سلام به همه شما دوستان با صفا
شب عالی تون بخیر باشه
یه سوال فنی دارم - که اصلا حوصله فکر کردن بهش رو ندارم
.gif)
- البته یکم بهش فکر کردم هنگ کردم
تفاوت رتبه من که تاثیر معدل ندارم با کسی که معدلش 20 هستش چطوره - خواهشا کسانی که دقیق میدونن پاسخگو باشن- هنوز یادم نرفته چقدر از شماها اطلاعاتتون در مورد تاثیر معدل غلط بود - شاید با بیش از 50 نفرتون کل کل کردم تا تونستم شماها رو توجیه کنم ( یکی میگفت تاثیر دورس کنکور درس به درسه - یکی میگفت تاثیر دروس عمومی دیپلم انسانی در کنکور تجربی 25 درصده و مابقیشون هفت درصده- یکی می اومد میگفت من تا الان خیلی تحقیق کردم و اخرش کلی اطلاعات غلط میداد - خلاصه امیدوارم این سری مثل دفعه قبل نشه
.gif)
)
یه نگاه به نمونه نمرات سنجش انداختم - ریز نمرات سوابق تحصیلی به همراه تراز دروس - 10 تا از دانش اموز ها رو گذاشته بود - اون ده نفر هم بازه معدلی شون تقریبا بین 18 تا 19 بود - یعنی معدل 20 نداشتن - خلاصه تو همه ی این ده نفر معدل به ضررشون شده و ترازشون رو اورده بود پایین -البته اینم بگم واسه کسانی که درصد های پایین داشتن - معدل یکم بهشون کمک کرده بود که این فعلا خارج از حیطه سوال منه و اون مبحث خودش رو داره
----
خلاصه سوالم اینه فرض کنید دو نفر درصد های کاملا مشابه ای داشته باشن - یکی شون معدلش 20 هستش - و دیگر تاثیر معدل نداره - برگه برنده با کیه ؟
خودم هم یکم به نمونه تراز بندی سنجش دقت کردم- منظورم از یکم حدوده یک ساعته - بعد تا اینجا رسیدم

همون طور که مشاهده میکنید 75 درصد تراز کل کنکور به اضافه 25 درصد کل ترازسوابق تحصیلی میشه و در آخر تراز نهایی رو بدست اومده - اینم بگم طبق داده هایی که خوده سنجش داده بود تمام نمرات و تراز ها رو با صورت دستی بدست اوردم ودقیقا جواب نهایی با جواب خوده سنجش یکی در اومد
و اما سوال - این اقا معدلش حالا تقریبا 19 هستش و تراز معدل اون 9516 هستش - من اومدم معدلش رو 20 فرض کردم - یعنی فرض میکنیم این اقا معدلش 20 بوده - حالا میخوایم ببینیم چه تاثیری در تراز نهاییش ایجاد میشه - سپس طبق داده های خوده سنجش و با حوصله خیلی زیاد - تراز معدل 20 اون رو هم حساب کردم - که اونم شد 9993- با همین تراز بدست اومده - اون رو مجدا تو فرمول بالایی قرار دارم - و تراز نهاییشاز 10956 به 11075 تغییر کرد - درسته ترازش بالاتر اومده و هنوز خیلی عجیبه اخه - یعنی حتی اگه کسی معدلش هم 20 باشه و 25 درصد کامل رو بگیره بازم ترازکنکورش رو پایین میکشه - پس میشه به این نتیجه رسید که اگه کسی تاثیر معدل نداشته باشه نسبت به کسی که معدلش 20 باشه تراز بهتری داره ؟
دوستان ببخشید وقتتون رو گرفتم- خوشحال میشم نظرتون رو بدونم