سلام من دنبال یه کتاب برای اموزش فیزیک بدون معلم میخواستم
من امسال میرم سال دوم تجربی برای مطالعه در تابستون اینو میخوام
سلام من دنبال یه کتاب برای اموزش فیزیک بدون معلم میخواستم
من امسال میرم سال دوم تجربی برای مطالعه در تابستون اینو میخوام
ببین بستگی به سطح خودت داره ..... .
الگو برای تست خوبه ولی تو که میخوای بدون معلم کار کنی اگه تو فیزیک قوی هستی مبتکران رو بهت پیشنهاد میکنم و اگر نه کمی ضعیفی گاج استفاده کن.
کی میگه الگو فقط برای تست خوبه ؟!!!!! اتفاقا تو فیزیک دیگه الان اول تشریخی و مفهومی مهمه بعد مبتکران فکر نکنم خیلی مناسب ایشون باشه چون خیلی مطلبو کش داده به نظر من که موجب خستگی میشه !!!! بهترین آموزشو بنظرم الگو داره به سطحتم بستگی نداره هر کسی میتونه استفاده کنه من صفر بودم تو فیزیک ولی از خیلی سبز سال سوم شروع کردم که در حد الگو هست و خیلی هم خوب یاد گرفتم حالا این نظر من بود خود دانید ....
حرفت درست و متین ولی توجه کن میخواد از تابستون امسال تازه استارت بزنه اگه ی راست بره سر الگو با توجه به اینکه فیزیک دوم کلی فرق میکنه با اون چیزی که از فیزیک میدونه براش خیلی سخت میشه الان اگه با گاج شروع کنه خوبه چون سطحش پایینتره و از اول مهر الگو رو بگیره تا داده هاش رو کامل کنه... . درضمن یادگیری هرشخص با شخص دیگر متفاوته مبتکران رو هم بخاطر توضیحات زیادش معرفی کردم که همه چیز رو از اول توضیح میده درسته کمی زیاده ولی برای یادگیریه اولیه خیلی مناسبه به نظر من در کل هرجور مایل هستی عمل کن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)