حوصله نداشتم 3 صفحه بخونم !
در همین حد میگم
نمیازره گرفتن دیپ انسانی
میوفتی از درس
اگه ریاضی هستی ، دیپ مجدد تجربی
اگه تجربی هستی ، دیپ مجدد ریاضی
حوصله نداشتم 3 صفحه بخونم !
در همین حد میگم
نمیازره گرفتن دیپ انسانی
میوفتی از درس
اگه ریاضی هستی ، دیپ مجدد تجربی
اگه تجربی هستی ، دیپ مجدد ریاضی
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
دوستان اول از همه ازدوستان عذر خواهی می کنم.
چون قرار بود شنبه بیام و نتیجه رو اعلام کنم.
اما هر روز دارم میرم آموزش و پرورش! به خدا هر روز میرم اونجا انگار مسئولینش عوض میشم. روز اول رفتم گفتن مسئولش خانم فلانیه امروز نیس برو فردا بیا. فرداش رفتم اون خانم بود بهش گفتم گفت وای مسئولش خانم فلانیه! امروز نیومده برو فردا بیا! فرداش رفتم گفتن وای وای مسئولش آقای فلانیه ! امروز نیس! شمارش رو پیدا کن بهش زنگ بزن هر وقت بود بیا! دیگه شمارش رو گرفتم زنگ زدم. این قدر حرف زدم گفت چهارشنبه اول وقت هستم بیا که کارت رو راه بندازم اگه دیر بیایی دیگه نیستم...
حالا ایشالا فردا می خوام برم. دوستان شما هم اگه واقعا می خواید اقدام کنید که دیگه فرصتش شاید تموم بشه.
باز هم ایشالا اگه فردا کارم رو راه انداختن میام نتیجه رو میگم!
سلام. خوبی؟
چرا اخه؟
من این جوری حساب کردم که درس های انسانی کمترین تاثیر رو تو کنکور دارن و من می تونم تمرکزم رو بذارم رو کنکور!
حالا چرا میگید برم تجربی بگیرم؟ تاثیر درس های تجربی بیشتره! منم الان در اون حد اماده نیستم که برم مثلا حتی ریاضی تجربی رو که ( خودم رشته ریاضی ام و حسابان رو پاس کردم) نمره 20 یا حتی بالای 18 بگیرم.یا بالاخره باید زیست و زمین رو بخونم که یه 10 بگیرم؟نباید؟
سلام دوستان!
امروز رفتم آموزش و پرورش!
با مسئولش صحبت کردم و خیلی بی مشکل کارم رو اوکی کرد.اصن هیچ حرفی در مورد واحد و فلان و فلان نزد. گفت کدوم درس ها رو تطبیق بزنم منم گفتم هیچ کدوم. البته بهش گفتم تاریخ معاصر رو با تاریخ انسانی بزنه اما یه کتاب اساسنامه در اورد گفت نمیشه ! برای ورزش هم نمره ی یکی از درس های سال دوم رو گذاشت.
مبلغ 18 هزار تومان هم ازم گرفت. یه چند تا مهر امضا هم گرفتم و در نهایت اوکی شد.
حالا عصر باید برم مدرسه بزرگسالان! ببینم چی میشه دیگه! ایشالا که حله و اونجا هم به مشکلی بر نمی خورم.
سوال بود در خدمتم.
اگر هنوز دارید دست دست می کنید سریع تر اقدام کنید که تموم میشه ها!!! بعد باز دی پشیمون میشید.
بهترین کار ممکن دیپلم انسانی گرفتنه..بچه هام تو همین سایت محاسبه کردن که انسانی به نفعتشونه تا دیپلمای دیگه
2تا درس داخلیه که جزوه میدن چیزی نداره
تاریخ وجفرافیا و جامعه شناسی و ادبیات و فلسفه ومنطق و آرایه ادبی و ریاضی رو شهریور امتجان بدید..درسایی که تو کنکورتون تاثیر داره مثل زبان و دینی و عربی و زیان فارسی رو دی امتحان بدید
انشالا بعد قبولی و گرفتن نمرات عالی اونقدر از لحط روحیه 20 میشید که تلاشتون برا کنکور افزایش پیدا میکنه
دقیقا باهاتون موافقم و قطعا همین کار رو می کنم.
فقط یه چیزی! اون داخلیا که هیچی! اما برای تاریخ وجفرافیا و جامعه شناسی و ادبیات و فلسفه ومنطق و آرایه ادبی و ریاضی فقط نمونه سوالای نهایی اخیر رو کار کنم خوبه دیگه؟
برای زبان و دینی عربی و زبان فارسی که ایشالا تا دی خودمو اماده می کنم. که ایشالا اگه بشه 20 بگیرم و خیال خودمو راحت کنم.
فقط الی خانم یه سوال. امکانش نیست باز سنجش امسال و برای کنکور 95 نظرش رو عوض کنه و تاثیر دروس انسانی تو کنکور ریاضی رو تغییر بده؟ مثلا بیاد درس ریاضی انسانی رو هم تو کنکور موثر اعلام کنه؟ امکانش هست؟
سلام الی جون برای دیپلم انسانی منی که تجربیم باید ادبیات تخصصی و زبان فارسی تخصصی و عربی تخصصی و دینی و زبان و جامعه و تاریخ و جغرافیا وریاضیو فلسفه ومنطق امتحان بدم
آیا ادبیات و زبان فاسی و عربی تخصصی به جای ادبیات و زبان فارسی و عربی عمومی حساب میشه بقیه درسا هم تاثیری نداره درسته؟ یا باید علاوه بر ادیات و زبان فارسیو عریی تخصصی عمو میاش هم امتحان بدم
بعد برای ثبت نام کنکور میتونم از دیپلم جدیدم استفاده کنم دیگه و به مشکل نمیخورم که با دیپ انسانی و تجربی از دیپ انسانی استفاده کنم
ممنون
سلام گلم
شما نمیتونید عربی تخصصی و زبان فارسی تخصصی رو تطبیق بدید فقط میتونید زبان انگلیسی و دینی رو تطبیق بدی چون اون 2تا کتاباش با کتابای تجربی فرق میکنه وحتما باید امتحان بدید
بقیه ی هم حتما باید امتحان بدید و10 هم بشید کفایت میکنه چون هیج تاثیری تو کنکورتون نداره
پس نتیجه گیری: تنها عربی تخصصی و زبان فارسی تخصصی و دین وزندگی و زبان انگلیسی تو کنکور تجربی موثره...بقیه چرت و پرت وفقط 10 کفایت میکنه
از بین کل دروسم فقط و فقط میتونید زبان انگلیسی و دین زندگی رو تطبیق بدید
تو کل دروس رشته انسانی فقط 2 درس داخلیه 1-روانشناسی و2- تاریخ ادبیات ایران جهان که جزوه میدن
بقیه بصورت نهایی برگزار میشه
درسته دوستان!
مدارس دوشنبه ها و چهارشنبه ها بعد از ظهر هستن!
به تماس بسنده نکن! حتما حضوری برو این اتاق اون اتاق تا بالاخره جوابت رو بدن!!!!!!
تو آموزش و پرورش اصن کاری نداری که اینا بخوان اینقدر بپیچونن! فقط یه برگه هست که طرف باید اسمت رو روش بنویسه و درس ها رو علامت بزنه! ( برگه ی تطبیق) تموم!
بعد باس بری مدرسه!
منم همین الان از مدرسه برگشتم و ثبت نام انجام شد! جمعا 32 واحد برداشتم برای شهریور!
اما الی خانم و بقیه دوستان با تجربه! قیمتش خیلی زیاد شد! فکم افتاد! شد 204 هزار تومن! یکم زیاد نیس؟ نمی دونم چه جوری حساب کرد!
سوالی بود در خدمتم.
بچه ها کسی هست کمکم کنه؟؟
من پارسال دیپلم تجربی گرفتم مجدد خیلی هول هولکی شد و مشکلاتم داشتم نمراتم پایین شد ولی از دیپلم قبلیم بهتر شد اما باز کفاف کنکور رو نمیده
اگه برم آموزش و پروزش تعهد بدم میزارن دوباره تجربی رو امتحان بدم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)