با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
?
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
بنظر من بیشتر از خود منابع ! نحوه و ترتیب استفاده از منابعه که مهمه
لطفا ترتیب و سلسله مراحلی رو که در خوندن شیمی به ترتیب رعایت میکردید بگید ؟ (مثلا کتاب درسی ---> درسنامه--->و...)
# شما ساختار لوییس های کتاب درسی رو با تعدا پیوندهای 1 گانه 2 گانه و 3 گانه ! تعداد جفت e پیوندی و ناپیوندی رزونانس و تعداد c و پیوند هیدروژنی و... حفظ بودید؟
تمامی واکنش ها رو به شکل موازنه شده با نوع حالت مواد شرکت کننده در واکنش حفظ بودید؟
برای استوکیومتری و محلول ! جرم مولی آسپرین و اوره و اتیلن گلیکول و... رو حفظ بودید؟ یا سر جلسه تازه باید جمع و ضرب میکردید ؟
جدول تناوبی رو با عدد اتمی هر یک عناصر و جایگاه هر عنصر در جدول و تعداد شبه فلز و... حفظ بودید ؟؟
خلاصه نویسی میکردید؟ پاسخ تشریحی همه ی تست ها رو چک میکردید؟ تست زمان دار میزدید؟
بنظر من روش مطالعه ی خاص نحوه ی مرور و تست زنی افراد رتبه برتره که اونا رو از بقیه متمایز میکنه !! که معمولا تا این حد با جزییات و بطور مفصل با تمام استراتژی های خاصی
که برا ی هر درس داشتن ازش صحبت نمیکنن !!!!!!! و فقط خیلی کلی میگن مثلا فیزیک رو از روی گاج نقره ای میخوندم ! حالا خیلیا همین منبع رو استفاده میکنن پس چرا نتیجه ی
خوبی تو این درس نمیگرن ؟! چون روش درستی برای مطالعه نداشتن !
این حرفا رو خطاب به هیچ عزیزی نزدم فقط درخواستم از رتبه برتر های انجمن اینه که بیشتر و با جزییات دقیق تر نحوه ی مطالعه و مرور و تست زنی شون رو در هر درس خاص بیان
کنن تا بتونن بیشتر به ما کمک کنن باتشکر !
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
آرزو به دلم مونده بود یکی نیاد منبع بپرسه...بلاخره یکی پیدا شد نحوه مطالع پرسید
جدول تناوبی تا 36 حفظ بودم با 6 گروه آخر کامل...مخصوصن شبهه فلزا و ترتیب و نحوه قرارگیریشون از دوره 4d هم اون دوتا عنصری که مثل 24 و 29 بودن حفظ بودم
همه واکنش ها نه...اما اکثرشون با ضریب حفظ بودم اگه هم حفظ نبودم واکنش رو ک مینوشتم موازنش یاد میومد...حالت مواد و رنگا و دما ها تقریبن همه حفظ بودم
جرم مولی سولفات 94 کربنات 60 کلسیم 40 سدیم 23 آب 18 کربن دی اکسی فک کنم 44 گلوکز 180 نیتروگلیسیرین فک کنم 227....تقریبن مهما رو حفظ بودم الان یادم رفته
ساختار لوییزا تقریبن بلد بودم مخصوصن مواد عالیو ک سریع رسم میکردم و میشمردم
باسخ تشریحی همه تستا نه...خلاصه نویسی نه...تست زمان دار اولاش ک جو گیر بودم میزدم لعدش سرد شدم زماندار نزدم
روش مطالعه:گاج رو تا اسفند زدم و درسنامه خوندم تا مفاهیم تکمیل شه...بعد چسبیدم به حفظیات و جزییات خیلی ریز...برا مسائل هم کتاب مسائل مهروماه رو 2-3 بار زدم و کامل تیپ شناسی کردم 252 تا تست کنکورو با مسیر حل مسئله مسلط بودم...برا مسائل شیمی نیازی به حل مسئله زیاد نیست...همینارو تیپ شناسی کنین در حدی که با دیدن هر تست مشابه سریع مسیر حل تو ذهنتون تداعی بشه و نیا به فکر کردن راجب راه حل نداشته باشین،کفایت میکنه
خیلی خوشحال شدم انقد دقیق و خوب پرسیدین...هرسوال دیگه ای بود یا هرجا درست توضیح ندادم بگین
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)