خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

Question برنامه راهبردی قلمچی

سلام دوستان از کسانی که طبق برنامه قلمچی رفتند سوالی داشتم برنامه قلمچی مرور خوبی داره اما تا اسفند برای کسی که بخواد کتابارو تموم کنه خوب نیست به نظرم برای مثال زیست پایه اش تا اسفند مروری نداشت و فقط تا اسفند یکبار خوانده میشد و در ضمن درس های پایه در دو نیم سال مختلف مروری ندارد به نظرتون به برنامه قلمچی اعتماد کنم و تمام توانمو بزارم رو اون بهتره یا خودم برنامه ای داشته باشم که هم با قلمچی جلو بیام هم مرور داشته باشم تا اسفند. مطمئنا ترازام پایین میاد تو قلمچی با این روش چون 30 درصد وقتو اون جوری میزارم رو مرور (برای مثال نیم سال دوم درس های نیم سال اول رو هم میخونم و برنامه ای جدا گانه برای مرور عمومی ها خواهم داشت) نظر شما چیست کدام بهتره اعتماد به برنامه قلمچی و با اون جلو اومدن و یامورد دوم که گفتم وقت کمتری رو قلمچی بزارم و با برنامه خودم که کمی مطابق با قلمچی هست جلو بیام؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تو سنجش هر سری که آزمون می دین مباحث آزمونای قبلی به مباحث جدید اضافه میشه و فکر کنم واسه کسی که یه برنامه دقیق براش بریزه خوب باشه
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط KOWSAR RASTAD نمایش پست ها
      تو سنجش هر سری که آزمون می دین مباحث آزمونای قبلی به مباحث جدید اضافه میشه و فکر کنم واسه کسی که یه برنامه دقیق براش بریزه خوب باشه
      سنجش مدت زمان بین ازموناش زیاده اخه

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مهم اینه چی مدنظرتونه مثلا اگه برنامه و جامعه آماری می خواین قلمچی خوبه اگه کیفیت سوال می خواین سنجش
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مهم اینه چی مدنظرتونه مثلا اگه برنامه و جامعه آماری می خواین قلمچی خوبه اگه کیفیت سوال می خواین سنجش
      رفتم سایتش دقیق بررسی کردم سنجش برای من که فارغ التحصیلم خوبه قلمچی شرکت نمیکنم با این برنامه سنجش که مرور زیادی داره اضطرابم کمتره
      ویرایش توسط مملی تن ها : 06 مرداد 1394 در ساعت 13:54

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط مملی تن ها نمایش پست ها
      سلام دوستان از کسانی که طبق برنامه قلمچی رفتند سوالی داشتم برنامه قلمچی مرور خوبی داره اما تا اسفند برای کسی که بخواد کتابارو تموم کنه خوب نیست به نظرم برای مثال زیست پایه اش تا اسفند مروری نداشت و فقط تا اسفند یکبار خوانده میشد و در ضمن درس های پایه در دو نیم سال مختلف مروری ندارد به نظرتون به برنامه قلمچی اعتماد کنم و تمام توانمو بزارم رو اون بهتره یا خودم برنامه ای داشته باشم که هم با قلمچی جلو بیام هم مرور داشته باشم تا اسفند. مطمئنا ترازام پایین میاد تو قلمچی با این روش چون 30 درصد وقتو اون جوری میزارم رو مرور (برای مثال نیم سال دوم درس های نیم سال اول رو هم میخونم و برنامه ای جدا گانه برای مرور عمومی ها خواهم داشت) نظر شما چیست کدام بهتره اعتماد به برنامه قلمچی و با اون جلو اومدن و یامورد دوم که گفتم وقت کمتری رو قلمچی بزارم و با برنامه خودم که کمی مطابق با قلمچی هست جلو بیام؟
      رفتم سایتش دقیق بررسی کردم خوبه برای من قلمچی شرکت نمیکنم با این برنامه اضطرابم کمتره

من خیلی برنامه قلم چی رو دیدم و مقایسش کردمم.فوق العادس...ببین الکی نیست که این همه رتبه های برتر با کانون کار میکنن..اصلا نمیفهم منظورت چیه که مرورش کمه..من که تا جایی دیدم قلم چی از همه بیشتر رو مرور تا کید داشت...مثلا همین زیست پایه رو که میگی...ترم اول زیست سومه..یکم پیشروی میکنه..بعدش جدا میشه از چن فصل اول و فصلای بعدشو میگیره...بعد از امتحان ترم دوباره یه بار مرور میکنه اون پایه...دوباره ازمون 7 فروردین همونو ازمون میگیره...یه بار دیه هم بعد از عید قبل از ازمون جامع ها ازت میگیره..به نظر من از این بهتر نمیشه...تازه وقتی داره یه پایه دیگه رو ازت امتحان میگیره تو مجبوری واسه سوالای ترکیبی دوباره نگات به سوم هم باشه!
      بعد این قضیه تا قبل عید تموم کردن داستانیه که هرسال داره کاظم واسش حرف میزنه..اصلا نیازی نی قبل عید تموم کنی...مخصوصا امسال که کنکور میشه بعد از ماه رمضون..قبل از عید تموم کردن واست مساوی میشه با ماس مالی کردن درسا قبل عید و اشفتگی بعد از عید...به جا این کار با تموم تمرکز رو ازمون کار کن..همون کاری که رتبه های برتر میکنن...وقتی میگی برنامه خودم..ینی بی برنامگی.اشفتگی...
      در ضمن کاظم میگه کسی که واسه جامعه اماری میاد کانون مثل اینه که داره به من فش میده!میگه باید با فکر بیان کانون...کانون ینی فکر...
      و نکته اخر اینکه منم شنیدم که سنجش واسه فارغ ها خوبه که به برنامش برسن...اما اینم دقت کن...پشت کنکوری دور از جو بچه های کنکور میشه...استرس تراز و ازمون های دو هفته ای کانون عالیه واسه اینکه یه دانش اموخته تو فاز کنکور بمونه..

اینکه کیفیت سوالای سنجش کلا بهتر از کانونه واقعا اغراقه دیگه...کانون سوال بد داره اما کیفیت سوالاش پایین نی..خب سوال بد تو هر موسسه ای هس..

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها

من خیلی برنامه قلم چی رو دیدم و مقایسش کردمم.فوق العادس...ببین الکی نیست که این همه رتبه های برتر با کانون کار میکنن..اصلا نمیفهم منظورت چیه که مرورش کمه..من که تا جایی دیدم قلم چی از همه بیشتر رو مرور تا کید داشت...مثلا همین زیست پایه رو که میگی...ترم اول زیست سومه..یکم پیشروی میکنه..بعدش جدا میشه از چن فصل اول و فصلای بعدشو میگیره...بعد از امتحان ترم دوباره یه بار مرور میکنه اون پایه...دوباره ازمون 7 فروردین همونو ازمون میگیره...یه بار دیه هم بعد از عید قبل از ازمون جامع ها ازت میگیره..به نظر من از این بهتر نمیشه...تازه وقتی داره یه پایه دیگه رو ازت امتحان میگیره تو مجبوری واسه سوالای ترکیبی دوباره نگات به سوم هم باشه!
      بعد این قضیه تا قبل عید تموم کردن داستانیه که هرسال داره کاظم واسش حرف میزنه..اصلا نیازی نی قبل عید تموم کنی...مخصوصا امسال که کنکور میشه بعد از ماه رمضون..قبل از عید تموم کردن واست مساوی میشه با ماس مالی کردن درسا قبل عید و اشفتگی بعد از عید...به جا این کار با تموم تمرکز رو ازمون کار کن..همون کاری که رتبه های برتر میکنن...وقتی میگی برنامه خودم..ینی بی برنامگی.اشفتگی...
      در ضمن کاظم میگه کسی که واسه جامعه اماری میاد کانون مثل اینه که داره به من فش میده!میگه باید با فکر بیان کانون...کانون ینی فکر...
      و نکته اخر اینکه منم شنیدم که سنجش واسه فارغ ها خوبه که به برنامش برسن...اما اینم دقت کن...پشت کنکوری دور از جو بچه های کنکور میشه...استرس تراز و ازمون های دو هفته ای کانون عالیه واسه اینکه یه دانش اموخته تو فاز کنکور بمونه..

اینکه کیفیت سوالای سنجش کلا بهتر از کانونه واقعا اغراقه دیگه...کانون سوال بد داره اما کیفیت سوالاش پایین نی..خب سوال بد تو هر موسسه ای هس..
      اقا برای مثال میگم توجه کنید:شیمی پایه در هر نیم سال جداگانه خوانده میشه فیزیک هم همین طورریاضی ترم اول امار و هندسه و مثلثات کار میشه بعد میره برای بعد عید میترسم این 70.80 روزی که خیلی از مباحث مرور نمیشه از خاطرم بره در ضمن برنامه قلمچی ترم اول کمی زیست دوم و زیست سوم کامل راکار میکنه بعد اون تا اخر اسفند زیست سوم نداره و یا زمین شناسیش که مرورش کمهبعد اقا فرض کنیم من طبق یرنامه قلمچی یکم خرداد تمام کنم درس ها رو ان وقت حدود 24 روز لازم است تا روش سه روز یک بار رو اجرا کنم هفته اخر هم که تورق سریع است من میخواهم دو ماه اخر وقت بزارم روی سوالات تالیفی سخت و زمان دار برای بالا بردن سرعتم و امادگی ولی تو این روش قلمچی فقط 3 هفته وقت دارم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اقا برای مثال میگم توجه کنید:شیمی پایه در هر نیم سال جداگانه خوانده میشه فیزیک هم همین طورریاضی ترم اول امار و هندسه و مثلثات کار میشه بعد میره برای بعد عید میترسم این 70.80 روزی که خیلی از مباحث مرور نمیشه از خاطرم بره در ضمن برنامه قلمچی ترم اول کمی زیست دوم و زیست سوم کامل راکار میکنه بعد اون تا اخر اسفند زیست سوم نداره و یا زمین شناسیش که مرورش کمهبعد اقا فرض کنیم من طبق یرنامه قلمچی یکم خرداد تمام کنم درس ها رو ان وقت حدود 24 روز لازم است تا روش سه روز یک بار رو اجرا کنم هفته اخر هم که تورق سریع است من میخواهم دو ماه اخر وقت بزارم روی سوالات تالیفی سخت و زمان دار برای بالا بردن سرعتم و امادگی ولی تو این روش قلمچی فقط 3 هفته وقت دارم
      اشتباه شماره یکت اینه که فقط داری برنامه سال 94 رو نگاه میکنی..امسال کنکور شما میفته دیرتر و فرصت بیشتری واسه ازمون ها دارین..حتی منم که امسال نگرانی داشتم که فرصت جمع بندی کمه..از اولین ازمون جامع سنجش که رتبم شده بود 4 هزار به 900 تو کنکور رسوندم

مثلا شیمی..یه بار تو نیم سال اول..که همون یه بارش چن بار یه مبحث تو ازمون تکرار میشه..بعد تو امتحان ترم...بعدش میری سراغ شیمی 3و سیمی 3 تموم نمیشه تا قبل عید ینی یکی دو فصل هست واسه اونور عید..که تو عید یه بار دیه اون شیمی دو که ترم اول خونده بودی و یادت رفته که واسه همه همین حالت هست.اینجا بسته به اینکه ترم اول چجوری جمش کردی.اینجا مرور میکنی..مثلا من که ترم اول خوب خونده بودم شیمی دو رو..تو عید با تست و بازیابی مرور کردم...بعد از عید هم تو ازمونای جامع مرور میشه..
      همینجوری کانون قبل اینکه سومو تموم کنه دوباره میره سراغ دوم..ک شما میخوای همین فاصله رو هم کمتر کنی و بشکونیش..خب فک نمیکنی اون تمرکزی ک نیاز داری رو یه کتاب به تنهایی باشی رو از دست میدی؟در ضمن این وقتی بشه واسه کلی کتاب واست اشفتگی میاره...
      این قضیه قبل عید تموم کردن هم که یادم اومد بگم که پارسال یکی از مشاورا میگف دیگه کم کم همه موسسه ها هم به این نتیجه رسیدن نیازی نی حتما درسا قبل عید تموم شه..میگف مثلا سنجش هم یه بخش از پیشروی گذاشته بعد عید

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن