مشاور
اها پس من باید توی مقالات برای مشکلات راه حل پیدا کنم همش میگفتم خدایا اخه ایده ای کجا بیارم. من مشکلات کامپیوترم رو خوب حل میکنم و خود کفا هستم!!!! اما برق رو نمیدونم!!! زمینش تحقیقاتی هست؟ اره شنیدم به خاطر منطقه دارن تمامی کار خونه های چیپ رو میبرن اونطرفا. گفتم گشورش مهم نیست. فقط کافی هست که زمینه و امکانات مناسب اهمیت داره. ممنون خیلی خوب یود.
مشاور
زمان تحصیلمون مهندسا نفتو مسخره میکردیم واقعا نباید اسمشو بذارن مهندسی !!! دوران تحصیل کاملا راحتو بدون دردسری دارن دروسشون بیشتر حفظیه تا تحلیلی !!! در زمینه کاریم اگه پارتی نداشته باشی هواستو جم کن چون خیلی کم استخدامی دارن از مهندسی نفت
سلام!!
میدونم دلتون واسم تنگ شده!! (الکی مثلا من خیلی باحالم!!!)
جدا از شوخی من از شما ها که اگر اطلاع دارید راهنمایی بگیرم!!!
میخواستم چه رشته ای انتخاب کنم که در مورد تکنولوژی و بازی و کلا فناوری ها روز باشه!!
آیا تو صنعت یا رشته تحصلی آینده شغلی هسته؟ بازار کارش چطوره؟؟ چه مشاغلی هسته؟!!
بازار کارش تو ایران چطوری؟! چه کارهایی باید انجام بدم>!! آیا ارزششو داره که رشته با این شرایط انتخاب کنم!!
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!!
ببخشید دیر خوندم زیاد بود یک خورده. اره همش درسته . اما قبول داشتن برای بورس فرق داره معلومه مثلا دارم میگم 17 شریف با 17 ازاد فرق داره . من همینو میگم مثلا من اگر به امید خدا تلاش کردم مثلا یه دانشگاه دیگه مثلا اراک یا دانشگاه درجه 2 یا 3 دیگه مثلا تلاش کنم بعد حتی مثلا یک یا دو مقاله هم داشته باشم که من شنیدم برای مقاله استاد راهنمای عالی میخوای. خب اقا مثلا من حالا شریف که عمرا و تهران و امیر کبیرم نزدیک به محال هست. با توجه به هدفم که زیمنه تحقیقاتی هست و میدونم باید تا دکترا برم و رشته مورد علاقه ای باید داشته باشم ، بشنم برای سال بعد یا نه؟ حداقل زیر هزار بیارم برای امیرکبیر نمیگم هم دورقمی. واقعا برا دکترا راحت تره؟ چرا برای فوق گیر میدن.
البته سر همین رشته هم بحثه برای من همین پایین بحثش بود.
من قبلا بازی ساز بودم با آنریل. برای بازیسازی باید یا گرافیک بخونی برای زیمنه های گرافیکی یا کامپیوتر برای برنامه نویسی اگه هم تکنولوژی میخوای برو تو کار it . یا کلا کامپیوتر. این نظر منه. بازیسای تو ایران داره جون میگیری اما الان باید گروه خوبی باشه تا نتیجه بده. اما نگاه سیستم قوی میخوای برای کار مخصوصا گرافیک من برای سیستم 3 یا 4 میلیونیش نتونستم ادامه بدم وگرنه مقاله هم دارم.
خب میترسم برم یکیش بفهمم اون یکی بهتره بوده. الیته اولویت اخر دو تا مورد میمونه بازار کار رشته ها ( برای یک پل اگر نرفتم خارج ) هوافضا شنیدم خیلی خوب نیست و مثل مکانیک هست و مکانیک بهتره و دوم اینکه احتمالا به خاطر مشکل چشمم دکتر کار زیاد با کامپیوتر رو منع کنه که کامپوتر میپره البته احتمالا به خاطر همین گفتم برق امتیازش بیشتره.
البته من بنیه علمیم توی مهندسی قوی هست میدونم هر رشته برم موفق میشم اما من میخوام هم لذت ببرم هم اینکه بهرین و بیتشرین موفقیت رو داشته باشم.
باورتون نمیشه چقدر تلاش و تحقیق کردم تا تونستم علایقم رو به این سه تا محدود کنم. من چون دوست دارم یادبگیرم کلا مطالعه خارج برنامه رو توی همه رشته های علمی دوست دارم اما من دیدم با توجه به خواسته و علایقم این سه تا شاید بهترین بودم . هرکدوم هم یک چیزی دارند که منو جدب میکنند. واقعا سخته. دنتا از برتری هر کدوم رو هم نوشتم.
بستگی داره بخوای با کجا و چی مقایسش کنی ، بداز یه مثال واست بزنم ( یکی از دوستام آزاد میخوند مکانیک در کل واسه درس سیالاتش ده صفحه جزوه بیشتر نداشت ولی مثلا نفتیایه ما باید سیالاتو از رو رفرنس به زبان اصلی میخوندن .. ) در حالت کلی نفت خیلی از برق و مکانیک آسونتره کلا 70 درصد دانشگامون دانشجوها نفت بودن بقیه برقو مکانیک شیمی .. همیشه با یکیشون هم اتاق میشدیم واقعا ساده تر درساشون .. زمین شناسیو گل حفاریو ... ولی مثلا دانشگاه ما نمره ها میانگین 14 داشت .. یعنی آموزش اجازه نمیداد معمولا میانگین نمرات از 14 بیشتر بشه و اینجوری استادا یکی دو نفرو بالا میدادن بقیه پایین ..
چه استادهای پدر سوخته ای .... همه جا اینطوری هست؟ آسونی مهم نیست اتفاقا از رفرنس خوندن عالیه من فیزیک هالیدی خوندم تو فیزیک و فهمش واقعا مشکل نداشتم. عالیه. رفرنس خیلی بهتره جزوه هست بعد همه رفرنس ها سخت نیست. مثلا بگم تو شخصیت شناسی اول من تجربی اوردم و توی اون برگه هدات تحصیلی ریاضی اوردم اول. من رفتم ریاضی چون زیست و زمین و.... حفظیه اما مثلا حسابان اگر واقعا قبلا خوب خونده باشی و تمرین کرده باشی 3 یا 4 ساعت یا فوق 5 ساعت مویخواد. البته من همین الان و از راهنمایی میکروسکوپ داشتم و دارم یک استاد و شاگردی هست. میگفتن به من احمقی که نرفتی تجربی که استعداد داشتی اما واقعا نگاه میکنم هم ریاضیم خوبه هم فیزیکم.
ازنظر کار اره مگر اینکه بری قطر و امارات و استرلیا که واقعا پولش خوبه اما.... همه چی پول نیست.
ویرایش توسط Eragon : 02 مرداد 1394 در ساعت 21:20
آقا سیاوش آقا حسین و آقای artim واقعا ممنون من فقط تونستم براتون روی پستها تشکر بزارم .
من بازم میرم تحقیق امیدوارم دوباره سوال اینجا گذاشتم قابل بدونید برای جواب دادن بازم ممنون.
ویرایش توسط Eragon : 02 مرداد 1394 در ساعت 21:31
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)