با سلام
میخواستم بدونم ، اگه امسال تعیین رشته کنی ، بعد قبول بشی و نخوای بری ، سال دیگه از کنکور محرومی ؟؟؟؟؟
این قضیه واسه چه موردی صدق می کنه ؟؟؟؟ روزانه ، شبانه ، پردیس خودگردان ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
با سلام
میخواستم بدونم ، اگه امسال تعیین رشته کنی ، بعد قبول بشی و نخوای بری ، سال دیگه از کنکور محرومی ؟؟؟؟؟
این قضیه واسه چه موردی صدق می کنه ؟؟؟؟ روزانه ، شبانه ، پردیس خودگردان ؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!
سوال 1من سال قبل کنکور شرکت کردم و یه مشکلی پیش اومد و نتونستم در رتبه مورد نظر رو بیاورم وبعد از اعلام نتایج انتخاب رشته نکردم ایا امسال میتونم در کنکور سراسری شرکت کنم ؟؟سوال 2اگه کسی انتخاب رشته کنه و روزانه قبول بشه و نره فقط یه سال محرومه از کنکور ؟
اگ کسی انتخاب رشته کنه و روزانه ی دولتی قبول شه ونره . برا یکسال از کنکوردادن محروم میشه اما ا. آزاد و پیام و پردیس و شبانه و... بیاره و نره مشکلی پیش نمیاد
خدایا شکرت
چارک پاینن رتبه ینی مثلا اگه رتبه هارو از بالا ب پایین و از خوب بد لیست بکنیم و این لیست رو ب 4 قسمت مساوی تقسیم کنیم . قسمت چهارم از پایین رو چارک چپایین میگن ک میانگین این قسمت پایین رو میزاره کانون
مثلا میانگین چارک پایین رتبه هوشبری ایلام 11000 هست ولیآخرین نفر قبولی با15000 قبول شده
خدایا شکرت
سلام
من پارسال کنکور دادم و پیام نور قبول شدم و دو ترم مرخصی گرفتم امسال دوباره کنکور دادم و روزانه قبول شدم حا میخوام بدونم اگه امسال من روزانه رو ثبت نام نکنم و همون پیام نور بمونم سال بعد از کنکور محروم میشم یا اینکه فقط از دوره روزانه ؟
منظورم اینه که میتونم سال بعد پردیس ثبت نام کنم ؟
سلام
من پارسال کنکور دادم و پیام نور قبول شدم و دو ترم مرخصی گرفتم امسال دوباره کنکور دادم و روزانه قبول شدم حا میخوام بدونم اگه امسال من روزانه رو ثبت نام نکنم و همون پیام نور بمونم سال بعد از کنکور محروم میشم یا اینکه فقط از دوره روزانه ؟
منظورم اینه که میتونم سال بعد پردیس ثبت نام کنم ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)