , با اون وضعیت نتیجه شده این , وای به حال اینکه بخوای خودت هم کار خونه انجام بدی دیگه بحث اجاره خونه و مشکلات خودش به کنار.
      گوشه و کنایه اطرافیان هم همیشه هست , شک نکن , اگه جای منی که بعد از 10 سال از دیپلمم نشسته بودی سر درس و کتاب میخواستی بخونی چیکار میکردی , حتما سر به کوه و بیابون میزاشتی نه؟

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میخام اینجا نباشم و به همه بگم رفتم دانشگاه !

بعد بگیرم بخونم !!

خداییش دیگ دیونه شدم
      ولی سخته تو خونه مجردی درس خوندن....
      ایشالا موفق باشی زیاد حساس نشو رو حرف بقیه من که امسال اولین سالم بود که کنکور دادم با این وجود شرایط منم دست کمی از تو نداشت همه حرف میزدن ومیگفتم چرا رتبه ات این شد ولی خودم میدونستم با شرایطی که من داشتم خیلی عالی هم بود پس بیخیال بشین بخون مردم حرف زیاد میزنن اگه خانواده خودت حرفی نمیزنن همین برات کافیه....

اندیشیدن به پایان هر چیز

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن