خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اگه شما بتونی مصاحبه بقیه الله رو رد کنی و قبول بشی به مدت سی سال در استخدام سپاهی یعنی تا سی سال هرجا سپاه دستور داد باید بری خدمت کنی که ممکنه حتی خط مقدم جبهه باشه!
      در ضمن اگه تصمیم گرفتید برید آقا پسرا برای مصاحبه با پیراهن یقه دیپلمات و شلوار پارچه ای و صندل و جوراب برن دختر خانمام با چادر و بدون آرایش و لاک تا قبولتون کنن!

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      علوم آزمایشگاهی و تغذیه ارتش چجوریاس؟با بازار کم این رشته ها به نظرتون می ارزه بری ارتش؟
      ادامه تحصیل میشه داد؟

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین من اگه پسر بودم شک نکن که میرفتم بقیه الله.
      اولا که سپاه مطمئنا تخصص نیاز داره و بیمارستان بقیه الله (که من توش بدنیا اومدم) یکی از بیمارستانای مجهز تهرانه.
      سطح علمی هر دانشگاهو استادای اونجا معرفی میکنه نه رتبه هاش و من همین چندوقت پیش که اونجا بودم رو بردش اسامی کلی پرفوسور و استاد تمام های به نام رو دیدم،علت این که رتبه های زیاد خوبی برنمیداره به خاطر ترس همه از محدودیته.
      امکانات رفاهی که در اختیارت میذاره سپاه یا کلا نیروی مسلح عالیه
      تو از همون ترمای اول که میری دانشگاه بیمه میشی و حقوق میگیری و جز سنوات خدمتت به حساب میاداونم نه هر بیمه ای،بیمه نیروهای مسلح که خیلی خوبه.اگه دختر باشی فقط خودت بیمه میشی و اگه پسر باشی پدر مادر همسر و فرزندانت بیمه میشن.کار داری.خدمات رفاهی هم میدن بهت.
      اینجوری هم نیس که الکی بگن برو یه شهر دیگه.اما محدودیت داره،بیرون کشور جونت در خطره(البته تو فقط یه پزشک میشی و اینا عجیبه) من قشنگ یادمه پدرم نتونست با ما بیاد مکه چون پاسپورتش جور نشد زود و سال بعد رفت.گرفتن پاسپورت ماجرا داره و اگه خدایی نکرده زبونم لال تو کشور جنگ بشه باید!!!!! اونجا خدمت کنی (هر آدم وطن دوستی اینکارو میکنه) یعنی از زیر کولر گازی میری زیر سنگر بیابونی!
      به آینده ت نگاه کن ببین چی میخوای!اگه اهل تشکیل خانواده ای اگه روزانه بخونی باید عمومی یا تخصصتو بگیری بعد بری سرکار و دنگ و فنگ.اما اینجا باخیال راحت میتونی تو دوران دانشجوییت که کم هم نیس(8سال کمش) ازدواج کنی.
      اما اگه دوس داری آینده ت دست خودت باشه و مثلا بری بعد پزشکی سراغ تحقیقات و ادامه تحصیلای خاص قطعا روزانه.
      بعدشم این که متمرکزه و مصاحبه قبل از نتایج نهایی اعلام میشه و اگه قبول نشدی یه دانشگاه دیگه روزانه قبول میشی مث همه.
      دانشگاه بقیه الله زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ه و از طرف اون ساپورت میشه و مدرک میده.
      بهتر از همه اینا،خودت اگه شرایطش رو داری برو بیمارستان و دانشگاهش ومحیطشو ببین و با آموزش و دانشجوش حرف بزن شرایطشو بپرس.
      بعضیا از محیطش خوششون میاد و بنظرشون آرامش بصری داره و خانما چادر دارن بعضیا هم نمیتونن تحملش کنن.
      خسته شدما!!!!!

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ورود به سازمان های نظامی به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه. نه کیفیت زندگی مناسب خواهید داشت نه همون زندگیتون مال خودتون خواهد بود.
      مثل همه افراد وارد دانشگاه معمولی بشین بهتره

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      سلام
      اگه قرار باشه بین پزشکی بقیه الله و پزشکی روزانه یه دانشگاه دیه رو انتخاب کنید ..کدومو انتخاب میکردین؟..لطفا دلیلتون از این انتخابو هم بگید
      حتما دوستان از دارای شرایط خاص بودن دانشگاه بقیه الله خبر دارن دیگه...
      برو پزشکی روزانه لا قلش دیگه بد چند سال زندگیت دسته خودته کسی باید این کد رشته رو بزنه که رتبه بالا تری داره تا شاید از این طریق بتونه پزشکی بیاره پس نرو
      ویرایش توسط hsam : 05 مرداد 1394 در ساعت 20:33

6. Top | #21
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhtb نمایش پست ها
      گ
      ...
      دانشگاه بقیه الله زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ه و از طرف اون ساپورت میشه و مدرک میده.
      ....
      این ینی چی؟توضیح میدین؟

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

7. Top | #22
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mhtb نمایش پست ها
      ببین من اگه پسر بودم شک نکن که میرفتم بقیه الله.اولا که سپاه مطمئنا تخصص نیاز داره و بیمارستان بقیه الله (که من توش بدنیا اومدم) یکی از بیمارستانای مجهز تهرانه.سطح علمی هر دانشگاهو استادای اونجا معرفی میکنه نه رتبه هاش و من همین چندوقت پیش که اونجا بودم رو بردش اسامی کلی پرفوسور و استاد تمام های به نام رو دیدم،علت این که رتبه های زیاد خوبی برنمیداره به خاطر ترس همه از محدودیته.امکانات رفاهی که در اختیارت میذاره سپاه یا کلا نیروی مسلح عالیهتو از همون ترمای اول که میری دانشگاه بیمه میشی و حقوق میگیری و جز سنوات خدمتت به حساب میاداونم نه هر بیمه ای،بیمه نیروهای مسلح که خیلی خوبه.اگه دختر باشی فقط خودت بیمه میشی و اگه پسر باشی پدر مادر همسر و فرزندانت بیمه میشن.کار داری.خدمات رفاهی هم میدن بهت.اینجوری هم نیس که الکی بگن برو یه شهر دیگه.اما محدودیت داره،بیرون کشور جونت در خطره(البته تو فقط یه پزشک میشی و اینا عجیبه) من قشنگ یادمه پدرم نتونست با ما بیاد مکه چون پاسپورتش جور نشد زود و سال بعد رفت.گرفتن پاسپورت ماجرا داره و اگه خدایی نکرده زبونم لال تو کشور جنگ بشه باید!!!!! اونجا خدمت کنی (هر آدم وطن دوستی اینکارو میکنه) یعنی از زیر کولر گازی میری زیر سنگر بیابونی!به آینده ت نگاه کن ببین چی میخوای!اگه اهل تشکیل خانواده ای اگه روزانه بخونی باید عمومی یا تخصصتو بگیری بعد بری سرکار و دنگ و فنگ.اما اینجا باخیال راحت میتونی تو دوران دانشجوییت که کم هم نیس(8سال کمش) ازدواج کنی.اما اگه دوس داری آینده ت دست خودت باشه و مثلا بری بعد پزشکی سراغ تحقیقات و ادامه تحصیلای خاص قطعا روزانه.بعدشم این که متمرکزه و مصاحبه قبل از نتایج نهایی اعلام میشه و اگه قبول نشدی یه دانشگاه دیگه روزانه قبول میشی مث همه.دانشگاه بقیه الله زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ه و از طرف اون ساپورت میشه و مدرک میده.بهتر از همه اینا،خودت اگه شرایطش رو داری برو بیمارستان و دانشگاهش ومحیطشو ببین و با آموزش و دانشجوش حرف بزن شرایطشو بپرس.بعضیا از محیطش خوششون میاد و بنظرشون آرامش بصری داره و خانما چادر دارن بعضیا هم نمیتونن تحملش کنن.خسته شدما!!!!!
      مصاحبش چجوریه؟ قبول شدن سخته؟ حقوقش در چه حدی هست؟ مثلا یه پزشک عمومی میانگین حقوقش چنده؟

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mbt.danial نمایش پست ها
      این ینی چی؟توضیح میدین؟
      وزارت بهداشت که بودیم کارمندش گفت زیر نظر شهید بهشتی ه.یعنی کاملا هم مستقل نیست.ولی شما بیشتر تحقیق کن.

9. Top | #24
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      مصاحبش چجوریه؟ قبول شدن سخته؟ حقوقش در چه حدی هست؟ مثلا یه پزشک عمومی میانگین حقوقش چنده؟
      من اطلاعی ندارم راستش.خودتون شرایط ش رو ندارید بپرسید تهرانید؟
      با شناختی که از سپاه دارم بنظر نمیاد حقوق بدی داشته باشه و نرم اینه که اول مقدار کمی ه و رفته رفته زیاد میشه.
      اگه هم توی مصاحبه قبول نشد یه نفر دانشگاه روزانه رو که از دست نمیده.شانسشم امتحان کرده و بعدا پشیمون نمیشه که اگه میرفتم شاید وضعم بهتر بود شاید اصلا ازمحیطش خوشتون نیومد.هر انتخابی میکنید با چشم باز باشه بهتره.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)