خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 37
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Eragon نمایش پست ها
      اها ... پله ... پله .... من چک کردم اگر کارم خوب باشه رشته برق کمک کار نداره ایران توی الکترونیک و مخابرات درسته؟ فکر اینجا رو هم کردم. ان شاء الله اگر نشد دوست دارم ادامه تحصیل بدم چون یادگرفتن رو دوست دارم توی هر زیمنه علمی. بعد معدل خوب توی دانشگاه یعنی چی؟

بعد اینکه برای شک بین رشته ها برطرف بشه چطور باید رشته ای که اصلا ندیدم و کسی هم نیست ازش بپرسم علاقه زیادی پیدا کنم؟ من برنامه نویسی دوستدارم میگن برو کامپیوتر من بهشون مگم من برنامه نویسی دوست دارم چه کار به کامپیوتر ؟ بعد گفتم با توجه به سابقم بی راه هم نمیگن.
      هوافضا هم از این لحاظ که شاید مسخره باشم اما از بچگی برای موشکی که شاید بسازم اسم انتخاب کردم. برقم دیدم رشته جذاب با گسترگی بالا. کار روی تراشه های کامپیوتری و مخابراتی واقعا جالبه. تو کیت سازی و رباتیک هم برقه اثبات شده. من به اصرار والدین نفت مخازن رو هم چک کردم واقعا انصافا همه چیزش میخوره. هم تحیلی هست و طراحی داره که من دوست دارم دو هفته وقت ازاد و حقوق خوب داره البته حس خاصی ندارم نمیگم بدم میاد . شاید اگر عمیق تر بشناسم وارد بشم.
      حالا معیار انتخاب رو چی بزارم؟
      اسم رشته ها گولت نزنه
      شما اگه کسی رو نداری رشته ها رو بهتبگن چیه
      از نت سرچ کن درساش رو ببین چیه یکم جستجو کن ببین به کدام علاقه داری
      نت که داری اطلاعاتم ماشالله زیاد ریخته تو نت تک تک ببین بخون تا بدونی به کدام تمایل داری
      مشاور

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      خوب باید از خودت ایده داشته باشی مثلا یکی از دوستام در زمینه خوردگی کار میکرد که خیلی موضوع اقتصادی و مهمیه ... روشییو ارایه داده بود که خوردگی لوله های نفتی کمتر بشه ... تو هم بری برق باید ببینی چه موضوعاتی اهمیت داره در رابطه باشون مقاله بدی بعد ببینی کدوم دانشگاه اساتیدش در زمینه مقالت فعالان اونجاها درخواست بدی چون راحتتر پذیرشت میکنن .. سایتم واسه اپلای گرفتن هست تو گوگل سرچ کنی مفصل توضیح داده .. در زمینه الکترونیکم هیج جا مثه شرق آسیا نمیشه .. یکی از دوستام حدودا دو سال پیش میره تایلند ، گفته بود یکی از شرکتایه تازه تاسیسش فقط 20 هزار تا مهندس میگرفت و بخاطر کمبود نیرو خارجیام به راحتی جذب میکردن
      اها پس من باید توی مقالات برای مشکلات راه حل پیدا کنم همش میگفتم خدایا اخه ایده ای کجا بیارم. من مشکلات کامپیوترم رو خوب حل میکنم و خود کفا هستم!!!! اما برق رو نمیدونم!!! زمینش تحقیقاتی هست؟ اره شنیدم به خاطر منطقه دارن تمامی کار خونه های چیپ رو میبرن اونطرفا. گفتم گشورش مهم نیست. فقط کافی هست که زمینه و امکانات مناسب اهمیت داره. ممنون خیلی خوب یود.

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      اسم رشته ها گولت نزنه
      شما اگه کسی رو نداری رشته ها رو بهتبگن چیه
      از نت سرچ کن درساش رو ببین چیه یکم جستجو کن ببین به کدام علاقه داری
      نت که داری اطلاعاتم ماشالله زیاد ریخته تو نت تک تک ببین بخون تا بدونی به کدام تمایل داری
      داداش ایرانی که هیچی خارجی و حتی تمامی فیلم های یوتیوب رو هم رفتم اما واقعا هر سه ....نمیدونم نمیدونم واقعا برتری ذهنی پیدا نمیکنم. اما برق یک خورده از همش امتیازش بیشتره.

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش ایرانی که هیچی خارجی و حتی تمامی فیلم های یوتیوب رو هم رفتم اما واقعا هر سه ....نمیدونم نمیدونم واقعا برتری ذهنی پیدا نمیکنم. اما برق یک خورده از همش امتیازش بیشتره.
      خب دیگه وسواس نداشته باش
      یکیو انتخاب کن بنا به علاقه معقولانه بیشتری که نسبت بهش داری
      مشاور

5. Top | #20
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      زمان تحصیلمون مهندسا نفتو مسخره میکردیم واقعا نباید اسمشو بذارن مهندسی !!! دوران تحصیل کاملا راحتو بدون دردسری دارن دروسشون بیشتر حفظیه تا تحلیلی !!! در زمینه کاریم اگه پارتی نداشته باشی هواستو جم کن چون خیلی کم استخدامی دارن از مهندسی نفت

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام!!

میدونم دلتون واسم تنگ شده!! (الکی مثلا من خیلی باحالم!!!)

جدا از شوخی من از شما ها که اگر اطلاع دارید راهنمایی بگیرم!!!

میخواستم چه رشته ای انتخاب کنم که در مورد تکنولوژی و بازی و کلا فناوری ها روز باشه!!

آیا تو صنعت یا رشته تحصلی آینده شغلی هسته؟ بازار کارش چطوره؟؟ چه مشاغلی هسته؟!!

بازار کارش تو ایران چطوری؟! چه کارهایی باید انجام بدم>!! آیا ارزششو داره که رشته با این شرایط انتخاب کنم!!

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!!

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Hosein نمایش پست ها
      بستگی به رشته ی مد نظرت و همینطور کشوری که میخوای برای ادامه تحصیل بهش بری و همینطور نمره ی لیسانس و ارشد(ارشد رو ایران بگیری برای پی اچ دی بری راحت تری...واسه ارشد سخت پذیرش میدن!خیلی سخت!)و همینطور مقاله های علمی خوب و کافی و نمره ی زبان بالا...

اگه شما از همین الان این هدف رو برای خودتون مشخص کردین پس باید شریف و امیرکبیر یا تهران قبول شید که در اینده بتونین از خیلی موانع عبور کنید...!
      بهتره توضیح بهتری بدم!کسی میره دانشگاه ازاد و در ابتدا تصمیم جدی برای خیلی کارها نداشته...ولی متوجه میشه چی از زندگیش میخواد و هدف گذاری میکنه نمره هاشو بالا نگه میداره مدرک زبان با نمره ی خوب میگیره و از بقیه ی فرصتش استفاده میکنه!اون شخص زمانی معیار هاش فرق میکرده!پس نمیشه از اون انتظار شریف میداشت!ولی شمایی که از الان هدفتو مشخص کردی باید خودتو براش اماده کنی و شل نگیری...!
      جز المان!بقیه ی کشور ها مدرک دانشگاه ازاد رو قبول دارن و بای پذیرش در مقاطع بالا نیاز به دانشگاه اسم و رسم دار نیست!(در واقع این اسم و رسم بیشتر واسه خودمون هست!نه برای کشوری مثل امریکا!)ولی شرایط امیر کبیر و شریف برای بورسیه خوبه...بیشتر هم به دلیل جو ساکن در اون هست که اکثرا فکر های بزرگ در سر دارن...
      شاید شما همون فکر رو داخل دانشگاه ازاد فلان شهر هم داشته باشی ولی کسی هدفاتو بشنوه ممکنه پوزخند تحویلت بده!(بستگی به طرف مقابلت داره!)
      در هر صورت برای گرفتن پذیرش در دانشگاه های خوب دنیا باید یکی از بهترین های رشتت باشی...اونا کسی رو میخوان که به دردشون بخوره!امکانات خوب میدن که بری براشون درس بخونی و تحقیق کنی!پس باید روحیشو داشته باشی یا در خودت ایجاد کنی...

ارزوی های بزرگ هم اشکالی نداره...اگه واقعا از صمیم قلبت بخوایش و تلاش کافی رو براش بزاری شدنیه...!این تلاشی که میگم خیلی بیشتر از قبول شدن در کنکور و این حرفاس...!
      موفق باشی
      ببخشید دیر خوندم زیاد بود یک خورده. اره همش درسته . اما قبول داشتن برای بورس فرق داره معلومه مثلا دارم میگم 17 شریف با 17 ازاد فرق داره . من همینو میگم مثلا من اگر به امید خدا تلاش کردم مثلا یه دانشگاه دیگه مثلا اراک یا دانشگاه درجه 2 یا 3 دیگه مثلا تلاش کنم بعد حتی مثلا یک یا دو مقاله هم داشته باشم که من شنیدم برای مقاله استاد راهنمای عالی میخوای. خب اقا مثلا من حالا شریف که عمرا و تهران و امیر کبیرم نزدیک به محال هست. با توجه به هدفم که زیمنه تحقیقاتی هست و میدونم باید تا دکترا برم و رشته مورد علاقه ای باید داشته باشم ، بشنم برای سال بعد یا نه؟ حداقل زیر هزار بیارم برای امیرکبیر نمیگم هم دورقمی. واقعا برا دکترا راحت تره؟ چرا برای فوق گیر میدن.

البته سر همین رشته هم بحثه برای من همین پایین بحثش بود.

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sheytooonak نمایش پست ها
      سلام!!

میدونم دلتون واسم تنگ شده!! (الکی مثلا من خیلی باحالم!!!)

جدا از شوخی من از شما ها که اگر اطلاع دارید راهنمایی بگیرم!!!

میخواستم چه رشته ای انتخاب کنم که در مورد تکنولوژی و بازی و کلا فناوری ها روز باشه!!

آیا تو صنعت یا رشته تحصلی آینده شغلی هسته؟ بازار کارش چطوره؟؟ چه مشاغلی هسته؟!!

بازار کارش تو ایران چطوری؟! چه کارهایی باید انجام بدم>!! آیا ارزششو داره که رشته با این شرایط انتخاب کنم!!

ممنون میشم اگر راهنماییم کنید!!
      من قبلا بازی ساز بودم با آنریل. برای بازیسازی باید یا گرافیک بخونی برای زیمنه های گرافیکی یا کامپیوتر برای برنامه نویسی اگه هم تکنولوژی میخوای برو تو کار it . یا کلا کامپیوتر. این نظر منه. بازیسای تو ایران داره جون میگیری اما الان باید گروه خوبی باشه تا نتیجه بده. اما نگاه سیستم قوی میخوای برای کار مخصوصا گرافیک من برای سیستم 3 یا 4 میلیونیش نتونستم ادامه بدم وگرنه مقاله هم دارم.

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زمان تحصیلمون مهندسا نفتو مسخره میکردیم واقعا نباید اسمشو بذارن مهندسی !!! دوران تحصیل کاملا راحتو بدون دردسری دارن دروسشون بیشتر حفظیه تا تحلیلی !!! در زمینه کاریم اگه پارتی نداشته باشی هواستو جم کن چون خیلی کم استخدامی دارن از مهندسی نفت
      حفظیه واقعا ؟ خدا وکیلی ؟ حالم به هم خورد. عمرا برم. تا چه حد حفظیه من از هرجا سراغ گرفتم میگفتن اقا نفت مخازن تحلیلی و سخته؟

10. Top | #25
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      من قبلا بازی ساز بودم با آنریل. برای بازیسازی باید یا گرافیک بخونی برای زیمنه های گرافیکی یا کامپیوتر برای برنامه نویسی اگه هم تکنولوژی میخوای برو تو کار it . یا کلا کامپیوتر. این نظر منه. بازیسای تو ایران داره جون میگیری اما الان باید گروه خوبی باشه تا نتیجه بده. اما نگاه سیستم قوی میخوای برای کار مخصوصا گرافیک من برای سیستم 3 یا 4 میلیونیش نتونستم ادامه بدم وگرنه مقاله هم دارم.

الان دانشگاه باهتر it نداره!! رتبه منم به مهندسی کاموپوتر نمیخوره!! آزاد به نظرتون خوبه؟!

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      خب دیگه وسواس نداشته باش
      یکیو انتخاب کن بنا به علاقه معقولانه بیشتری که نسبت بهش داری
      خب میترسم برم یکیش بفهمم اون یکی بهتره بوده. الیته اولویت اخر دو تا مورد میمونه بازار کار رشته ها ( برای یک پل اگر نرفتم خارج ) هوافضا شنیدم خیلی خوب نیست و مثل مکانیک هست و مکانیک بهتره و دوم اینکه احتمالا به خاطر مشکل چشمم دکتر کار زیاد با کامپیوتر رو منع کنه که کامپوتر میپره البته احتمالا به خاطر همین گفتم برق امتیازش بیشتره.

البته من بنیه علمیم توی مهندسی قوی هست میدونم هر رشته برم موفق میشم اما من میخوام هم لذت ببرم هم اینکه بهرین و بیتشرین موفقیت رو داشته باشم.
      باورتون نمیشه چقدر تلاش و تحقیق کردم تا تونستم علایقم رو به این سه تا محدود کنم. من چون دوست دارم یادبگیرم کلا مطالعه خارج برنامه رو توی همه رشته های علمی دوست دارم اما من دیدم با توجه به خواسته و علایقم این سه تا شاید بهترین بودم . هرکدوم هم یک چیزی دارند که منو جدب میکنند. واقعا سخته. دنتا از برتری هر کدوم رو هم نوشتم.

12. Top | #27
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حفظیه واقعا ؟ خدا وکیلی ؟ حالم به هم خورد. عمرا برم. تا چه حد حفظیه من از هرجا سراغ گرفتم میگفتن اقا نفت مخازن تحلیلی و سخته؟
      بستگی داره بخوای با کجا و چی مقایسش کنی ، بداز یه مثال واست بزنم ( یکی از دوستام آزاد میخوند مکانیک در کل واسه درس سیالاتش ده صفحه جزوه بیشتر نداشت ولی مثلا نفتیایه ما باید سیالاتو از رو رفرنس به زبان اصلی میخوندن .. ) در حالت کلی نفت خیلی از برق و مکانیک آسونتره کلا 70 درصد دانشگامون دانشجوها نفت بودن بقیه برقو مکانیک شیمی .. همیشه با یکیشون هم اتاق میشدیم واقعا ساده تر درساشون .. زمین شناسیو گل حفاریو ... ولی مثلا دانشگاه ما نمره ها میانگین 14 داشت .. یعنی آموزش اجازه نمیداد معمولا میانگین نمرات از 14 بیشتر بشه و اینجوری استادا یکی دو نفرو بالا میدادن بقیه پایین ..

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sheytooonak نمایش پست ها
      الان دانشگاه باهتر it نداره!! رتبه منم به مهندسی کاموپوتر نمیخوره!! آزاد به نظرتون خوبه؟!
      کلا گفتم برنامه نویسی. تو نرم افزارم میتونی بری. البته داشته باش برنامه نویسی حرفه ای ریاضیات خوب و ذهنی خوب برای حل مشکلات میخواد . همینطوری نرو. برای دانشگاه از بچه های دیگه تو همین تایپیک یا تاپیک دیگه بپرس.

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بستگی داره بخوای با کجا و چی مقایسش کنی ، بداز یه مثال واست بزنم ( یکی از دوستام آزاد میخوند مکانیک در کل واسه درس سیالاتش ده صفحه جزوه بیشتر نداشت ولی مثلا نفتیایه ما باید سیالاتو از رو رفرنس به زبان اصلی میخوندن .. ) در حالت کلی نفت خیلی از برق و مکانیک آسونتره کلا 70 درصد دانشگامون دانشجوها نفت بودن بقیه برقو مکانیک شیمی .. همیشه با یکیشون هم اتاق میشدیم واقعا ساده تر درساشون .. زمین شناسیو گل حفاریو ... ولی مثلا دانشگاه ما نمره ها میانگین 14 داشت .. یعنی آموزش اجازه نمیداد معمولا میانگین نمرات از 14 بیشتر بشه و اینجوری استادا یکی دو نفرو بالا میدادن بقیه پایین ..
      چه استادهای پدر سوخته ای .... همه جا اینطوری هست؟ آسونی مهم نیست اتفاقا از رفرنس خوندن عالیه من فیزیک هالیدی خوندم تو فیزیک و فهمش واقعا مشکل نداشتم. عالیه. رفرنس خیلی بهتره جزوه هست بعد همه رفرنس ها سخت نیست. مثلا بگم تو شخصیت شناسی اول من تجربی اوردم و توی اون برگه هدات تحصیلی ریاضی اوردم اول. من رفتم ریاضی چون زیست و زمین و.... حفظیه اما مثلا حسابان اگر واقعا قبلا خوب خونده باشی و تمرین کرده باشی 3 یا 4 ساعت یا فوق 5 ساعت مویخواد. البته من همین الان و از راهنمایی میکروسکوپ داشتم و دارم یک استاد و شاگردی هست. میگفتن به من احمقی که نرفتی تجربی که استعداد داشتی اما واقعا نگاه میکنم هم ریاضیم خوبه هم فیزیکم.
      ازنظر کار اره مگر اینکه بری قطر و امارات و استرلیا که واقعا پولش خوبه اما.... همه چی پول نیست.
      ویرایش توسط Eragon : 02 مرداد 1394 در ساعت 21:20

15. Top | #30
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آقا سیاوش آقا حسین و آقای artim واقعا ممنون من فقط تونستم براتون روی پستها تشکر بزارم .

من بازم میرم تحقیق امیدوارم دوباره سوال اینجا گذاشتم قابل بدونید برای جواب دادن بازم ممنون.
      ویرایش توسط Eragon : 02 مرداد 1394 در ساعت 21:31

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)