خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12

موضوع: مهندسی مواد

1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مهندسی مواد

سلام
      من تمام سایت هارو گشتم همشون یه چیز در مورد رشته ی مهندسی مواد گفتن
      اصلا برام جالب نیود.هیچی نفهمیدم
      لطفا کسانی که از این رشته اطلاع دارن یا دانشجوی این رشته هستند راهنماییم کنند
      چه جور رشته ایه؟؟
      از بین گرایش هاش کدوم بهتره؟؟؟
      آینده کاری داره؟؟؟
      واسه خارج رفتن چجوریه؟؟
      و....

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      من ک خودم زیاد نمی شناسم ولی یه معلم داشتیم میگفت خدای مهاجرته
      و در گوش ان کس که در تسخیر شیطان است اما این را زمزمه می کنم همان به که شیطانت را بزرگی کنی که در این نیز تو را راهی است به بزرگی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ramyar نمایش پست ها
      سلام
      چه جور رشته ایه؟؟
      آینده کاری داره؟؟؟
      واسه خارج رفتن چجوریه؟؟
      و....
      من لیسانس مهندسی مواد دارم
      البته امسال کنکور دادم تجربی برای پزشکی ولی علتش اینه که از اول نباید میرفتم ریاضی به من نمیخورد
      از دانشگاه سمنان گرفتم مدرکم رو روزانه
      از لحاظ شرایط کاری ارتباط مستقیمی به وضعیت صنعت کشور داره هر چقدر صنعت سر حال تر باشه اون هم بهتره شرایطش(امیدوارم بخاطر این وضع تحریم ها بهتر بشه)
      خود رشته این تعریفش هستش
      علم و مهندسی مواد با شیمی تا مقداری ارتباط داره...باید عناصر و ویژگیهاشون رو شناخت(عمده کار عناصر فلزی)
      3تا گرایش داره صنعتی استخراج سرامیک
      بهترینش صنعتی میشه که توی ارشد هم میشه جوشکاری و خوردگی و انتخاب شناسایی مواد و ....
      به نظر من بهترینش خوردگیه که با نفت هم پیوند پیدا میکنه ولی جامع ترین ارشد هم انتخاب و شناسایی مواد میشه
      برای مهاجرت هم اینجوری بهت بگم که اگه توی دانشگاه های تاپ تهران باشی شانست بهتره
      بقیه رو نمیگم شدنی نیست ولی سخته
      در کل هم این رو بدون که متالورژی(اون ر وسطش مهمه)چون جز رشته هایی هستش که به صنایع high tech مربوط میشه برای رفتن و برگشتن اذیت میشی مثلا ممکنه اونور بخاطر ایرانی بودن مدرکت رو ندن
      همون بلایی که چند وقت پیش سر اون چند دانشجوی ایرانی که توی نروژ یا سوئد بودن اومد
      پیشنهاد من اینه که اگه میخوای بخونی توی تهران دانشگاه خوب(ترجیحا شریف یا تهران)بخون با معدل خوب و البته سواد خوب
      مثلا باید تو زمینه های جدید اطلاعات خوبی حین تحصیل کسب کنی مثل نانو(که یادم رفت بگم بیشترین قبولی ارشد نانو از بچه های خوب مواده)فلزات شیشه ای و ...
      اگه باز سوال دیگه ای داشتید از پسش بر بیام در خدمتم

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      چه جور رشته ایه؟؟
      آینده کاری داره؟؟؟
      واسه خارج رفتن چجوریه؟؟
      و....
      سلام دوست عزیز
      کدوم گرایش مهندسی مواد رو می خوای بخونی عزیز؟؟
      یعنی به کدوم گرایش خودت علاقه داری؟؟؟
      با تشکر
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقط مهندسی مواد ارشدش سخته
      مشاور

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      در مقایسه با رشته هایی مثل صنایع و مکانیک فرصت های شغلیش کمتره

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T!G3R نمایش پست ها
      سلام دوست عزیز
      کدوم گرایش مهندسی مواد رو می خوای بخونی عزیز؟؟
      یعنی به کدوم گرایش خودت علاقه داری؟؟؟
      با تشکر
      صنعتی.........چیزی ازش میدونی؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhkh1368 نمایش پست ها
      من لیسانس مهندسی مواد دارم
      البته امسال کنکور دادم تجربی برای پزشکی ولی علتش اینه که از اول نباید میرفتم ریاضی به من نمیخورد
      از دانشگاه سمنان گرفتم مدرکم رو روزانه
      از لحاظ شرایط کاری ارتباط مستقیمی به وضعیت صنعت کشور داره هر چقدر صنعت سر حال تر باشه اون هم بهتره شرایطش(امیدوارم بخاطر این وضع تحریم ها بهتر بشه)
      خود رشته این تعریفش هستش
      علم و مهندسی مواد با شیمی تا مقداری ارتباط داره...باید عناصر و ویژگیهاشون رو شناخت(عمده کار عناصر فلزی)
      3تا گرایش داره صنعتی استخراج سرامیک
      بهترینش صنعتی میشه که توی ارشد هم میشه جوشکاری و خوردگی و انتخاب شناسایی مواد و ....
      به نظر من بهترینش خوردگیه که با نفت هم پیوند پیدا میکنه ولی جامع ترین ارشد هم انتخاب و شناسایی مواد میشه
      برای مهاجرت هم اینجوری بهت بگم که اگه توی دانشگاه های تاپ تهران باشی شانست بهتره
      بقیه رو نمیگم شدنی نیست ولی سخته
      در کل هم این رو بدون که متالورژی(اون ر وسطش مهمه)چون جز رشته هایی هستش که به صنایع high tech مربوط میشه برای رفتن و برگشتن اذیت میشی مثلا ممکنه اونور بخاطر ایرانی بودن مدرکت رو ندن
      همون بلایی که چند وقت پیش سر اون چند دانشجوی ایرانی که توی نروژ یا سوئد بودن اومد
      پیشنهاد من اینه که اگه میخوای بخونی توی تهران دانشگاه خوب(ترجیحا شریف یا تهران)بخون با معدل خوب و البته سواد خوب
      مثلا باید تو زمینه های جدید اطلاعات خوبی حین تحصیل کسب کنی مثل نانو(که یادم رفت بگم بیشترین قبولی ارشد نانو از بچه های خوب مواده)فلزات شیشه ای و ...
      اگه باز سوال دیگه ای داشتید از پسش بر بیام در خدمتم
      دستت درد نکنه..خیلی خوب توضیح دادید.........یه سوال دیگه اگه زحمت نیست.....کار مهندسی مواد کجاهاست؟؟؟
      منظورم اینه که تو کارخانه باید کار کرد یا؟؟؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام
      والا خودم چیزی نمیدونم
      ولی اینو تو نت پیدا کردم
      میدونم که کل نت رو جستجو کردی ولی حالاگفتم شاید اینو نخونده باشی
      بفرما:
      گرایش‌ متالورژی صنعتی‌:
      متالورژی صنعتی‌ عبارت‌ است‌ از روش‌های‌ مختلف‌ تولید مصنوعات‌ فلزی‌ که‌ مهمترین‌ این‌ روش‌ها متالورژی پودری‌، شکل‌ دادن‌، جوشکاری‌ و ماشین‌کاری‌ است‌. همچنین‌ در متالورژی صنعتی‌ خواص‌ و مشخصات‌ فیزیکی‌، ساختاری‌ و مکانیکی‌ مواد بررسی‌ می‌شود. دروس‌ تخصصی‌ گرایش‌ متالورژی صنعتی‌ :
      ریخته‌گری‌، انجماد فلزات‌ ، شکل‌ دادن‌ فلزات‌، خواص‌ مکانیکی‌ مواد ، متالورژی جوشکاری‌ ، متالورژی پودر، روش‌های‌ نوین‌ آنالیز مواد، خوردگی‌ و اکسیداسیون‌، عملیات‌ حرارتی‌ ، استخراج‌ فلزات‌، انتقال‌ مطالب‌ علمی‌ و فنی‌.
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      دستت درد نکنه..خیلی خوب توضیح دادید.........یه سوال دیگه اگه زحمت نیست.....کار مهندسی مواد کجاهاست؟؟؟
      منظورم اینه که تو کارخانه باید کار کرد یا؟؟؟
      ببین اصولا هرجایی صنعت و فلز هست باید مهندس مواد هم باشه ولی به صورت خاص کارخانه های خودرو سازی و شرکتهای وابسته
      کارخانه های وزارت و صنایع دفاع(اس.لحه سازی)
      شرکتهای ساخت فولاد
      شرکتهای ریخته گری
      شرکتهای بررسی شرایط(مثلا بررسی جوشکاری(از نظر کیفیت))
      کارخانه های ریخته گری
      شرکتهای تولید آلیاژ
      و کلی جاهای دیگه
      ویرایش توسط mhkh1368 : 04 مرداد 1394 در ساعت 20:00

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ولی در حال حاضر شرایط کار خیلی مناسب نیست مگر اینکه وضع صنعت یه تکونی بخوره

12. Top | #12
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ممنون از همه دوستان

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن