خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 67
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جامعه شناسی نخبه کشی!
      من در رقابت با هیچ کس نیستم. در مسابقه با خودم تلاش میکم. هیچ رغبتی ندارم به هر نحوی ، شکلی یا فرمی وارد بازی بهتر بودن از کسی شوم. تنها هدفم این است که بهتر از گذشته ام شوم.

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza_ss نمایش پست ها
      من دارم میگم صدا و سیما باعث میشه که فرهنگ مردم ما غلط بشه.
      بعد من متوجه نشدم منظور از طلاق چی بود.
      من گفتم صدا و سیما احساسات مردم رو نسبت به پزشکا جریحه دار میکنه. جوریکه زحمتای هزار تا پزشک زحمت کش هم زیر سوال میبره
      دیه همه میدونن اون فیلمه دیه برادر من

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      من و شما میدونیم. همینا رو ذهن خیلی ها ممکنه اثر بزاره.
      البته اینا نظر منه. ممکنه غلط باشه
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

4. Top | #34
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      برادر من شما ندیدی الان تفکر مردم چی شده نسبت به پزشک ها.طوری شده همه فکر می کنن پول که در میارن پزشک ها حروم هستش و از رو سفرشون برداشته شده.انتظار خیلی چیز ها دارن.
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pimimessi نمایش پست ها
      برادر من شما ندیدی الان تفکر مردم چی شده نسبت به پزشک ها.طوری شده همه فکر می کنن پول که در میارن پزشک ها حروم هستش و از رو سفرشون برداشته شده.انتظار خیلی چیز ها دارن.
      شاید ...

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچ توجیهی نداره این گونه رفتارها . گناه این پزشک چی بوده ؟ گناه بچش چی بوده که باید تو این موقع یتیم بشه ؟
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      این جامعه همونیه که توش یک جوان ........ از پدرش درخواست کرد گوسفنداشونو بفروشه هزینه سفرش به کره و خواستگاری از سوسانو!!! رو بده!!!
      تا این حد!
      بعد میگید اون فیمله و مردم تعمیم نمیدن به همه پزشکا؟!

میرن مطب پزشک متخصص انتظار دارن بشینه داستان گوش بده! بابا یه شرح حال مختصر کافیه! طرف رفته مطب بهترین متخصص پوستی که توی ایران هست (پروفسور شیدا شمس) میگه خیلی .... بود کلا سی ثانیه طول کشید حرفام باهاش!!! انتظار داره یه پیرزن 75 ساله بشینه داستان گفتن. میپرسم خب الان وضعیت چطوره میگه نه خوب شدم که ولی ویزیتش خیلی سریعه تازه خودشم امپولا رو نزد!!!!
      یه همچین جامعه ای!!!
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

8. Top | #38
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

مرگ پزشک فوق تخصص اردبیلی بر اثر چاقو کشی! / سفر وزیر بهداشت به اردبیل!

قتل یک پزشک فوق تخصص به دست همراه بیماری که تنها 15 سال سن داشته است، موجب شده که وزیر بهداشت برای بررسی اوضاع از نزدیک راهی محل وقوع جنایت شود.

به گزارش «تابناک»، صبح امروز در حادثه‌ای خونین، دکتر اصغر پیرزاده، یکی از پزشکان سرشناس اردبیل به ضرب چاقو مجروح شد ولی تلاش ها برای نجات جانش بی ثمر بود و در نهایت جان باخت تا اعتراض پزشکان این شهر را به همراه داشته باشد چراکه قاتل جوان 15 ساله‌ای بوده که همراه یک بیمار معرفی شده‌ است.

درباره جزییات منجر به درگیری و علت چاقوکشی همراه بیمار اطلاع دقیقی در دست نیست اما گفته می‌شود که وی بر بالین یک بیمار سرطانی در منزلش حاضر شده بود و در آنجا بدست قاتل مجروح و کشته شد. قاتل پس از ضرب و جرح پزشک، وی را به بیمارستان فاطمی رسانده که متاسفانه تلاش برای احیای وی به جهت شدت جراحت وارده بی نتیجه بوده و دکتر پیرزاده به قتل رسید. علت این امر نیز در بررسی های ابتدایی، اصابت چاقو به قلب پزشک و پارگی بطن راست قلب وی عنوان شده است.

بدین ترتیب قاتل کم و سال دستگیر شده و انگیزه وی از این جنایت تاسف بار در حال بررسی است و شنیده ها حکایت از آن دارد که احتمالا روز شنبه پزشکان این شهر در اعتراض به خشونتی که این پزشک فوق تخصص انکولوژی با آن مواجه شده و بدرود حیات گفته، مطب های خود را تعطیل نمایند.

فرهاد پورفرضی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل در این باره به پایگاه خبری «آذرسلام» گفت: به دنبال قتل اصغر پیرزاده پزشک متخصص اردبیلی توسط همراه بیمار که ساعاتی قبل به وقوع پیوست، وزیر بهداشت تصمیم گرفته که به این استان سفر کند.

در پی وقوع این رویداد، ناصر عتباتی، دادستان اردبیل از دستگیری قاتل دکتر اصغر پیرزاده فوق تخصص خون و انکولوژی خبر داد و گفت: مشغول بررسی موضوع بوده و تا ساعاتی دیگر اخبار موثق اطلاع رسانی خواهد شد؛ مردم به شایعات توجه نکنند و منتظر اعلام رسمی جزییات ماجرا از منابع رسمی باشند.

گفتنی است دکتر پیرزاده علاوه بر درمان بیماران، با درجه استادیاری در دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به تدریس مشغول بوده و به جهت فعالیت های پژوهشی زیاد، از جمله پشزشکان سرشناس این استان به شمار می‌آمده است.
      ...

9. Top | #39
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      تایپیک مشابه زده شده
      http://forum.konkur.in/thread28211.html#post522438

باتشکر

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      البته قتل توسط همراه بیمار نبوده این ها شایعه بودن.
      یه پسر دانشجوی 23 ساله ایشون رو به خونه خودش دعوت میکنه و در منزلش ایشون رو میکشه.
      خبرگزاری فارس مصاحبه دادستانی رو بخونین حتما.
      راستی برادر ایشون رئیس دانشکده پزشکی اردبیل هستن خود ایشونم ظاهرا از خوشنام ترین شهروندان اون شهر بودن

خدا رحمتشون کنه. امثال مهران مدیری الان خیلی خوشحال باید باشن
      خدا رحمت کنه
      تاپیکو به حاشیه نکشونین...چه ربطی به مدیری داشت؟

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اين دست نويس اينترني كه امروز با استاد بود : سلام استاد.
      این منم. یکی از پنج انترن هماتولوژی. امروز رو هرگز فراموش نخواهیم کزد. روزی که مثل همیشه با چهره ی همیشه خندانت وارد بخش شدی. روزی که با حوصله تک تک بیمارا رو ویزیت کردی. با لبخندت نوت خوندن ما رو تماشا کردی. با احترام به تک تکمون سپردی که مریضی بدون دستورات دارویی مرخص نشه. از رزیدنتمون پرسیدی که فردا من آنکالم؟ و ما که کشیک فردا بودیم توی دلمون خدا خدا میکردیم شما آنکال باشی... یاد روزهای فیزیوپات میفتم که کورس خون رو تدریس میکردین... با اون لبخند و حوصله ی همیشگی... استاد جوان ما.... بعید میدونم حتی به یک نفر از ما تندی کرده باشین... همیشه لبخند به لب... همیشه مهربان...
      استاد... کاش توی بخش کاری پیش میومد و هرگز نمیرفتین... حالا ما از شنبه مریضها رو با کی ویزیت کنیم؟ استاد حال رزیدنتامونو دیدین بعد از شنیدن خبر؟؟؟
      سلام به تو استاد...
      استاد شما نمونه ی یک پزشک آرام وصبور بودی... دیگران خیلی راحت قضاوت میکنن... دیگرانی که نمیدونن 17 سال درس خوندن و شب بیداری و پا به پای مریض ها استرس و رنج تحمل کردن یعنی چی....
      سلام استاد
      سلام به روح بزرگت
      سلام به مهربانی ت
      سلام به لبخندت
      سلام استاد
      به احترامت می ایستم و اشک هام رو بدرقه ی راهت میکنم...
      یک مرداد در حافظه ی ما می مونه تا به یاد بیاریم که پزشک چقدر مظلوم واقع شده.... که چطور پاسخ انسانیتت رو دادن...
      تا ابد در یاد همه ی ما خواهی ماند...
      توضیح عکس پروفایل: جراحی Transcatheter Aortic Valve Implantation یا به اختصار TAVI یکی از روش های جدید تعویض دریچه بدون نیاز به باز کردن قفسه سینه می باشد که با همت پزشکان در حال حاضر در چندین مرکز در ایران در حال انجام است. ایران جزو نخستین کشورهایی است که با این تکنیک عمل های تعویض دریچه را انجام میدهد.

تاپیک معرفی رشته پزشکی عمومی و توضیحات در مورد رشته های تخصصی و فوق تخصصی

12. Top | #42
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      از دوستان می خوام در مورد ((در آمد بالای پزشکان )) یه سرچ بکنند و نظرات رو بخونند ... متاسفانه بخاطر بعضی از همین فیلم ها عمده ی مردم به پزشکان به چشم دزد و یا حق مردم خور نگاه می کنند ....

کافیه یک سرچ کنید ...

و من الله توفیق ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

13. Top | #43
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      خدا بیامرزدشون
      خوش بحالشون با عزت فوت کردن

14. Top | #44
      کاربر انجمن

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      خیلی متاسفم خدا بیامرزشون.خیلی سخته بعد از این همه تلاش واسه مردم اینطوری بشه!
      متاسفانه مردم هر وقت از مطب یه دکتر میان بیرون یا داروی گرون میخرن فحش میدن!اون وقت به یه دلال مسکن برای یه معامله بیست دقیقه ای یک میلیون میدن و صداشون هم در نمیاد!یا به آرایشگر برای آرایش یه عروس دو تومن میگیره و باز هم هیچی نمیگن.اینا از کجا اومده؟به خاطر تبلیغ هایی که ضد پزشکان میشه!خوب آدم بد و خوب که همه جا هست.امیدوارم یکم سطح فرهنگمون بالا بره.

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      طرف دوزار سواد نداره اونوقت به درآمد پزشکان گیر میده !
      اونموقعی که تو داری تفریحت رو میکنی یه دانشجوی پزشکی سرش تو کتابشه ! یه دانشجوی پزشکی از خیلی چیزهاش میزنه ... خیلی جوونیش فرق داره با بقیه !
      انصاف هم خوب چیزیه .
      Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

http، فوق، فرهنگی، فرهاد، فردی، فعالیت، قلب، قمه، قانونی، قاتل، قبل، منابع، منتظر، منجر، مواجه، موضوع، می‌شود، متاسفانه، متخصص، محل، مرگ، مردم، معرفی، نیست، نگران، نتیجه، نجات، نزدیک، همت، همراه، هزار، ولی، وی، ویژه، وارده، وزیر، یک، یکی، کم، کنند، کننده، کند، که، کارشناسان، کرده، گفته، گفتگویی، گرفته، گزارش، پایگاه، پرونده، پزشکی، پس، پشیمان، آمارهای، اقتصادی، اما، امر، امروز، انگیزه، این، اثر، احیای، احتمال، احتمالا، اخبار، اردبیل، از، است، استان، اطلاع، اعلام، اعتراض، به، بهداشت، بود، بوده، بیماری، بیماران، بیمارستان، با، بار، باشند، باشد، بخصوص، بدین، بدست، بر، برای، براساس، بررسی، تلاش، تنها، توجه، توسط، تخصص، تدریس، ترتیب، تسلیت، تصمیم، تعطیل، جمله، جنایت، جهت، جوان، جامعه، جزییات، حال، خون، خواهد، خود، خبری، دلایل، دنبال، دیگر، دکتر، دانشگاه، دارد، داشته، در، درمان، درباره، درجه، دست، دستگیر، رود، روز، روزانه، رئیس، راهی، راست، رسمی، رسید، رسانی، سفر، سن، سال، سازمان، ساعتی، سرطانی، شنبه، شهر، شود، شاد، شده، شدید، صبح، ضرب، علوم، علت، عمل، عنوان

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن