موافقم
مخالفم
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
اقا چرا هی الکی مطلبو اپ میزنید؟؟؟عه...
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
استفاده هم نکنید چیزی بدست نمیارید. یه مدت بیخیال شبکه اجتماعی شدم، همچینم تاثیر مثبتی تو زندگیم نداشت.
(فک کنم تو همین تاپیکم کلی درباره مضرات شبکه اجتماعی نوشتم، الان نظرم برگشت ، هر کاری عشقت میکشه بکن، اینجوری خیلی بهتره)
اتفاقا شبکه اجتماعی باعث شد یه اتفاق خوب برام بیفته که بماند...
من معتاد شدیییییییید شبکه های اجتماعی بودم
وابستگیش کلافه ام کرده بود جوری که حتی شب از خواب می پریدم نیم ساعت گوشیو چک می کردم دوباره می خوابیدم بعضی وقتام درگیره فیلم دیدنو رمان خوندنو بازی کردن خلاصه گوشی همه جوره باید دستم می بود تو مدرسه درسم خووب بوود چون تو مدرسه یاد می گرفتم توی خونه ۹۰درصد تایممو با گوشی می گذروندم تا این که تو ازمونای کانون اصلا ترازای خوبی نداشتم از خودم نا امید شده بودم. توی تعطیلاته عید گوشیو ۲ هفته خاموش کردم مسافرت رفتم سعی کردم خودمو با چیزای دیگه سرگرم کنم حتی اگه درس نمی خوام فوق العاده تو روحیه ام تاثیر گذاشته بود ی حس خوب داشتم بهونه ای برای تنبلی نداشتم تموم تمرکزمم رو هدفم بود . الانم چند روزه دستمه ولی هیچی نصب نکردم به جاش کلی اطلاعات درمورد کنکور و منابع ...
اینجور چیزا بدست اوردم
خواهش می کنم همین ی سال به خودتون سخت بگیرید تا پشیمون نشین . من ی اعتقادی دارم هر چی جروتر بریم برنامه های جذاب تری روی کار میاد و این شبکه ها هم هستن ی مشت ادم علافو بیکارم هستن اما این تایمو وقت زمانی که از دست بره هیچ فایده ای نداره
فقط به خاطره شما باشه گوشیو میزارم کنارم ولی نه خداییش اگه درست استفاده کنی و مدیریت داشته باشی هیچی نیست مثلا من خودم فیلم و سریال زیاد نگاه میکنم +19و+13وبرای همه سنین خخخخخخخخ ولی چون همه ی فیلم ها و سریالا رو پارسال یا طول سال نگاه کردم الان دیگه هیچی نمونده نگاه کنم بیکارم پس فقط درس میمونه برام کلا دوزیستم دیگه یا درس یا لپ تاپ البته سالن فوتبال رفتن هم سومیشه( هنوز سه زیست کشف نشده ) به غیر از این سه تا دیگه من کاری ندارم انجام بدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)