چرا آشغاله؟
چون مثل بقیه امید الکی نمیده و اونی رو که تو میخوای اونجا نمینویسه
خیلی بهتر از بقیس
کانون وگزینه2پارسال چرت میگفتن سنجش عالی بود............اماامسال کانون بهترشده..........گزینه2همچنان زرمیزنه............ولی سنجشم خوب بود...........
شاید آن روز که سهراب نوشت
تا شقایق هست
زندگی باید کرد
خبر از رتبه و کنکور نداشت
========================
این التهاب کنکور آخر کشد وجودم
این غول بی سر و پا آخر کشد وجودم
یا رب مگر گناهی دیدی ز بنده خویش
این آتش گناهی است آخر کشد وجودم
========================
وقت آن است بمیریم که مردن خوب است
پشت کنکور بمانیم که ماندن خوب است
سال اول اگرهم رتبه ی مان خوب نبود
سال دوم به یقین زجر دیدن خوب است
========================
همشون از خودمه ولی کپی رایت نداره
شاید آن روز که سهراب نوشت
تا شقایق هست
زندگی باید کرد
خبر از رتبه و کنکور نداشت
========================
این التهاب کنکور آخر کشد وجودم
این غول بی سر و پا آخر کشد وجودم
یا رب مگر گناهی دیدی ز بنده خویش
این آتش گناهی است آخر کشد وجودم
========================
وقت آن است بمیریم که مردن خوب است
پشت کنکور بمانیم که ماندن خوب است
سال اول اگرهم رتبه ی مان خوب نبود
سال دوم به یقین زجر دیدن خوب است
========================
همشون از خودمه ولی کپی رایت نداره
دوستان ینی شمامیگیدسنجش الکی میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ینی ایناک احتمال خیلی کم وکم زده وضش چجوریه............بنظرمن درسته.
بسیار زیاد بدبینانه میگه! من رتبم شده 84 منطقه 2 بعد نوشته احتمال قبولی در حقوق مشهد متوسطه! در حالی که طرف پارسال تا 200 منطقه 2 راحت آورده بود حقوق مشهدو. من احمق اولش فک کردم هزار و هشتصد تومنه( . بعد که فهمیدم 18 تومن رفته تو پاچه م افسرده شدم. در کل نابود میکنه روحیه تون رو اونم به طور غیر منطقی. کانون از همه دقیق تره.
بله این بلا پارسال سرم اومد خیلی بدبین بود البته برای من افزون بر بدبینی یک تیر خلاص هم بهم زد یعنی تمام 3 رشته لوکس تجربی رو در تمام پردیسها بهم تبریک گفت منم فقط شیراز رو زدم که قبول نشدم چون پردیس متمرکز شده بود و کاهش ظرفیت هم داشتیم و سنجش هیچ کدوم رو در نظر نگرفت .اصلا ولش کن خودم انتخاب میکنم.
واقعا بدبینانست..من خودم رفتم مشاور برام از نرم افزار فرهیختگان شریف استفاده کرد.به نظر خیلی بهتربود..من خودم امسال میخوام پشت کنکور بمونم...بی خیال
سنجش اون بالاییشان احتمال 80 درصد هستکه براتون زده بوده و هرچه بیاییم پایین تر دقیقا میشه همونجایی که باید بشه
![]()
"When the going gets tough, the tough get going."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)