میخواهی قضاوتم کنی؟؟؟
کفش هایــــم را بپــوش
راهـــم را قــدم بزن
دردهایـــم را بکــش
سـال هایـم رابگـذران
بعـــد قضـاوت کن...!!!
اره طرح داره دوسال تحصیلشمدر ارشد همه جا نیست و دکتری هم اطلاع ندارم کسی که مدرک نداره اسنباید جایی کار کنه از این رو نمی زارن مگه اشنا توی بیمارستان داشته باشی توی تحصیل هم به کسی حقوق نمی دن حتی به کاراموزی هاتون هر کی بهتون گفت دروغ گفته من خودم برادرم پرستاری داره می خونه نذاشتن کار کنه رفتم براش مدرک جعل کردم الان تابسون شرکت نفت کار می کنه
معمولا بيشتر مديريت ها رو ورميدارن فرق زيادي ندارن. ولي اگه شما ميخايد مطمئن شيد به سايت هاي کاريابي بريد با گوگل بزنيد استخدام بانک ها.
يکي از سايت هاي خوب استخداميe-estekhdam.com هس.
فک کنم مديريت بازرگاني بهتر باشه.
توجه کنيد که نه من و نه کس ديگه اي از ۴سال بعد خبر نداره که وضعيت استخدام چجوري خواهد شد. من از روي اطلاعات امروز ميگم مديريت بهتره. تو اين مملکت گل و بلبل شما يک ساعت بعد رو نميتونيد پيش بيني کنيد چه برسه به ۴سال بعد.
پرستاری کدوم شهرا بهتره ؟ به جز تهران اصفهان شیراز تبریز ارومیه
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
دانشگاه شاهد نیمه متمرکزه؟
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
...
مشاور
دوستان عزیز در کل دو نوع کد رشتهی بومی وجود دارد 1 کدرشته هایی که در ادامه ی صفحات دفترچه ی یعلوم پزشکی روزانه اومده و 2 کد رشته های بومی که در صفحات دفترچه ی علوم پزشکی اومده
در رشته های کدرشته های دسته اول فقط افراد مربوط به بومی اون استان یا شهرستان می تونن بزنن و دارای تعهد 3 برابری است و کاملا یا 100 درصد مخصوص بومی هاس
و در رشته های کد رشته های دسته ی دوم تنها 30 درصد باید حتما مربوط به افراد بومی باشد در واقع در این حالت باتوجه به نوع رشته سه نوع بومی بومی یا بومی ناحیه ای یا بومی منطقه ای وجود دارد مثلا هوشبری که دارای گزینش استانی است از این رو اگر کدرشته ای مخصوص بومی ها باشد و رشته ی هوشبری باشد کسی بومی می باشد که در ان استان باشد و از این رو شانس این راد ارد که جز 30 درصد باشد و یا رشته ی رشتهی مدیرت دولتی رشته ای با گزینش قطبی است از این رو فردی بومی است که جز قطب ان کد رشته باشد و از این رو شامل چندین استان است نه فقط یک استا امید وارم گرفته باشد
این دانشگاهیی که تو توضیحات نوشته فاقد خابگاهن ینی کلن خابگاه ندارننننننن؟؟؟![]()
...
شاید آن روز که سهراب نوشت
تا شقایق هست
زندگی باید کرد
خبر از رتبه و کنکور نداشت
========================
این التهاب کنکور آخر کشد وجودم
این غول بی سر و پا آخر کشد وجودم
یا رب مگر گناهی دیدی ز بنده خویش
این آتش گناهی است آخر کشد وجودم
========================
وقت آن است بمیریم که مردن خوب است
پشت کنکور بمانیم که ماندن خوب است
سال اول اگرهم رتبه ی مان خوب نبود
سال دوم به یقین زجر دیدن خوب است
========================
همشون از خودمه ولی کپی رایت نداره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)