مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 44 از 44
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvjqd نمایش پست ها

سلام

اشكال كاملا وارد است.

پاسخ كاملا كارشناسي و علمي مي طلبد.

بررسي هاي من هم نشان از وجود نقص جدي مي دهد.

بله -درسته
      اگه این طور باشه
      کسانی که با دیپلم غیر همنام شرکت میکنند خیلی بیشتر به نفعشونه - و کسانی که تاثیر معدل ندارن که دیگه اونا بیشتر سود میکنند
      و در کلام اخر -کسی که 25 درصد سوابق تحصیلی بهش بخوره ترازش میاد پایین

حالا باید اینا تایید بشن -امروز به سنجش پیام دادم ببینم چی میشه

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      این همه محاسبات لازم نداشت
      10 ثانیه هم بهش فکر میکردی به همین نتیجه میرسیدی که ترازت به هر حال کشیده میشه پایین با تاثیر معدل
      چه 20 باشی چه 16
      فقط مقدارش فرق داره

دلیلیش هم اینه که همه دروس نهایی میانگینشون بالاتره از دروس کنکور هستش و ترازشون پایین تره !!
      فقط در یک صورت معدل تراز شما رو میبره بالا اونم زمانی هست که امتحان نهایی اون درس سخت از کنکور باشه که امکانش عملن صفره

بحث امتحان نهایی خیلی سادس ..
      من نمیدونم چرا اینقدر افراد خودشون درگیر میکنین

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط S I N A نمایش پست ها
      10 ثانیه هم بهش فکر میکردی به همین نتیجه میرسیدی که ترازت به هر حال کشیده میشه پایین با تاثیر معدل
      چه 20 باشی چه 16
      فقط مقدارش فرق داره

دلیلیش هم اینه که همه دروس نهایی میانگینشون بالاتره از دروس کنکور هستش و ترازشون پایین تره !!
      فقط در یک صورت معدل تراز شما رو میبره بالا اونم زمانی هست که امتحان نهایی اون درس سخت از کنکور باشه که امکانش عملن صفره

این حرفت از اون حرفا بود
      داداش من چطور میشه با ده ثانیه به این نتیجه رسید ؟‌ با کدوم مدرک اینقدر مطمن صحبت میکنید ؟ جلل خالق این انجمن چرا این طور شده
      اینکه من تاثیر معدل ندارم نباید بدونم جایگاهم تو کنکور چطوریه ؟ من کارهای دیپلم مجدد رو انجام دادم - حالا اومدم تحقیق کنم ببینم کدومشون به نفعمه اون موقع شما از درگیر شدن حرف میزنید ؟
      نمیدونم چی بت بگم - وقتی دیدگاهت نسبت به سنت این همه محدوده پس بهتره ساکت بمونم

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yek.Doost نمایش پست ها
      این حرفت از اون حرفا بود
      داداش من چطور میشه با ده ثانیه به این نتیجه رسید ؟‌ با کدوم مدرک اینقدر مطمن صحبت میکنید ؟ جلل خالق این انجمن چرا این طور شده
      اینکه من تاثیر معدل ندارم نباید بدونم جایگاهم تو کنکور چطوریه ؟ من کارهای دیپلم مجدد رو انجام دادم - حالا اومدم تحقیق کنم ببینم کدومشون به نفعمه اون موقع شما از درگیر شدن حرف میزنید ؟
      نمیدونم چی بت بگم - وقتی دیدگاهت نسبت به سنت این همه محدوده پس بهتره ساکت بمونم

من نه به شما توهین کردم نه ...
      فقط گفتم این واضح ه که معدل ترازتون رو بیاره پایین ..
      واقعن هم 10 ثانیه به اون دلیل من فکر کنین دیگه ادامه نمیدین بحث رو ...

آره واقعن چرا انجمن اینجوری شده ..
      چرا کل کشور ما اینجوری شده ..

شما خودت گفتی نظرتون رو بگین ..
      حالا داری توهین میکنی و ....

البته مشکلی نیس
      تو مملکت ما افراد رو بخاطر افکارشون اعدام هم میکنین ..
      شما تازه خوبین ...
      بیخیال ....

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      داداش من - مبحث به این فنی رو با حرف های بیهوده پر نکن
      میخوام بدونم چطور به این نتیجه رسیدی که معدل تراز کنکور رو میاره پایین ؟‌ اونم تو ده ثانیه
      هر چند میدونم همین طور یه حرفی زدی ولی دوس دارم دلیل و مدرکت رو ببینم

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      داداش من - مبحث به این فنی رو با حرف های بیهوده پر نکن
      میخوام بدونم چطور به این نتیجه رسیدی که معدل تراز کنکور رو میاره پایین ؟‌ اونم تو ده ثانیه
      هر چند میدونم همین طور یه حرفی زدی ولی دوس دارم دلیل و مدرکت رو ببینم
      من مدرک ندارم ... فقط از عقلم استفاده کردم ...
      یعنی اصلن نمیتونین مدرکی گیر بیارین
      چون سازمان سنجش اطلاعات دقیق رو منتشر نمیکنه

ولی شما حرف های من رو خط به خط بخونین ، هر جاش که مخالف بودین نظرتون رو بگین .

فرض کنین من سوابق تحصیلی دارم ولی شما ندارین .
      من شیمی رو تو نهایی 20 گرفتم .
      توی کنکور هر دومون شیمی رو 100 میزنیم .

خب مثلا به هر دومون تو کنکور تراز X رو میده .
      من یک تراز نهایی هم دارم که اونم Y هستش .
      صد درصد قبول دارید که y از X کمتره ( چون نهایی آسون تره ، میانگین بالاتره ، تراز پایین تره )

خب حالا تراز کل شما میشه x
      و من میشم یک عدد کمتر از x ( چون x من با y میانگین وزنی گرفته میشه و چون y کمتره ، میانگین میشه بین x و y یعنی کمتر از x )

خب خیلی واضحه که تراز کل شما توی شیمی بهتر میشی .
      و بهمین شکل توی دروس دیگر .

پس دو نفر که درصد های کنکورشون مثل همه اونی که سوابق تحصیلی داره حتی 20 ، باز هم ضرر میکنه !!

اینم استدلال استنتاجی من ..
      امیدوارم قانع شده باشین
      ...
      از روی باد شکم حرف نزدم ...

ولی شما دیدگاهت از من محدود تره ..
      چون فکر میکنی فقط خودت میدونی میفهمی و بقیه همه ....

بهتره بجای اینکه به دیگران توهین کنیم و همینجوری حرف هاشون رو رد کنیم ، کمی تفکر کنیم ..
      فقط کمی ...

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      چه 20 باشی چه 16
      فقط مقدارش فرق داره

سلام

اول از همه عذر خواهي مي كنم.

اگه مطلب استارتر رو خوب دقت كنيد داستان از اين قراره كه اين يك اشكال بزرگ هست و قاعدتا كارشناسان محترم هم مد نظرشون نبوده كسي كه سوابق تحصيلي نداره براش بهتر بشه و گرنه چه لزومي به استفاده از سوابق تحصيلي هستش.
      منظور استارتر اين هست يه جاي كار مي لنگه.
      ضمنا يه موردي رو هم محترمانه بگم خدمت شما كه وقتي مي گيد " این همه محاسبات لازم نداشت
      10 ثانیه هم بهش فکر میکردی به همین نتیجه میرسیدی
      " اين يه توهين آشكار هستش.

البته اگه كمي دقت كنيم به خودتون هم توهين كردين چون اينطوري معلوم ميشه اصلا منظور اصلي رو متوجه نشدين.

تازه كسي كه مي خواد يه مطلبي رو ادعا بكنه بهتره با شواهد و مستندات باشه نه فقط حرف.
      من هم تمام فايل هايي رو كه آدرس دادند خوندم و ادعاي ايشون رو تاييد مي كنم و شما به زودي شاهد خواهيد بود كه كارشناسان بايد بيان توضيح بدند و دور نيست روزي كه تصميمات جديد بگيرند اونوقت مشخص خواهد شد كه موردي نبوده كه 10 ثانيه اي معلوم بشه يا كارشناسان محترم با عرض معذرت كارشناس نبودند.
      در هر صورت منو مي بخشيد كه ديگه بحث رو ادامه نميدم.
      ویرایش توسط lvjqd : 04 مرداد 1394 در ساعت 15:36

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      بعد از ثبت نام و قبل از برگزاری کنکورکه عملا پرونده معدل و تراز معدل بسته میشه!

هر کسی به تناسب عملکرد در امتحاننهایی ترازی کسب می کند. حالا ممکنه جامعه آماری امتحان نهایی عملکردی متفاوت ازجامعه آماری کنکور (معدل دار و بی معدل) داشته باشد. اگر عملکرد معدل دار ها در(تراز) کنکور بدتر از (تراز) امتحان نهایی باشد (بی معدل ها از معدل دار ها بهترکنکور بدهند!) در اینحالت تراز معدل به نفع معدل دار هاست. (البته تا تراز معدلبیست/20).
      اگر کسی بی معدل باشد که فقط در صورتیکه ترازش از تراز معدل بیست بهتر شود برد میکند.

یک نمونه کارنامه کنکور امسال خودم!
      اگر به تخمین تراز سایت قلم چی و گزینهدو و . . . مراجعه کنید تفاوت را مشاهده می کنید!
      من(بدون معدل) تراز و رتبه ای بهتر ازکنکور 94 در تخمین رتبه های گزینه دو و قلم چی کسب می کنم!!
      اما سایر دوستان با تاثیر معدل با درصدهایی بدتر از من! ( و تخمین رتبه بدتر در قلم چی و گزینه دو) رتبه و تراز بهتریکسب کرده اند.(چون تراز معدل به دادشان رسید!)
      ----------------------
      کارنامه خودم
      http://forum.konkur.in/thread27949-53.html#post518484
      من در رقابت با هیچ کس نیستم. در مسابقه با خودم تلاش میکم. هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی ، شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم. تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم.

9. Top | #39
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

صد درصد قبول دارید که y از X کمتره ( چون نهایی آسون تره ، میانگین بالاتره ، تراز پایین تره )

و من میشم یک عدد کمتر از x ( چون x من با y میانگین وزنی گرفته میشه و چون y کمتره ، میانگین میشه بین x و y یعنی کمتر از x )

پس دو نفر که درصد های کنکورشون مثل همه اونی که سوابق تحصیلی داره حتی 20 ، باز هم ضرر میکنه !!

امیدوارم قانع شده باشین
      ...

بهتره بجای اینکه به دیگران توهین کنیم و همینجوری حرف هاشون رو رد کنیم ، کمی تفکر کنیم ..
      فقط کمی ...

همیشه کسی که معدل براش تاثیر داره ضرر نمیکنه.تو درصدهای پایین که تراز کنکور شخص پایین تر از تراز معدلش میشه ، معدل تاثیرش مثبته.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

10. Top | #40
      کاربر فعال

نمایش مشخصات

امیدوارم قانع شده باشین
      ...

فقط کمی ...

همیشه کسی که معدل براش تاثیر داره ضرر نمیکنه.تو درصدهای پایین که تراز کنکور شخص پایین تر از تراز معدلش میشه ، معدل تاثیرش مثبته.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

11. Top | #41
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      حل کردن این مشکل سخت نیست. کافیه سازمان سنجش تراز کسی رو که فرضا همه درس ها رو صد بزنه رو حساب کنه (فرض کنیم بشه ۱۰۰۰۰) و تراز معدل ۲۰ رو هم حساب کنه(فرض کنیم بشه ۸۰۰۰) حالا کافیه تراز ۸۰۰۰ رو متناظر کنه با تراز ۱۰۰۰۰ وتراز معدل بقیه رو هم به همین نسبت ببره بالا(تو این فرض تراز معدل همه ضرب در ۱۰/۸) میشه. درنتیجه اگه تراز کل رو اینجوری در نظر بگیریم
      ترازکل. = تراز معدل * ۱۰/۸ + تراز کنکور

در این حالت معدل ۲۰ تاثیر منفی نمیذاره.شایدم سازمان سنجش همچین کاری رو الان انجام میده چون خیلی هم گیج نیست
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      با سنجش در میون گذاشتم - عرضم به حضور شما سوالام از حالت آبی شده زرد ( یعنی در انتظار پاسخگویی کارشناس )
      ببینم چی میشه
      لینک این پست رو هم براشون گذاشتم که اگه خواستن بیان ببینند

13. Top | #43
      mmn
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با سنجش در میون گذاشتم - عرضم به حضور شما سوالام از حالت آبی شده زرد ( یعنی در انتظار پاسخگویی کارشناس )
      ببینم چی میشه
      لینک این پست رو هم براشون گذاشتم که اگه خواستن بیان ببینند
      ممنون دوست عزیز

دقیقا سوال خودم بود چون معدل برام تاثیر نداره

نمی دونم سنجش جواب شما رو داد یانه ؟ حالا به نظر شما برای من که واسه رتبه زیر 500 کشوری تلاش می کنم دیپلم جدید گرفتن می تونه به نفعم باشه یا به ضررم؟

واقعیتش نمی خوام وارد حاشیه های کنکور بشم ولی چون مستدل بحث می کنید نظرتون برام مهمه
      ویرایش توسط mmn : 12 مرداد 1394 در ساعت 11:51

14. Top | #44
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mmn نمایش پست ها
      ممنون دوست عزیز

دقیقا سوال خودم بود چون معدل برام تاثیر نداره

نمی دونم سنجش جواب شما رو داد یانه ؟ حالا به نظر شما برای من که واسه رتبه زیر 500 کشوری تلاش می کنم دیپلم جدید گرفتن می تونه به نفعم باشه یا به ضررم؟

واقعیتش نمی خوام وارد حاشیه های کنکور بشم ولی چون مستدل بحث می کنید نظرتون برام مهمه
      معدل برای منم بی تاثیره , با چند نفر صحبت کردم به من گفتن دیپلم مجدد نگیرم . فقط درس بخونم .

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن