خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: با استفاده از برنامه های چت در دوران کنکور

رأی دهندگان
    92. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • موافقم

23 25.00%
    • مخالفم

69 75.00%
    صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 118
    1. Top | #91
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

2. Top | #92
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      توکل برخدا یا حق خدا نگهدار

3. Top | #93
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط jus_pl9 نمایش پست ها
      f]i ih af;i

بچا بچا شبکه اجتماعی چیه؟؟
      خودم میدونم یه نرم افزاراییه که ادم توشه وهی جک و اینا میاد و نیز
      حالت ازاد داره ولی من تو عمرم نرفتم که ببینم ادم میاد هر چی میرم چون دوست ندارم میبینم ادم الکی هست
      من دوست ندارم لذا ادرس شیکه اجتماعی ندارم الا تقلبی
      دوست ندارم دیگه اینجوریه
      راستی واتا حالا ادم ندیدم بیا شبکه اجتماعی ازاد حرف بزنه همشون یه چیزای کلیشه ای میگن فکر کنم تقلبی اند
      به هر حال اگر کسی ادرس داد من نمیام چون میدونم سر کاریه
      اگر تو پیام خصوصی ادرس دادند میدونم سر کاریه چون افرا د چهره خودشون نمی زارند
      وضع مزخرفیه بچه تو خیابونم انگار همه ربات هستند به هر حال بگذریم سر جلسه کنکورم بیخیال
      بابا ما اگر خارجی به خارج کشور پیام بدیم همه ادماش چهره دار ند و خوبند و تازه کنکورم اگر نباشه سایتهای ریاضی امریکا هست ما میتونیم چون زرنگیم به امریکا بریم ادماش واقعی با حالند
      من که زبانم میتونم یا بگیرم
      فرار مغزها هم هست خوبه خوبه اشکالی نداره
      انرژی عجیبی در نت ادم الکی میسازه و شروع به گروه سازی میکنه ایراد نداره مادرس می خوانیم اشکال نداره
      انگار زیاد درس خوندی : )))))
      یکم استراحت کن....
      فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...

4. Top | #94
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      hello i frome iran
      are you usa girl nice to meet you

5. Top | #95
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      hgki ;i fdh k lk, fh hd
      الان که بیان منو با این همه علم کثیرم با بی احترامی اخراج کنند ای خوب میکنی انگار این فرم کنکور چه تحفه ای بود بخدا ای خوب میکنی ای خوب می کنی
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

6. Top | #96
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چکار کردی با خودت
      hgki ;i fdh k lk, fh hd
      الان که بیان منو با این همه علم کثیرم با بی احترامی اخراج کنند ای خوب میکنی انگار این فرم کنکور چه تحفه ای بود بخدا ای خوب میکنی ای خوب می کنی

7. Top | #97
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تاثیرات م.ج بر ذهن نو جوانان...

Sent from my SM-N910H using Tapatalk

8. Top | #98
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اقا چرا هی الکی مطلبو اپ میزنید؟؟؟عه...
      مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..

9. Top | #99
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ََARMAN نمایش پست ها
      چکار کردی با خودت

واقعا چکار چـــــِکار؟؟
      ^______________________^

10. Top | #100
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      bvcng

11. Top | #101
      کاربر نیمه فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      استفاده هم نکنید چیزی بدست نمیارید. یه مدت بیخیال شبکه اجتماعی شدم، همچینم تاثیر مثبتی تو زندگیم نداشت.

(فک کنم تو همین تاپیکم کلی درباره مضرات شبکه اجتماعی نوشتم، الان نظرم برگشت ، هر کاری عشقت میکشه بکن، اینجوری خیلی بهتره)

اتفاقا شبکه اجتماعی باعث شد یه اتفاق خوب برام بیفته که بماند...

12. Top | #102
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      من معتاد شدیییییییید شبکه های اجتماعی بودم
      وابستگیش کلافه ام کرده بود جوری که حتی شب از خواب می پریدم نیم ساعت گوشیو چک می کردم دوباره می خوابیدم بعضی وقتام درگیره فیلم دیدنو رمان خوندنو بازی کردن خلاصه گوشی همه جوره باید دستم می بود تو مدرسه درسم خووب بوود چون تو مدرسه یاد می گرفتم توی خونه ۹۰درصد تایممو با گوشی می گذروندم تا این که تو ازمونای کانون اصلا ترازای خوبی نداشتم از خودم نا امید شده بودم. توی تعطیلاته عید گوشیو ۲ هفته خاموش کردم مسافرت رفتم سعی کردم خودمو با چیزای دیگه سرگرم کنم حتی اگه درس نمی خوام فوق العاده تو روحیه ام تاثیر گذاشته بود ی حس خوب داشتم بهونه ای برای تنبلی نداشتم تموم تمرکزمم رو هدفم بود . الانم چند روزه دستمه ولی هیچی نصب نکردم به جاش کلی اطلاعات درمورد کنکور و منابع ...
      اینجور چیزا بدست اوردم
      خواهش می کنم همین ی سال به خودتون سخت بگیرید تا پشیمون نشین . من ی اعتقادی دارم هر چی جروتر بریم برنامه های جذاب تری روی کار میاد و این شبکه ها هم هستن ی مشت ادم علافو بیکارم هستن اما این تایمو وقت زمانی که از دست بره هیچ فایده ای نداره

13. Top | #103
      کاربر اخراجی

Daghon
      نمایش مشخصات
      با nokia 1100 زندگی آسوده ای داشته باشد

14. Top | #104
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Atena78 نمایش پست ها
      من معتاد شدیییییییید شبکه های اجتماعی بودم
      وابستگیش کلافه ام کرده بود جوری که حتی شب از خواب می پریدم نیم ساعت گوشیو چک می کردم دوباره می خوابیدم بعضی وقتام درگیره فیلم دیدنو رمان خوندنو بازی کردن خلاصه گوشی همه جوره باید دستم می بود تو مدرسه درسم خووب بوود چون تو مدرسه یاد می گرفتم توی خونه ۹۰درصد تایممو با گوشی می گذروندم تا این که تو ازمونای کانون اصلا ترازای خوبی نداشتم از خودم نا امید شده بودم. توی تعطیلاته عید گوشیو ۲ هفته خاموش کردم مسافرت رفتم سعی کردم خودمو با چیزای دیگه سرگرم کنم حتی اگه درس نمی خوام فوق العاده تو روحیه ام تاثیر گذاشته بود ی حس خوب داشتم بهونه ای برای تنبلی نداشتم تموم تمرکزمم رو هدفم بود . الانم چند روزه دستمه ولی هیچی نصب نکردم به جاش کلی اطلاعات درمورد کنکور و منابع ...
      اینجور چیزا بدست اوردم
      خواهش می کنم همین ی سال به خودتون سخت بگیرید تا پشیمون نشین . من ی اعتقادی دارم هر چی جروتر بریم برنامه های جذاب تری روی کار میاد و این شبکه ها هم هستن ی مشت ادم علافو بیکارم هستن اما این تایمو وقت زمانی که از دست بره هیچ فایده ای نداره
      فقط به خاطره شما باشه گوشیو میزارم کنارم ولی نه خداییش اگه درست استفاده کنی و مدیریت داشته باشی هیچی نیست مثلا من خودم فیلم و سریال زیاد نگاه میکنم +19و+13وبرای همه سنین خخخخخخخخ ولی چون همه ی فیلم ها و سریالا رو پارسال یا طول سال نگاه کردم الان دیگه هیچی نمونده نگاه کنم بیکارم پس فقط درس میمونه برام کلا دوزیستم دیگه یا درس یا لپ تاپ البته سالن فوتبال رفتن هم سومیشه( هنوز سه زیست کشف نشده ) به غیر از این سه تا دیگه من کاری ندارم انجام بدم

15. Top | #105
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza__sh نمایش پست ها
      با nokia 1100 زندگی آسوده ای داشته باشد
      داداش این نوکیا جدیداش 1200 هستش نه 1100 درضمن اونم امتحان کردم یه مار داشت که خیلی بی تربیت بود کشتمش دیگه ناراحت شدم اونم ترک کردم

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن