سلام
من مدتیه شروع به زدن تستای قرابت از گاج موضوعی کردم و نسبتا خوب میزنم ولی احساس میکنم همه ی مفاهیمو به اندازه کافی باز نکرده! و تستاش کمه
لازمه قرابت دریافتم روش وقت بذارم؟ یا همینو خوب بخونم کافیه؟
سلام
من مدتیه شروع به زدن تستای قرابت از گاج موضوعی کردم و نسبتا خوب میزنم ولی احساس میکنم همه ی مفاهیمو به اندازه کافی باز نکرده! و تستاش کمه
لازمه قرابت دریافتم روش وقت بذارم؟ یا همینو خوب بخونم کافیه؟
من موضوعی گاجو ندارم.ولی قرابت دریافت سبطی رو دارم.دریافت بیشتر واسه آموزش خوبه.اگه تعداد تست های قرابتی که میزنی،درصد بالایش غلطه،نیاز به آموزش داری و قرابت نشر دریافت رو بگیر!اگر هم از هر ده تا تست،8 تاش درسته،نیازی به قرابت به نظر من نیست.هر چند اگر بخونی در کل بد نیست.اگه هم پول داری هم وقت،بگیر بخون خوبه
سلام-شما با توجه به اینکه یکسال دیگه کنکور میدی بهتره مشکلتو از ریشه حل کنی-پس بهتره کتاب قرابت معنایی و تناسب مفهومی هامون سبطی نشر دریافت رو بگیری و از همون ب بسم الله شروع کنی بخونی تا ته تهش-بهت قول میدم ظرف یک الی دو ماه تمومش کنیو هیچگووووونه مشکلی توی تستای قرابت نداشته باشی و به حداقل برسه درصد اشتباهت توی این تست ها-
بعد خوندن این کتاب میتونی شروع کنی و تست بزنی
و البته میتونی بعد خوندن یه موضع از نشر دریافت بیای با همون کتاب گاج تست های موضوعیو طبقه بندیشو بزنی.
موفق باشی
سلام-شما با توجه به اینکه یکسال دیگه کنکور میدی بهتره مشکلتو از ریشه حل کنی-پس بهتره کتاب قرابت معنایی و تناسب مفهومی هامون سبطی نشر دریافت رو بگیری و از همون ب بسم الله شروع کنی بخونی تا ته تهش-بهت قول میدم ظرف یک الی دو ماه تمومش کنیو هیچگووووونه مشکلی توی تستای قرابت نداشته باشی و به حداقل برسه درصد اشتباهت توی این تست ها-
بعد خوندن این کتاب میتونی شروع کنی و تست بزنی
و البته میتونی بعد خوندن یه موضع از نشر دریافت بیای با همون کتاب گاج تست های موضوعیو طبقه بندیشو بزنی.
موفق باشی
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
آقا این سوالو نمیدونم کجا بپرسم
دینی جامع و ادبیات موضوعی گاج
باید هر دو جلدشون رو بگیرم؟
خیلی لازمه؟
سلام
بله کتاب خیلی خوبیه دینی جامع
دو جلد هستش چاپ جدیدش من برای 94 استفاده کردم
البته کتاب آیات و نکات گاج هم عالیه که مولفش همون مولف کتاب دینی جامع هستش
برای ادبیات به نظر بنده
برای قرابت:هامون سبطی نشر دریافت
تاریخ ادبیات:کلک معلم
املا :هامون سبطی نشر دریافت
آرایه های ادبی:هامون سبطی نشر دریافت و کلک معلم هردو عالیه من از سبطی استفاده کردم نتیجه خوبی هم گرفتم چون عمقی و مفهومی بهت اموزش میده و بهت خط فکری میده که چجور تشخیص بدی ارایه هارو
اما برای زبان فارسی کتابی استفاده نکردم اما تعریف هامون سبطی رو خیلی شنیدم
ویرایش شده توسط مدیریت
خلاف قوانین.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)