سلام دوست عزیز
من خواهش میکنم لطفا اول سرچ کنید تو انجمن بعد اگر موضوع مورد نظر وجود نداشت بیاید و یک تاپیک باز کنید
با تشکر![]()
شیمی 2 - 1
شیمی 2 - 2
شیمی 2-3
شیمی3-1
شیمی3-2
شیمی3-3
سلام دوست عزیز
من خواهش میکنم لطفا اول سرچ کنید تو انجمن بعد اگر موضوع مورد نظر وجود نداشت بیاید و یک تاپیک باز کنید
با تشکر![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
سلام من واسه شیمی سه فیل دارم....ب نظرتون برم باز واسه شیمی سه مبتکران تست بگیرم...اخه امسال اگه بخام واسه همه سالهام مبتکران بگیرم زیاد میشه
میتونید ی کار دانشجویی خوب بهم معرفی کنید؟

یه نکته مهم : همه کتاب های بازار مبتکران گاج تخته سیاه و.... درسنامه هاشون یکی هست همشو چک کردم و دیدم دیگه فرضا ساختار لویس و موازنه و اسید و باز که روش و درسنامه
از اسمون نیاوردن ! پس درسنامه ها تقریبا در یه سطح هست
اما تخته سیاه در کنار تست های سراسری و ازاد و تالیفی تست های المپیاد هم اورده و واسه سوالات سخت تر کار کردن و اماده شدن کنکور بهتره به نظر من !
واگرنه درسنامه که همش یکی هست !!!
در مورد جمع بندی شیمی :
همایش نشر دریافت...مصلایی... بعدشم جمع بندی اخر مهر و ماه بهترین هستن
جالب ! بازم مبتکران تو دوم بیشترین رای و دارن !ولی بازم تعداد زیادی میگن مبتکران دیگ ب درد نمیخوره !
حتی تو نظر سنجی و مصاحب ها رتبه برتر اکثرشون سوم و پیش رو هم مبتکران داشتن !
نتیجه : همه ی این کتابا خوبن این ماییم ک خوب نمیخونیم !!
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...

سلام بر دوستان یک سوال داشتم من برای دوم الگو خریدم و برای سوم بین گاج میکرو و خیلی سبز میوندم آیا تستای گاج با خیلی سبز زیاد فرق داره؟درسنامه خیلی سبز بهتره یا مبتکران؟ درسنامه گاج چطوره؟
کسی گاجو داره که یک قسمت از پاسخشو بذاره با درسنامه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)