خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

شروع فیزیک 2 بسیار مهم

سلام من دنبال یه کتاب برای اموزش فیزیک بدون معلم میخواستم
      من امسال میرم سال دوم تجربی برای مطالعه در تابستون اینو میخوام

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط هادی1 نمایش پست ها
      سلام من دنبال یه کتاب برای اموزش فیزیک بدون معلم میخواستم
      من امسال میرم سال دوم تجربی برای مطالعه در تابستون اینو میخوام

بهترین کتاب برای شما سال دوم نشر الگو هست .... اگه اشتباه نکنم نویسندش رضا خالو باشه ....

موفق باشید

3. Top | #3
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      ببین بستگی به سطح خودت داره ..... .

الگو برای تست خوبه ولی تو که میخوای بدون معلم کار کنی اگه تو فیزیک قوی هستی مبتکران رو بهت پیشنهاد میکنم و اگر نه کمی ضعیفی گاج استفاده کن.

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نشر الگو یا گاج پایه رو بگیر.یکی از این دوتا

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نشر الگو

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadHo3ein نمایش پست ها
      ببین بستگی به سطح خودت داره ..... .

الگو برای تست خوبه ولی تو که میخوای بدون معلم کار کنی اگه تو فیزیک قوی هستی مبتکران رو بهت پیشنهاد میکنم و اگر نه کمی ضعیفی گاج استفاده کن.

کی میگه الگو فقط برای تست خوبه ؟!!!!! اتفاقا تو فیزیک دیگه الان اول تشریخی و مفهومی مهمه بعد مبتکران فکر نکنم خیلی مناسب ایشون باشه چون خیلی مطلبو کش داده به نظر من که موجب خستگی میشه !!!! بهترین آموزشو بنظرم الگو داره به سطحتم بستگی نداره هر کسی میتونه استفاده کنه من صفر بودم تو فیزیک ولی از خیلی سبز سال سوم شروع کردم که در حد الگو هست و خیلی هم خوب یاد گرفتم حالا این نظر من بود خود دانید ....

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      الگو آموزش فیزیک 2

8. Top | #8
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      حرفت درست و متین ولی توجه کن میخواد از تابستون امسال تازه استارت بزنه اگه ی راست بره سر الگو با توجه به اینکه فیزیک دوم کلی فرق میکنه با اون چیزی که از فیزیک میدونه براش خیلی سخت میشه الان اگه با گاج شروع کنه خوبه چون سطحش پایینتره و از اول مهر الگو رو بگیره تا داده هاش رو کامل کنه... . درضمن یادگیری هرشخص با شخص دیگر متفاوته مبتکران رو هم بخاطر توضیحات زیادش معرفی کردم که همه چیز رو از اول توضیح میده درسته کمی زیاده ولی برای یادگیریه اولیه خیلی مناسبه به نظر من در کل هرجور مایل هستی عمل کن.

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadHo3ein نمایش پست ها
      حرفت درست و متین ولی توجه کن میخواد از تابستون امسال تازه استارت بزنه اگه ی راست بره سر الگو با توجه به اینکه فیزیک دوم کلی فرق میکنه با اون چیزی که از فیزیک میدونه براش خیلی سخت میشه الان اگه با گاج شروع کنه خوبه چون سطحش پایینتره و از اول مهر الگو رو بگیره تا داده هاش رو کامل کنه... . درضمن یادگیری هرشخص با شخص دیگر متفاوته مبتکران رو هم بخاطر توضیحات زیادش معرفی کردم که همه چیز رو از اول توضیح میده درسته کمی زیاده ولی برای یادگیریه اولیه خیلی مناسبه به نظر من در کل هرجور مایل هستی عمل کن.
      میدونی مشکل گاج واسه ایشون چیه؟گاج بعضی فصل ها رو باهم ترکیب کرده مثلا دینامیک رو همش تو کتاب پیش دانشگاهی اورده و دینامیک میشه گفت مهم ترین بخش کتاب سال دومه پس کتاب گاج واسه ایشون خوب و مناسب نیست

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن