ببخشیدمیشه به سوال منم جواب بدین.ممنون
دوستان من دو دل موندم خواهشا بگید:
برای دوم مبتکران جدیدشو گرفتم.کافیه یا باید نشرالگو هم بزنم؟
برای سوم و پیش هم مبتکران کافیه یا باید خیلی سبز بگیرم؟؟؟
ویرایش توسط AM24 : 20 مرداد 1394 در ساعت 19:42
مقایسه شیمی 3 گاج و خیلی سبز
در ابتدای کتاب شیمی 3 مطلبی رو داریم راجب به گندم و کودهای شیمیایی که در کتاب گاج از ریز به ریز این بخش تست اومده و درسنامه بسیار زیبایی داره
اما خیلی سبز با یک تست ساده از این مبحث رد شده
در بحث موازنه شیمی گاج بسیار زیبا و مختصر توضیح داده با تستهای چالشی اما خیلی سبز درسنامه های بسیار طویلی رو داره با تستهای اسون و یهو خیلی سخت
در مبحث استوکیومتری هردو کتاب خوب عمل کردن و از مهم بودن این مبحث اطلاع دارن برای همین هردو کتاب درسنامه های کاملا جامع با تستهای خوبی دارن اما گاج تستهاش بیشتره و هردو کتاب دو از دو روش برای حل تست ها استفاده کردن روش تستی و روش تشریحی
اما کنکورهای شیمی مدام دارن سختتر میشن و این تست ها پاسخگو نیستن پس بهت پیشنهاد میکنم که ازمون پایه فار رو بگیری
توضیحات کامل بود واسه دوم الگو سوم گاج یا خیلی سبز و چهارمم گاج یا خیلی سبز ولی تو چهارم خیلی سبز بهتره مبتکرانم که کتاباشو بروز نکرده
سلام
راستش شيمي دو مبتكران رو دارم ولي چاپ ٩٠ هستش همون كه جلدش قهوه اي هستش
خاستم جديد بخرم كه گفتن مبتكران قديمش بهتره
.... شيمي سه هم مبتكران دو جلدي رو دارم فك كنم چاپ ٩١ هستش
شايد شيمي ٣ خيلي سبز رو هم بگيرم
براي پيش يك هم به احتمال زياد خيلي سبز رو ميگيرم
ازمون هاي فار رو هم دو كنارشون كار كنم
ببین کتاب درسی محتواش عوض نشده
مبتکران هم بعیده عوض شده باشه این می تونی بری یه کتاب فروشی چک کنی ببینی چاپ جدید با کتاب خودت چقدر فرق کرده
ولی اگه عوض نکردی حتما کتاب درسی رو بگیر که یسری مطالب و حاشیه اضافه شده اونا از زیردستت در نره بعدم کتاب شیمی کلا خوندنش واجبه حالا هر کمک درسی هم که داشته باشی
شیمی 2 و 3 هم اگه چاپ مطابق منبع کنکور گیرت نیومد همین چاپ 94 رو هم بگیری فرقی نکرده با منابع اصلی کنکورت
بچه ها منم اسم کتابامو میگم شما هم بگید چطوره یا اگه کتاب خوبی میشناسین پیشنهاد بدین
شیمی دوم:صفر کلوین
شیمی سوم:مبتکران+کتاب قلم چی آبی
شیمی پیش:مبتکران
اینارو چون از روشون باید تمرین حل میکردیم واسه مدرسه گرفتم بجز قلم چی..
نظرتون؟؟
همیشه یادتان باشد که وضعیت کنونی شما..
سرنوشت نهاییتان نیست..
روزهای خوب خواهند آمد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)