خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 38
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

درخواست دانشگاه هایی با احتمال قبولی بالا

خسته نباشید من رتبه منطقه 1 حدود رتبه 7100 شدم. درسم بد نیست خراب کردم. میخواستم بدونم با این رتبه توی رشته های برق و مکانیک در آخر در شرایط بحرانی برای اطلاع خودم توی شیمی نفت یا فیزیک در چه دانشگاه هایی قبول میشم؟ داشنگاه های خوبی هستن؟ یعنی امکانات پیشرفت داخلش وجود داره یا نه؟

بعد من اگر بخوام برم یک دانشگاهی مثل بوشهر بعد یک ترم میتونم انتقالی بگیرم بیام شهر خودمون یعنی شیراز؟ چقدر امکان داره؟ چقدر هزینه باید بدم؟

ممنون

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگر امکان داره کمک کنید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

ببین عزیز دل!

رتبه شما خیلی هم رتبه خوبیه و راحت میتونی برق یا مکانیک بری!

ولی یه سختی هست که باید شهرهای دور بری و اینم یه مزیته که میتونی مرد بشی!( اگر شیراز قبول شی خیلی از لذت های دانشگاه رو نمیبری).

پس با این رتبه راحت میتونی برق و مکانیک رو بیاری! بگرد دنبال شهرهایی که هست.

مثلا با این رتبه صنعتی سیرجان فک کنم قبول بشی!

ببین عزیز دل! دانشگاه خیلی مهم نیست! مهم دانشجوس که بخونه! یکی توی شلغم اباد اولیا میخونه و میترکونه با رنک شدن ارشد مستقیم میگیره میره هر دانشگاهی که بخواد!

در مقابل توی همین دانشگاه ما رتبه 380 منطقه دو با درس نخوندن فیزیک 1 عمومی رو میوفته! پس جایی که میری مهم نیس! مهم اینکه که هر جا میری بهترین باشی.

یا علی مدد.

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirio نمایش پست ها
      سلام

ببین عزیز دل!

رتبه شما خیلی هم رتبه خوبیه و راحت میتونی برق یا مکانیک بری!

ولی یه سختی هست که باید شهرهای دور بری و اینم یه مزیته که میتونی مرد بشی!( اگر شیراز قبول شی خیلی از لذت های دانشگاه رو نمیبری).

پس با این رتبه راحت میتونی برق و مکانیک رو بیاری! بگرد دنبال شهرهایی که هست.

مثلا با این رتبه صنعتی سیرجان فک کنم قبول بشی!

ببین عزیز دل! دانشگاه خیلی مهم نیست! مهم دانشجوس که بخونه! یکی توی شلغم اباد اولیا میخونه و میترکونه با رنک شدن ارشد مستقیم میگیره میره هر دانشگاهی که بخواد!

در مقابل توی همین دانشگاه ما رتبه 380 منطقه دو با درس نخوندن فیزیک 1 عمومی رو میوفته! پس جایی که میری مهم نیس! مهم اینکه که هر جا میری بهترین باشی.

یا علی مدد.
      ممنون از جواب شما....7100 برای منی که توی ازمون های آزمایشی پایین رتبه کشوریم 3000 بوده پایینه خیلی پایینه و دارم عذاب میکشم که برم یک جای دیگه یا یک سال دیکه بخونم.... اطمینان بالایی دارم با یک سال دیکه اگر خدا کمک کنه و روحیم رو حفظ کنم و دوباره استرس نگیرم حتی زیر 2000 یا 1000 کشوری بیارم اما......
      من منظورم از خوب این هست که حداقل امکاناتی مثل آزمایشگاه خوب و استاد خوب و ... داشته باشه. من ادم مشتاقی برای مطالعه و یادگیری هستم حتی در زمینه های دیگه.
      باید حداقل شهرش با اقلیم شیراز بخوره. مثلا تبریز تا جایی که میدونم سرده. و بعد اینکه رک بگم من یکم بیش از حد مثبتم و پیش رتبه های پایین تر معمولا ادم های با بیان راحت تر بیشتر هستن البته همه جا هست. اما میگم بیشتر هست.
      من شنیدم صنعتی بابل خوبه
      کلا بین دانشگاه هایی جدیدا اعلام شده کدومش به من میخوره؟ این لینک روابط عمومی دانشگاه شیراز

ممنون

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انتقال گرفتن مصيبته بابا.فک نکنم بتوني انتقال بگيري. بعدشم فيزيکم شد رشته؟!

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      انتقال گرفتن مصيبته بابا.فک نکنم بتوني انتقال بگيري. بعدشم فيزيکم شد رشته؟!
      من تو المپیاد فیزیک بودمو رشته خوبی هست اما یک نه اینجا دوم اگر اینجا بخوای کارکنی باید یک دکترا از دانشگاه عالی بگیری. وگرنه شما درست میگید؟

شرایطش چی هست شما میدونید؟

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 1999 نمایش پست ها
      من تو المپیاد فیزیک بودمو رشته خوبی هست اما یک نه اینجا دوم اگر اینجا بخوای کارکنی باید یک دکترا از دانشگاه عالی بگیری. وگرنه شما درست میگید؟

شرایطش چی هست شما میدونید؟
      کار نیس واسش. شانس بیاری بانک استخدام شی!
      شیمی بهتره. مهندسی شیمی از اونم بهتره

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      کار نیس واسش. شانس بیاری بانک استخدام شی!
      شیمی بهتره. مهندسی شیمی از اونم بهتره
      نه اینطوری نیست فیزیک توی ایران اکثرا اینطوری هست. جاهای تحقیقاتی استخدام میکنند با حقوق خوب اما کم و بیاد مخ باشی البته واقیعت غالب متاسفانه همینه که گاهی دکترای فیزیک خوب بیکاره.البته بعضی وقتا بعضیشون انتظار حقوق بالای 5 و 6 میلیون دارند که.... . شما جواب سوال من رو نمیدونید؟
      ویرایش توسط 1999 : 05 مرداد 1394 در ساعت 20:55

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ممنون از جواب شما....7100 برای منی که توی ازمون های آزمایشی پایین رتبه کشوریم 3000 بوده پایینه خیلی پایینه و دارم عذاب میکشم که برم یک جای دیگه یا یک سال دیکه بخونم.... اطمینان بالایی دارم با یک سال دیکه اگر خدا کمک کنه و روحیم رو حفظ کنم و دوباره استرس نگیرم حتی زیر 2000 یا 1000 کشوری بیارم اما......
      من منظورم از خوب این هست که حداقل امکاناتی مثل آزمایشگاه خوب و استاد خوب و ... داشته باشه. من ادم مشتاقی برای مطالعه و یادگیری هستم حتی در زمینه های دیگه.
      باید حداقل شهرش با اقلیم شیراز بخوره. مثلا تبریز تا جایی که میدونم سرده. و بعد اینکه رک بگم من یکم بیش از حد مثبتم و پیش رتبه های پایین تر معمولا ادم های با بیان راحت تر بیشتر هستن البته همه جا هست. اما میگم بیشتر هست.
      من شنیدم صنعتی بابل خوبه
      کلا بین دانشگاه هایی جدیدا اعلام شده کدومش به من میخوره؟ این لینک روابط عمومی دانشگاه شیراز

ممنون
      صنعتی بابل روزانه قبول نمیشید، ولی شبانه رو چرا. شبانه هم به نظرم ارزش نداره برید شهر دیگه.

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من شنیدم صنعتی بابل خوبه

ممنون

ببین بزادر

شک نکن که دانشگاه باید امکانات خوبی داشته باشه تا بهش بگن دانشگاه و ملی باشه.

پس همه جا همه امکاناتی هست. بزار بیای دانشگاه شما همون درسارو پاس کنی خودی نشون بدی استادا خودشون امکانات رو برات فراهم میکنن.

استاد هم که میگم طرف باید بهترین دانشجوی دوره اش باشه تا بتونه درس بده بهت. پس قصه استاد و امکانات رو هیچ جایی نخور.

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      صنعتی بابل روزانه قبول نمیشید، ولی شبانه رو چرا. شبانه هم به نظرم ارزش نداره برید شهر دیگه.
      چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ من شیراز هستم.

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه گزینه هایی رو پیشنهاد میکنید؟ من شیراز هستم.
      دانشگاه های اطراف چطورن؟

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      حل مسئله، توانایی دانش آموز را در ریاضیات، بالا می برد، ولی برای این که بتوان مسئله حل کرد، اول باید ریاضیات را یاد گرفت.

ف. ژاکوبسون

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Elnaz13 نمایش پست ها
      استفاده کردم .... تقریبا به جایی نرسیدم.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Sharmande
      نمایش مشخصات
      تاپیک خوبیه اتفاقن....دم استارتر گرم...
      با 907 منطقه 3 تجربی پزشکی کجا میارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

و اینجایی که ایران است

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)