من لیسانس مهندسی مواد دارم
البته امسال کنکور دادم تجربی برای پزشکی ولی علتش اینه که از اول نباید میرفتم ریاضی به من نمیخورد
از دانشگاه سمنان گرفتم مدرکم رو روزانه
از لحاظ شرایط کاری ارتباط مستقیمی به وضعیت صنعت کشور داره هر چقدر صنعت سر حال تر باشه اون هم بهتره شرایطش(امیدوارم بخاطر این وضع تحریم ها بهتر بشه)
خود رشته این تعریفش هستش
علم و مهندسی مواد با شیمی تا مقداری ارتباط داره...باید عناصر و ویژگیهاشون رو شناخت(عمده کار عناصر فلزی)
3تا گرایش داره صنعتی استخراج سرامیک
بهترینش صنعتی میشه که توی ارشد هم میشه جوشکاری و خوردگی و انتخاب شناسایی مواد و ....
به نظر من بهترینش خوردگیه که با نفت هم پیوند پیدا میکنه ولی جامع ترین ارشد هم انتخاب و شناسایی مواد میشه
برای مهاجرت هم اینجوری بهت بگم که اگه توی دانشگاه های تاپ تهران باشی شانست بهتره
بقیه رو نمیگم شدنی نیست ولی سخته
در کل هم این رو بدون که متالورژی(اون ر وسطش مهمه
.gif)
)چون جز رشته هایی هستش که به صنایع high tech مربوط میشه برای رفتن و برگشتن اذیت میشی مثلا ممکنه اونور بخاطر ایرانی بودن مدرکت رو ندن
همون بلایی که چند وقت پیش سر اون چند دانشجوی ایرانی که توی نروژ یا سوئد بودن اومد
پیشنهاد من اینه که اگه میخوای بخونی توی تهران دانشگاه خوب(ترجیحا شریف یا تهران)بخون با معدل خوب و البته سواد خوب
مثلا باید تو زمینه های جدید اطلاعات خوبی حین تحصیل کسب کنی مثل نانو(که یادم رفت بگم بیشترین قبولی ارشد نانو از بچه های خوب مواده)فلزات شیشه ای و ...
اگه باز سوال دیگه ای داشتید از پسش بر بیام در خدمتم