خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 44
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

تفاوت کسی معدلش 20 هستش با کسی که تاثیر معدل نداره

سلام به همه شما دوستان با صفا
      شب عالی تون بخیر باشه

یه سوال فنی دارم - که اصلا حوصله فکر کردن بهش رو ندارم - البته یکم بهش فکر کردم هنگ کردم
      تفاوت رتبه من که تاثیر معدل ندارم با کسی که معدلش 20 هستش چطوره - خواهشا کسانی که دقیق میدونن پاسخگو باشن- هنوز یادم نرفته چقدر از شماها اطلاعاتتون در مورد تاثیر معدل غلط بود - شاید با بیش از 50 نفرتون کل کل کردم تا تونستم شماها رو توجیه کنم ( یکی میگفت تاثیر دورس کنکور درس به درسه - یکی میگفت تاثیر دروس عمومی دیپلم انسانی در کنکور تجربی 25 درصده و مابقیشون هفت درصده- یکی می اومد میگفت من تا الان خیلی تحقیق کردم و اخرش کلی اطلاعات غلط میداد - خلاصه امیدوارم این سری مثل دفعه قبل نشه )‌

یه نگاه به نمونه نمرات سنجش انداختم - ریز نمرات سوابق تحصیلی به همراه تراز دروس - 10 تا از دانش اموز ها رو گذاشته بود - اون ده نفر هم بازه معدلی شون تقریبا بین 18 تا 19 بود - یعنی معدل 20 نداشتن - خلاصه تو همه ی این ده نفر معدل به ضررشون شده و ترازشون رو اورده بود پایین -البته اینم بگم واسه کسانی که درصد های پایین داشتن - معدل یکم بهشون کمک کرده بود که این فعلا خارج از حیطه سوال منه و اون مبحث خودش رو داره

----
      خلاصه سوالم اینه فرض کنید دو نفر درصد های کاملا مشابه ای داشته باشن - یکی شون معدلش 20 هستش - و دیگر تاثیر معدل نداره - برگه برنده با کیه ؟

خودم هم یکم به نمونه تراز بندی سنجش دقت کردم- منظورم از یکم حدوده یک ساعته - بعد تا اینجا رسیدم

untitled-29.jpg
      همون طور که مشاهده میکنید 75 درصد تراز کل کنکور به اضافه 25 درصد کل ترازسوابق تحصیلی میشه و در آخر تراز نهایی رو بدست اومده - اینم بگم طبق داده هایی که خوده سنجش داده بود تمام نمرات و تراز ها رو با صورت دستی بدست اوردم ودقیقا جواب نهایی با جواب خوده سنجش یکی در اومد
      و اما سوال - این اقا معدلش حالا تقریبا 19 هستش و تراز معدل اون 9516 هستش - من اومدم معدلش رو 20 فرض کردم - یعنی فرض میکنیم این اقا معدلش 20 بوده - حالا میخوایم ببینیم چه تاثیری در تراز نهاییش ایجاد میشه - سپس طبق داده های خوده سنجش و با حوصله خیلی زیاد - تراز معدل 20 اون رو هم حساب کردم - که اونم شد 9993- با همین تراز بدست اومده - اون رو مجدا تو فرمول بالایی قرار دارم - و تراز نهاییشاز 10956 به 11075 تغییر کرد - درسته ترازش بالاتر اومده و هنوز خیلی عجیبه اخه - یعنی حتی اگه کسی معدلش هم 20 باشه و 25 درصد کامل رو بگیره بازم ترازکنکورش رو پایین میکشه - پس میشه به این نتیجه رسید که اگه کسی تاثیر معدل نداشته باشه نسبت به کسی که معدلش 20 باشه تراز بهتری داره ؟

دوستان ببخشید وقتتون رو گرفتم- خوشحال میشم نظرتون رو بدونم

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نه کسی که معدلش 20 کارش باز نسبت به اونی که تاثیر معدل نداره راحت تره.

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سیمین جان - شما اینو علمی فرمودید یا تجربی ؟
      منم اوایل این طور تصور میکردم ولی خب طی دو مرتبه با کلی محاسبات به این نتیجه رسیدم که حتی اگه کسی معدلش 20 باشه بازم تراز کنکورش رو میکشه پایین
      تو همون مثال بالایی که زدم خوب دقت بکنید - یارو تراز خالص کنکورش 11436 هستش - که با تاثیر معدل 20 میشه - 11075
      و اگه کسی تاثیر معدل نداشته باشه همون 11436 رو براش لحاظ میکنند
      ------
      خلاصه من علمی صحبت کردم
      انتظار دارم بچه ها به صورت علمی صحبت کنند - و گرنه چیزی که بچه های انجمن توش خبره هستن همون نظر دادانه
      ویرایش توسط Yek.Doost : 04 مرداد 1394 در ساعت 00:21

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      سلام به همه شما دوستان با صفا
      شب عالی تون بخیر باشه

یه سوال فنی دارم - که اصلا حوصله فکر کردن بهش رو ندارم - البته یکم بهش فکر کردم هنگ کردم
      تفاوت رتبه من که تاثیر معدل ندارم با کسی که معدلش 20 هستش چطوره - خواهشا کسانی که دقیق میدونن پاسخگو باشن- هنوز یادم نرفته چقدر از شماها اطلاعاتتون در مورد تاثیر معدل غلط بود - شاید با بیش از 50 نفرتون کل کل کردم تا تونستم شماها رو توجیه کنم ( یکی میگفت تاثیر دورس کنکور درس به درسه - یکی میگفت تاثیر دروس عمومی دیپلم انسانی در کنکور تجربی 25 درصده و مابقیشون هفت درصده- یکی می اومد میگفت من تا الان خیلی تحقیق کردم و اخرش کلی اطلاعات غلط میداد - خلاصه امیدوارم این سری مثل دفعه قبل نشه )‌

یه نگاه به نمونه نمرات سنجش انداختم - ریز نمرات سوابق تحصیلی به همراه تراز دروس - 10 تا از دانش اموز ها رو گذاشته بود - اون ده نفر هم بازه معدلی شون تقریبا بین 18 تا 19 بود - یعنی معدل 20 نداشتن - خلاصه تو همه ی این ده نفر معدل به ضررشون شده و ترازشون رو اورده بود پایین -البته اینم بگم واسه کسانی که درصد های پایین داشتن - معدل یکم بهشون کمک کرده بود که این فعلا خارج از حیطه سوال منه و اون مبحث خودش رو داره

----
      خلاصه سوالم اینه فرض کنید دو نفر درصد های کاملا مشابه ای داشته باشن - یکی شون معدلش 20 هستش - و دیگر تاثیر معدل نداره - برگه برنده با کیه ؟

خودم هم یکم به نمونه تراز بندی سنجش دقت کردم- منظورم از یکم حدوده یک ساعته - بعد تا اینجا رسیدم

برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled - 29.jpg
مشاهده: 200
حجم: 28.0 کیلو بایت
      همون طور که مشاهده میکنید 75 درصد تراز کل کنکور به اضافه 25 درصد کل ترازسوابق تحصیلی میشه و در آخر تراز نهایی رو بدست اومده - اینم بگم طبق داده هایی که خوده سنجش داده بود تمام نمرات و تراز ها رو با صورت دستی بدست اوردم ودقیقا جواب نهایی با جواب خوده سنجش یکی در اومد
      و اما سوال - این اقا معدلش حالا تقریبا 19 هستش و تراز معدل اون 9516 هستش - من اومدم معدلش رو 20 فرض کردم - یعنی فرض میکنیم این اقا معدلش 20 بوده - حالا میخوایم ببینیم چه تاثیری در تراز نهاییش ایجاد میشه - سپس طبق داده های خوده سنجش و با حوصله خیلی زیاد - تراز معدل 20 اون رو هم حساب کردم - که اونم شد 9993- با همین تراز بدست اومده - اون رو مجدا تو فرمول بالایی قرار دارم - و تراز نهاییشاز 10956 به 11075 تغییر کرد - درسته ترازش بالاتر اومده و هنوز خیلی عجیبه اخه - یعنی حتی اگه کسی معدلش هم 20 باشه و 25 درصد کامل رو بگیره بازم ترازکنکورش رو پایین میکشه - پس میشه به این نتیجه رسید که اگه کسی تاثیر معدل نداشته باشه نسبت به کسی که معدلش 20 باشه تراز بهتری داره ؟

دوستان ببخشید وقتتون رو گرفتم- خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
      قطعا اون معدل 20 به نفعشه این محاسباتتون اشتباهه کسی که معدلش 20 باشه ترازش میشه 15 هزار نه 9993
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      قطعا اون معدل 20 به نفعشه این محاسباتتون اشتباهه کسی که معدلش 20 باشه ترازش میشه 15 هزار نه 9993
      سلام داداشی خوبی؟
      خب این طوری نمیشه - یکم واضح تر و شفاف تر بگید - چرا قطعا معدل 20 بهتره ؟‌

و اما میریم سراغ محاسبات - مگه نمیگید بنده اشتباه کردم ؟‌- خب اینم داده ها - خودتون حساب کنید -ببینم چند مرده حلاجید - دوس دارم بدونم چی باعث شده اینقدر با اطمینان صحبت میکتید

همه دروس این شخص - 20 هستن -معدلش هم 19 و نیم میشه - اون وقت با نیم نمره - ترازش میشه 15 هزار ؟
      خب شما یه زحمت بکشید - این چهارتا درسی که نمره بیست نداره رو از جدول اخری پیدا کنید - تراز های نمره 20 اون رو پیدا کنید و طبق فرمول حساب کنید ببینم عددتون چقدر میشه
      مثلا ادبیات رو 19/5 گرفته - فرض میکنیم 20 گرفته - اون وقت تراز ادبیاتش میشه 10389 - واسه عربی - شیمی و هندسه هم همین کار رو بکنید - سپس اعداد جدید رو در فرمول زیر جایگزینی کنید و ترازتون رو بدست بیارید

11.jpg

12.jpg

3.jpg

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام داداشی خوبی؟
      خب این طوری نمیشه - یکم واضح تر و شفاف تر بگید - چرا قطعا معدل 20 بهتره ؟‌

و اما میریم سراغ محاسبات - مگه نمیگید بنده اشتباه کردم ؟‌- خب اینم داده ها - خودتون حساب کنید -ببینم چند مرده حلاجید - دوس دارم بدونم چی باعث شده اینقدر با اطمینان صحبت میکتید

همه دروس این شخص - 20 هستن -معدلش هم 19 و نیم میشه - اون وقت با نیم نمره - ترازش میشه 15 هزار ؟
      خب شما یه زحمت بکشید - این چهارتا درسی که نمره بیست نداره رو از جدول اخری پیدا کنید - تراز های نمره 20 اون رو پیدا کنید و طبق فرمول حساب کنید ببینم عددتون چقدر میشه
      مثلا ادبیات رو 19/5 گرفته - فرض میکنیم 20 گرفته - اون وقت تراز ادبیاتش میشه 10389 - واسه عربی - شیمی و هندسه هم همین کار رو بکنید - سپس اعداد جدید رو در فرمول زیر جایگزینی کنید و ترازتون رو بدست بیارید

نام: 11.jpg
مشاهده: 175
حجم: 73.3 کیلو بایت

نام: 12.jpg
مشاهده: 170
حجم: 13.0 کیلو بایت

نام: 3.jpg
مشاهده: 176
حجم: 100.6 کیلو بایت
      ببخشید ممیشه لینک اون جایی که این جدول رو اوردید رو بذارید تا بهتر بررسیش کنم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میشه لینک خود سایت رو بم بدی ؟ نه لینک دانلود

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام به همه شما دوستان با صفاشب عالی تون بخیر باشهیه سوال فنی دارم - که اصلا حوصله فکر کردن بهش رو ندارم - البته یکم بهش فکر کردم هنگ کردم تفاوت رتبه من که تاثیر معدل ندارم با کسی که معدلش 20 هستش چطوره - خواهشا کسانی که دقیق میدونن پاسخگو باشن- هنوز یادم نرفته چقدر از شماها اطلاعاتتون در مورد تاثیر معدل غلط بود - شاید با بیش از 50 نفرتون کل کل کردم تا تونستم شماها رو توجیه کنم ( یکی میگفت تاثیر دورس کنکور درس به درسه - یکی میگفت تاثیر دروس عمومی دیپلم انسانی در کنکور تجربی 25 درصده و مابقیشون هفت درصده- یکی می اومد میگفت من تا الان خیلی تحقیق کردم و اخرش کلی اطلاعات غلط میداد - خلاصه امیدوارم این سری مثل دفعه قبل نشه )‌یه نگاه به نمونه نمرات سنجش انداختم - ریز نمرات سوابق تحصیلی به همراه تراز دروس - 10 تا از دانش اموز ها رو گذاشته بود - اون ده نفر هم بازه معدلی شون تقریبا بین 18 تا 19 بود - یعنی معدل 20 نداشتن - خلاصه تو همه ی این ده نفر معدل به ضررشون شده و ترازشون رو اورده بود پایین -البته اینم بگم واسه کسانی که درصد های پایین داشتن - معدل یکم بهشون کمک بود که این فعلا خارج از حیطه سوال منه و اون مبحث خودش رو داره----خلاصه سوالم اینه فرض کنید دو نفر درصد های کاملا مشابه ای داشته باشن - یکی شون معدلش 20 هستش - و دیگر تاثیر معدل نداره - برگه برنده با کیه ؟ خودم هم یکم به نمونه تراز بندی سنجش دقت کردم- منظورم از یکم حدوده یک ساعته - بعد تا اینجا رسیدمبرای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled - 29.jpg
مشاهده: 200
حجم: 28.0 کیلو بایتهمون طور که مشاهده میکنید 75 درصد تراز کل کنکور به اضافه 25 درصد کل ترازسوابق تحصیلی میشه و در آخر تراز نهایی رو بدست اومده - اینم بگم طبق داده هایی که خوده سنجش داده بود تمام نمرات و تراز ها رو با صورت دستی بدست اوردم ودقیقا جواب نهایی با جواب خوده سنجش یکی در اومد و اما سوال - این اقا معدلش حالا تقریبا 19 هستش و تراز معدل اون 9516 هستش - من اومدم معدلش رو 20 فرض کردم - یعنی فرض میکنیم این اقا معدلش 20 بوده - حالا میخوایم ببینیم چه تاثیری در تراز نهاییش ایجاد میشه - سپس طبق داده های خوده سنجش و با حوصله خیلی زیاد - تراز معدل 20 اون رو هم حساب کردم - که اونم شد 9993- با همین تراز بدست اومده - اون رو مجدا تو فرمول بالایی قرار دارم - و تراز نهاییشاز 10956 به 11075 تغییر کرد - درسته ترازش بالاتر اومده و هنوز خیلی عجیبه اخه - یعنی حتی اگه کسی معدلش هم 20 باشه و 25 درصد کامل رو بگیره بازم ترازکنکورش رو پایین میکشه - پس میشه به این نتیجه رسید که اگه کسی تاثیر معدل نداشته باشه نسبت به کسی که معدلش 20 باشه تراز بهتری داره ؟دوستان ببخشید وقتتون رو گرفتم- خوشحال میشم نظرتون رو بدونم
      این حرف شما درسته در صورتی که تراز کنکور بالاتر از تراز معدل باشه. اینجا هم که شما نوشتین تراز کنکور شخص ۱۱۴۳۶ و تراز معدلش ۹۵۱۶ و برا همین معدل تاثیر منفی گذاشته. اما سوال؟ ایا همیشه تراز معدل پاینتر از تراز کنکور خواهد بود؟ جواب این سوال مشخص میکنه قضیه رو

فرض کنید شما یه درسی رو ۱۰۰ میزنید ترازتون میشه ۱۰۰۰۰ همون درسو نمره تون میشه ۲۰ و تراز نمره تون میشه ۹۰۰۰ خب اینجا معدل ۲۰ ترازتونو میکشه پایین. ولی اگه نمره ۲۰ به شما تراز ۱۱۰۰۰ بده چی؟ اینجا نمره ۲۰ تراز کلتونو میبره بالا و نسبت به کسی که معدل براش تاثیر نداره وضع بهتری دارین.
      باید مشخص بشه تراز معدل نسبت به تراز کنکور چه وضعیتی داره
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند
      ویرایش توسط sepanta1990 : 04 مرداد 1394 در ساعت 01:36

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خدمت همه کسانی که معدل پایین دارند و ناراحت هستند بگم که کنکور به معدل نیست فقط به درصد هایی که تو کنکور میزنید من به شما قول میدم من خودم معدل نهاییم ۱۸.۱۸است که نسبتا تو نهایی معدل خوبی حساب میشه ولی رتبه کنکوذم افتضح بود پس فقط برای کنکور تلاش کنید
      پیری دوره ی تثبیت خوی هاست .تغییر را از همین الان شروع کن

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sardare azmoon نمایش پست ها
      میشه لینک خود سایت رو بم بدی ؟ نه لینک دانلود
      اون لینک قبلی که دادم واسه سال 93 بود
      این لینک واسه 94 هستش
      سازمان سنجش آموزش کشور
      هر چند باز همون اعداد رو گذاشته با کمی تغییر

نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      این حرف شما درسته در صورتی که تراز کنکور بالاتر از تراز معدل باشه. اینجا هم که شما نوشتین تراز کنکور شخص ۱۱۴۳۶ و تراز معدلش ۹۵۱۶ و برا همین معدل تاثیر منفی گذاشته. اما سوال؟ ایا همیشه تراز معدل پاینتر از تراز کنکور خواهد بود؟ جواب این سوال مشخص میکنه قضیه رو
      نمی دونم چطور جوابتون رو بدم ولی همیشه شخصی که نمونه تراز هاش رو گذاشتیم معدلش نزدیک به 20 هستش - حتی 20 هم در نظر گرفتم ولی باز همون آش و همون کاسست
      اینم ببینید بد نیست - اینا درصد هاش هستن که تراز کلی شون شده 11463

untitled-14.jpg

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط aliseydali نمایش پست ها
      من خدمت همه کسانی که معدل پایین دارند و ناراحت هستند بگم که کنکور به معدل نیست فقط به درصد هایی که تو کنکور میزنید من به شما قول میدم من خودم معدل نهاییم ۱۸.۱۸است که نسبتا تو نهایی معدل خوبی حساب میشه ولی رتبه کنکوذم افتضح بود پس فقط برای کنکور تلاش کنید
      داداش من این حرف شما صحیح ولی هیچ ربطی به موضوع ما نداره
      -------
      مبجث ما یه چیز دیگست

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اون لینک قبلی که دادم واسه سال 93 بود این لینک واسه 94 هستشسازمان سنجش آموزش کشورهر چند باز همون اعداد رو گذاشته با کمی تغییر نمی دونم چطور جوابتون رو بدم ولی همیشه شخصی که نمونه تراز هاش رو گذاشتیم معدلش نزدیک به 20 هستش - حتی 20 هم در نظر گرفتم ولی باز همون آش و همون کاسستاینم ببینید بد نیست - اینا درصد هاش هستن که تراز کلی شون شده 11463برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Untitled - 14.jpg
مشاهده: 70
حجم: 55.9 کیلو بایت
      من جواب قبلیمو ویرایش کردم و یه مثال زدم بخونید. سوال اینه به نظرم. ایا همیشه تراز معدل ۲۰ بالاتر از تراز درصد ۱۰۰ هست یا برعکس؟ یا مشخص نمیکنه؟ جواب این تعیین کننده است که کی به نفعشه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اون لینک قبلی که دادم واسه سال 93 بود
      این لینک واسه 94 هستش
      سازمان سنجش آموزش کشور
      هر چند باز همون اعداد رو گذاشته با کمی تغییر

نمی دونم چطور جوابتون رو بدم ولی همیشه شخصی که نمونه تراز هاش رو گذاشتیم معدلش نزدیک به 20 هستش - حتی 20 هم در نظر گرفتم ولی باز همون آش و همون کاسست
      اینم ببینید بد نیست - اینا درصد هاش هستن که تراز کلی شون شده 11463

نام: Untitled - 14.jpg
مشاهده: 70
حجم: 55.9 کیلو بایت
      سپنتا درست میگه بستگی به تراز طرف تو کنکور داره علت اینکه شما تو همه محاسباتت نمره طرف پایین تر شده این بوده که تو همه نمونه های شما تراز درس اون طرف بیش از معدلش بوده اما اگر تو همین مثال شما طرف فیزیک رو 40 بزنه و ترازش مثلا بشه 8 هزار اونوقت معدل بالا میکشوندش

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن