اون بیچاره ها رو که اصلا حرفشو نزن....خیلی فقیرن........ولسه اینکه واسه سیاستمداران بدونی چقدره به جای میلیون تومان باید نرخ ها رو ببری رو میلیون دلار......مثلا25میلیون دلار ، 400میلیون دلار واسه برخی ها هم میره روی میلیارد دلار ....دل آدم واسه این همه فقر و نداریشون کباب میشه![]()
اوایلش همون 12میلیون در ساله ولی وقتی مثلا 20سالی سابقه پیدا کنه و احتمالا پستی بگیره میشه 25میلیون در سال.........البیه به نظر منم یه معلم زیر 2 میگیره حتی با 20سال سابقه مگه ابنکه بره توی کارهای ریاستی و پستی یا اینکه پدر خودشو دربیاره و شب و روز بره کلاس خصوصی....خیلی وضعیت معلمی بده حتی بدتر از کارگری ، یه کارگر ساختمون روزی 80میگیره ما آوردیم کار کنه!!
این آمار کاملا دروغه..
حداقل از کسایی پرسیده شده که دیگه پردرآمدترین فرد تو اون شغل هستن..نه میانگین..
8 میلیارد؟!!یع دکتر؟!!
معلم ابتدایی 25 ملیون؟!!من رویای هوافضا رو ول میکنم میرم معلم میشم
شغل راحت که تو دانشگاه راحت پاس میکنی..میای معلم ابتدایی میشی..مدیریت چنتا بچه دبستانی هم کاری نداره..(نسبت به بقیه دوره ها)
شغل پر درامد شغلیه که به تمام معنا عاشقش باشی وقتی ازت می پرسن چرا این کار رو انجام می دی با تعجب بگی روح من با این کار سرشته شده این کارو نکنم چیکار کنم؟ کاری که هر جمعه عصر به شوقش له له بزنی که زود تر صبح شه بری سر کار. کاری که نفهمی صبح چطوری ظهر می شه ظهر چطوری شب
اگه این شغل رو پیدا کردی هم زندگیت شیرین و لذت بخش می شه هم درامدت سر به فلک می کشه
You Can live your Dream
کسی که میخواهد زنده بماند
باید مبارزه کند
و کسی که دست از مبارزه بردارد
آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
" آدولف هیتلر "
عاغا من از یه بابایی شنیدم یه بابای دیگه یه برنامه نوشته واسه یه شرکت60میلیارد گرفته راست ودروغش با اون بابا اولیه....
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
اقا خسته نباشید من یه سوالی داشتم: ایا این درامدی که برای یک دندانپزشک عمومی ذکر کردید در بیمارستان دولتی است یا مطب شخصی؟ ممنو میشم اگه پاسخ منو بدید[emoji120]
Sent from my iPad using Tapatalk
سلام دوست عزیز........این رقمی که بری یک دندانپزشک ذکر گردیده است برای یک دندانپزشک سرشناس است که مطب شخصی دارد و حداقل 20سالی سابقه کار دارد و یه جای خوب هم مطب داره مثلا میدون ونک (مثلا خودم یکی رومیشناسم همین میدون ونک و سالی 400-600داره)......امابرای دندنپزشکان تازه کار درمدآمدشون چیزی بین 5 تا15ملیونه...موفق باشید : )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)