خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 69
    1. Top | #46
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lord raiden نمایش پست ها
      واقعا این حق معلم ابتدایه؟؟
      تازه این خوبه بازم داداش
      بعضی از معلم های زحمت کش هستند تو روستاها که دو سه ماهی بهشون حقوق میدن بنده های خدا

2. Top | #47
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wilson نمایش پست ها
      نه خیر....درآمد هایی که گفته شده تا حد 95 درصد درسته ، تحقیق میدانی بسیار خوب و دقیقی انجام شده ، آقرین...دوست عزیز شما باید توجه کنید که فوق تخصصی که در اینجا اشاره شده، فوق تخصص جراحی قلب است نه فوق تخصص قلب....پسر عموی پدرم جراح قلب هست و این اعدادی که اینجا گفته شده تا حد 95درصد درسته....درضمن،خود رشته ی قلب فوق تخصصش جراحی نداره بلکه فوق تخصصش فکر کنم قلب کودکان است ، یکی از فوق های جراحی عمومی میشه قلب یکی هم میشه پلاستیک.....آمارها درسته....اون فامیل شما احتمالا جراح قلب نیست بلکه فوق خود قلب رو داره یا شایدم فوق قلب کودکان
      جراح قلب نیست...به قول شما احتمالا این برا جراح قلب باشه که بازم معمولا زیر نظر بیمارستان کار میکننو خیلی کم میگیرن از بیمارستان به ازای هر عمل...

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hadis_moh نمایش پست ها
      سیاستمدارا چی؟
      اون بیچاره ها رو که اصلا حرفشو نزن....خیلی فقیرن........ولسه اینکه واسه سیاستمداران بدونی چقدره به جای میلیون تومان باید نرخ ها رو ببری رو میلیون دلار......مثلا25میلیون دلار ، 400میلیون دلار واسه برخی ها هم میره روی میلیارد دلار ....دل آدم واسه این همه فقر و نداریشون کباب میشه

4. Top | #49
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 3amira نمایش پست ها
      - معلم ابتدایی با مدرک کارشناسی سالانه ۲۵ میلیون تومان
      .........
      جدا 25 میلیون ؟
      من فکر کردم 12 میلیونه
      اوایلش همون 12میلیون در ساله ولی وقتی مثلا 20سالی سابقه پیدا کنه و احتمالا پستی بگیره میشه 25میلیون در سال.........البیه به نظر منم یه معلم زیر 2 میگیره حتی با 20سال سابقه مگه ابنکه بره توی کارهای ریاستی و پستی یا اینکه پدر خودشو دربیاره و شب و روز بره کلاس خصوصی....خیلی وضعیت معلمی بده حتی بدتر از کارگری ، یه کارگر ساختمون روزی 80میگیره ما آوردیم کار کنه!!

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      این آمار کاملا دروغه..

حداقل از کسایی پرسیده شده که دیگه پردرآمدترین فرد تو اون شغل هستن..نه میانگین..

8 میلیارد؟!!یع دکتر؟!!

معلم ابتدایی 25 ملیون؟!!من رویای هوافضا رو ول میکنم میرم معلم میشم

شغل راحت که تو دانشگاه راحت پاس میکنی..میای معلم ابتدایی میشی..مدیریت چنتا بچه دبستانی هم کاری نداره..(نسبت به بقیه دوره ها)

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      شغل پر درامد شغلیه که به تمام معنا عاشقش باشی وقتی ازت می پرسن چرا این کار رو انجام می دی با تعجب بگی روح من با این کار سرشته شده این کارو نکنم چیکار کنم؟ کاری که هر جمعه عصر به شوقش له له بزنی که زود تر صبح شه بری سر کار. کاری که نفهمی صبح چطوری ظهر می شه ظهر چطوری شب
      اگه این شغل رو پیدا کردی هم زندگیت شیرین و لذت بخش می شه هم درامدت سر به فلک می کشه
      You Can live your Dream

7. Top | #52
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      شغل و سمتشون چیه؟ منم کم مهندس کامپیوتر ندیدم
      برنامه نویس و کارشناس امنیت شبکه ...

دکتر داریم ماهی ۱ میلیارد درمیاره و دکتر داریم ماهی ۵ میلیون هم در نمیاره ... در همه مشاغل این ویژگی هست فقط سقف درآمدشون متفاوته
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

8. Top | #53
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr AmiRoFfF نمایش پست ها
      برنامه نویس و کارشناس امنیت شبکه ...

دکتر داریم ماهی ۱ میلیارد درمیاره و دکتر داریم ماهی ۵ میلیون هم در نمیاره ... در همه مشاغل این ویژگی هست فقط سقف درآمدشون متفاوته
      خفنترین برنامه نویسی که میشناسم ماهی ۱۲ میلیون میگیره که برای یکی از بزرگترین شرکتهای نرم افزاری ایران کار میکنه.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

9. Top | #54
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      خفنترین برنامه نویسی که میشناسم ماهی ۱۲ میلیون میگیره که برای یکی از بزرگترین شرکتهای نرم افزاری ایران کار میکنه.
      جدی؟؟ چه نرم افزاری هست ؟ ماهیت اش منظورمه؟
      شرکت خصوصیه؟
      مشاور

10. Top | #55
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عاغا من از یه بابایی شنیدم یه بابای دیگه یه برنامه نوشته واسه یه شرکت60میلیارد گرفته راست ودروغش با اون بابا اولیه....

اندیشیدن به پایان هر چیز
      شیرینی حضورش را تلخ می کند
      بگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .

11. Top | #56
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      عاغا من از یه بابایی شنیدم یه بابای دیگه یه برنامه نوشته واسه یه شرکت60میلیارد گرفته راست ودروغش با اون بابا اولیه....
      60 میلیارد؟خیلیه که فکر نکنم مهندسا دیگه انقدر بگیرن
      مشاور

12. Top | #57
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      جدی؟؟ چه نرم افزاری هست ؟ ماهیت اش منظورمه؟شرکت خصوصیه؟
      بله شرکت خصوصیه. نرم افزارهای بانکی. همین تراکنشهای اینترنتی و موبایلی و.. همه پشتشون یه سیستم نرم افزاری پیشرفته س که میتونه در لحظه هزاران تراکنش رو مدیریت کنه.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

13. Top | #58
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.Mojdeh نمایش پست ها
      برنامه ۶۰ میلیاردی رو فکر نکنم یه نفر بتونه بنویسه. یه گروه یا شرکت بزرگ میخواد
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

14. Top | #59
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اقا خسته نباشید من یه سوالی داشتم: ایا این درامدی که برای یک دندانپزشک عمومی ذکر کردید در بیمارستان دولتی است یا مطب شخصی؟ ممنو میشم اگه پاسخ منو بدید[emoji120]

Sent from my iPad using Tapatalk

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ☝️ehsan☝️ نمایش پست ها
      اقا خسته نباشید من یه سوالی داشتم: ایا این درامدی که برای یک دندانپزشک عمومی ذکر کردید در بیمارستان دولتی است یا مطب شخصی؟ ممنو میشم اگه پاسخ منو بدید[emoji120]

Sent from my iPad using Tapatalk
      سلام دوست عزیز........این رقمی که بری یک دندانپزشک ذکر گردیده است برای یک دندانپزشک سرشناس است که مطب شخصی دارد و حداقل 20سالی سابقه کار دارد و یه جای خوب هم مطب داره مثلا میدون ونک (مثلا خودم یکی رومیشناسم همین میدون ونک و سالی 400-600داره)......امابرای دندنپزشکان تازه کار درمدآمدشون چیزی بین 5 تا15ملیونه...موفق باشید : )

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن