ببین داداش رک میگم اگه منظورت درامد حلال و بدون دزدی و ... هست که خب معمولا رشته های پزشکی و داروسازی و .... درامد خوبی دارند
اگه منظورتون از سود اینه که بدون ریسک و دردسر درامد عادی (که تو ایران زیر حط فقر هست) داشته باشی که بهترین نتیجه رو از شغل شریف معلمی میگیرید
ولی اگه اهل ریسک هستید نیاز به یه ذهن خلاق دارید که نیاز های کشورتون رو برسی کنید و خلا ها رو پیدا کنید (مثل صاحب دیجی کالا که روزی بیش از یک میلیارد تراکنش داره و همچنین صاحب اپلیکیشن بازار)
خلاصه شما هر شغلی رو انتخاب کنید به خودتون بستگی داره که تو شغلتون به کجا برسید !
شما هم عین اون شخصی که عکسش رو گذاشتید تو امضاتون خوب بلدیدحرفای بی سند بزنید و تو هر تاپیکی میرسید کاسبی کنید برای خودتون و مخالفانتون رو به عنوان اشخاص تاریک جامعه معرفی کنید
There is enough light for one who wants to see
دقیاق کاسبی چی اون وقت؟؟؟
خوشم میاد کلهم اجمعین یک ادبیات دارید.
یه سرچی بکن ببین وزرای دولت قبل دقیقا الان به چه کارهایی مشغول هستن. دلالان اصلی همین اقایون هستند! ستون نویس عزیزشون دامه برکاته.
تحریم نعمته! واقعا هم نعمته برای دلالی و سود سرشارش!!!
خیلیاشون تا مرز سکته رفتن و ملک الموت در حال رژه روی اعصاب مبارکشون هست از سودهایی که از دلالی نصیبشون میشد و دیگه نمیشه!!!چون اون شرکت مستقیم محصولشو میاره داخل ایران!!!
قبلیا همه دزد بودن و هستن خب به من چه ؟نه واقعا به من چه ربطی داره ؟ الان این چیزی که شما گفتید چه ربطی به این تاپیک داشت ؟
رفع اسپم:
استارتر گرامی ببین الان برات یه مثال بارز میزنم :
فردی که میخواد از هر راهی (شرعی یا غیر شرعی) پول در بیاره میتونه وارد نظام و سیاست بشه و فک و فامیلشو وزیر و وکیل کنه تو دولت و خودش هم از قبال تحریم ها سود ببره ! چطوری ؟ هر وقت سود براش داشته باشه موضع سیاسی خودشو نسبت به مسائل تغییر میده و وقتی تحریم ها باعث بشه آغایون راحت قاچاق کنند طرف میاد میگه تحریم ها اثری نداره و آمریکا کیلو چنده ولی وقتی میبینه پول تو مذاکره هست میگه تحریم کارد رو به استخون رسونده و ... به این میگن کاسبی تحریم ک اون دوستمون هم اشاره کردن
خلاصه برای کسی که حلال و حروم براش مهم نیست راه برای پول در اوردن زیاده ولی هرچی هم این دنیاش رو آباد کنه آخرتش خراب تر میشه
There is enough light for one who wants to see
بعدش یه ولاگ میزنی و هر حرفی خواستی بزنی لینک وبلاگ رو قرار میدی تا بازدید کننده حذب کنی
مردم هم که عقلشون به چشمشونه خیال میکنن خیلی خفن هستی و بهت پیام خصوصی میدن که چیکار کنم چیکار نکنم شما هم میگی که بیا سی دی های آفبا و کنکور آسان است و ... از من بخر تا مشکلت حل بشه
باور کنین یه سودی توش هست که نگو و نپرس !! بعد یه مدت هم یه موسسه مانند همین آفبا و کنکور آسان است و ... میزنی و اسمت رو میزاری استاد فلان فلانی !! یه کتاب هم چاپ میکنی و کلی سود بیشتر گیرت میاد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)