خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 74
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nahid نمایش پست ها
      اول رشتش تجربی بود؟؟؟؟؟
      دیپلم انسانی گرفت رفت کنکورتجربی؟؟؟؟؟
      اره عزیزم

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      من خودم میدونم دیپ ریاضی بهتره.. کی تو 1ماه میتونه اون همه درسای سخت رشته ریاضیو بالای 18 بشه؟؟..زیر 18 که بدرد نمیخوره..تاثیرش منفی میشه

تو این 1 ماه بهترین کار ممکن دیپ انسانیه
      از 1 شهریور امتحانا شروع میشه..تو امتحان فقط باید دوره کرد... تنها 1 ماه زمان موجوده..من کتابای انسانی رو دیدم همه حفطی جاتیه تو یک ماه میشه برا 10 12 بستش..اون 4تام چیزی نیست
      درسای سخت؟
      فقط یه جبر و هندسش نیس تو تجربی و الا همه دیگه یکی هستن
      .
      .
      .
      تقریبا یکی هستن

3. Top | #33
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میشه نصف درسا شهریور نصف دیگه دی امتحان داد مطمنید جبر و هندسه ۱۰ کافیه

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برای حسابان جبر هندسه دورخیز رهپویان

کافیه مخصوصاحسابان

5. Top | #35
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouria98 نمایش پست ها
      درسای سخت؟
      فقط یه جبر و هندسش نیس تو تجربی و الا همه دیگه یکی هستن
      .
      .
      .
      تقریبا یکی هستن
      میدونم پوریا..میدووووووووونم

تستی خوندن با تشریحی خخیییلی فرق میکنه...اونم امتحان نهایی یه و رو جا بندازی نمیره کم میکنن
      ... کی میتونه شیمی و حسابان اوه اوه اوه فیزیک و 4تا عمومی رو بالای 18 بشه

منکه رتبم زیر 1000 شده 1ماه وقت بدن بگن برا نهایی باید جداقل 18 بگیری نمیتونم.. کی میتونه تضمین کنه بالای 18رو... بعد اون استرس سر جلسه رو کی میتونه کنترل کنه .. همش تو فکر اینه که مبادا زیر 18 شه

فکر کردی 18 خیلی کمه؟ 2تا سوال ناقص بنویسی میشه 18

دیپ ریاضی ریسکه..چون بخوای نمره بد بگیری دیگه فرصت نداری ..همه چیز تموم شدست

6. Top | #36
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واقعا الان من موندم دیپ انسانی بگیرم یا ریاضی اگه بخوام انسانی بگیرم برای این که هم عمومی وهم اختصاصی امتحان بدم جامه وادبیات و زبان فارسی تخصصی میمونه
      دیپ ریاضی هم من نمیتون یه ماهه فیزیک و شیمی و جبرو هندسه. حسابان بخونم اگه بشه عمومی شهریور امتحان بدم و اختصاصی دی میتونم ولی بازهم میترسم این درسای اختصاصی سریه عدد نمرم کم بشه

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط a17 نمایش پست ها
      واقعا الان من موندم دیپ انسانی بگیرم یا ریاضی اگه بخوام انسانی بگیرم برای این که هم عمومی وهم اختصاصی امتحان بدم جامه وادبیات و زبان فارسی تخصصی میمونه
      دیپ ریاضی هم من نمیتون یه ماهه فیزیک و شیمی و جبرو هندسه. حسابان بخونم اگه بشه عمومی شهریور امتحان بدم و اختصاصی دی میتونم ولی بازهم میترسم این درسای اختصاصی سریه عدد نمرم کم بشه
      اگه قراره نصف نصف امتحان بدی دیپ ریاضی بگیر...

چون حجم کمه و زمان زیاد

8. Top | #38
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

Unhappy

نقل قول نوشته اصلی توسط a17 نمایش پست ها
      ایشالا شنبه اقدام میکنم فقط خدا کنه قبول کنن الی جون من شهریور اگه بخوام عمومی و اختصاصی امتحان بدم نمیشه تداخل زمانی داره چند تاش میوفته دی امکان پذیر هست
      من خودم میدونم دیپ ریاضی بهتره.. کی تو 1ماه میتونه اون همه درسای سخت رشته ریاضیو بالای 18 بشه؟؟..زیر 18 که بدرد نمیخوره..تاثیرش منفی میشه

تو این 1 ماه بهترین کار ممکن دیپ انسانیه
      از 1 شهریور امتحانا شروع میشه..تو امتحان فقط باید دوره کرد... تنها 1 ماه زمان موجوده..من کتابای انسانی رو دیدم همه حفطی جاتیه تو یک ماه میشه برا 10 12 بستش..اون 4تام چیزی نیست
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ahmadvand70 نمایش پست ها
      دیپلم مجدد راحت تره. درس هایی مثل هندسه و جبر رو فقط 10 بگیری کافیه. بقیه درس ها مثل فیزیک و شیمی و حسابان رو اصولا باید هم خوب نمره گرفت

این راهو من به خیلیا گفتم و خودمم مایل به انجامِشَم... امـــــــــــــــــــا
      دیروز رفتم سوال کردم گفتن امکانِ دیپلم گرفتن برای شهریور و یا دی ماه نیست...تا خرداد ماه سالِ 95 میکشه! اما ما تقریباََ بهمن ماه باید کنکور ثبت نام کنیم و معدلو برای اون زمان میخوایم...

با دلام*_*

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها

این راهو من به خیلیا گفتم و خودمم مایل به انجامِشَم... امـــــــــــــــــــا
      دیروز رفتم سوال کردم گفتن امکانِ دیپلم گرفتن برای شهریور و یا دی ماه نیست...تا خرداد ماه سالِ 95 میکشه! اما ما تقریباََ بهمن ماه باید کنکور ثبت نام کنیم و معدلو برای اون زمان میخوایم...
      نه عزیزم اینجا خیلیا ماه پیش ثبت نام کردن

10. Top | #40
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نه عزیزم اینجا خیلیا ماه پیش ثبت نام کردن

جداََ؟؟ من شنبه آموزش پرورشو آتیش میزنم، نگو نگفتم...
      الی جان من همونطور که تو تاپیک کارنامه ها نوشتم، نمرم خیلی کمه. میخوام یه دیپلم تجربی بگیرم اما خانومه گفت که چندتا از درسها رو تطبیق میزنه! خب الی،اگر این بخواد تطبیق بزنه که بازم نمره کارنامم کم میشه!!!! یعنی مثلا این بخواد شیمی رو تطبیق بده،من شیمی نمرم کمه،بنابرین این کارنامه ی جدیدم فوقِ فوقش بخواد نمرش زیاد بشه میشه 15!! خب این به دردم نمیخوره!!!
      من خوب متوجه نشدم.میشه توضیح بدی؟
      الان من برم دیپلمِ انسانی بگیرم به نفعم میشه؟؟؟؟
      من نمره ی 18-19 میخوام.و برای خوندنِ درسِ جدید هم هیچ ترسی ندارم.فقط نگرانیم اینه که اینهمه وقت بذارم بخونم ولی آخرش یه تطبیقِ مسخره ای بزنن و نمره بازم بکشه پایین!!
      برای انسانی فقط باید سالِ سوم رو امتحان بدم؟ یا دوم هم شاملش میشه؟
      از حرفات متوجه شدم که من اگر مثلا نمراتِ درسایی مثلِ جغرافیا یا منطق رو کم بگیرم اشکالی نداره،ها؟؟ چون تو کنکورِ تجربی همچین درسایی رو ندارم.. و تمامِ درسای کنکورم از صد درصد حساب میشه. اما خب باید نمراتِ دیپلمِ انسانیمو بالا نگه دارم چون بهش احتیاج دارم و برای این دیپلم دوم میگیرم!...

چقد حرف زدم دوستان لطفا شما هم نقطه نظراتتونو به اشتراک بذارین...

با دلام*_*

11. Top | #41
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ناهید خانم حتما دیپلم ریاضی بگیرید
      هندسه و جبر اسونن چیزی نیستن -10 رو میاری
      اگه دیپ انسانی بگیری دیگه نمیرسی واسه کنکور بخونی ودو گانگی واسه خودت ایجاد میکنی
      ---------
      وا ما شما کتی خانم
      آموزش پرورش شما خواب تشریف داره و باید توجیهشون کنی
      برید بشون بگید که دوستام تو همه شهرهای ایران دارن دیپلم مجدد میگیرن
      اون دیپلم مجدد هم بهش نمیگن - بهش میگن تغییر دیپلم
      اگه دیدی قانع شد بهش بگو دوستام برا اساس مصوبه 729-85/12/9 شورای عالی دارن تغییر دیپلم میدن
      و اگه بازم قانع نشد بش بگو زنگ بزن تهران
      ------
      در ضمن اموزش و پروش فقط بهت تاییدیه میده - که شما صلاحیت تغییر دیپلم داری - بعد یه برگه بهت میده و میبریش به مدرسه شبانه دولتی
      اونجا میری و ثبت نام میکنی
      قبل اینکه بری اموزش پرورش با خودت مدرک دیپلمت رو ببر - باید توسط مدرست هم مهر شده باشه -
      اینم بهش بگو که دروسی که قلبن دادم رو میخام مجدد امتحان بدم
      اگه حرفی زد بش بگو بابا همه دوستام انجام دادن
      --------
      این حرفها رو با عصبانیت و داد و بیداد بهش بگو تا دیگه اطلاعات غلط به کسی ندن - والا به خدا -دارن حقوق مفت میگیرن

------اگه نیتجه نگرفتی شمارم رو بت میدم - رفتی اونجا - بهم بزنگ تا باشون صحبت کنم

12. Top | #42
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      بچه هاراس میگن،هندسه وجبرزیادسخت نیستن سوالاهم که عین کتابه یعنی کافیه سوالای کتابوفول باشی من تضمین میکنم 18به بالاشین

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      دوستان من دقیقا هشت روز قبل از امتحانات نهایی برام یه مشکل بزرگی پیش اومد هیچ معدل نهایی10.82شد بعد از اون بهم استرس شدیدی وارد شد و تا الان هم تحت معالجه چندین بیماری بودم حتی برای امتحانات پیش هم وقت خوندن نداشتم و الان 5درس افتادم ....یعنی واقعا کسی منو درک میکنه؟؟
      ویرایش توسط koenigsegg : 01 مرداد 1394 در ساعت 22:24

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اره عزیزم
      الی جان من برای دیپ مجدد انسانی اقدام کردم ولی گفتن چون تعداد واحدا زیاده همه رو تو شهریور نمیشه امتحان داد و باید نصفشو دی امتحان بدم. همش نگرانم نرسم درسای کنکورو بخونم. به نظرت چطوری برنامه ریزی کنم که هم مهر تا دی کنکورو بخونم هم دی بتونم بقیه واحدای انسانیو امتحان بدم؟ درضمن این دوستتون که دیپ انسانی و پیش تجربی داشت موقع ثبت نام کنکور تجربی به خاطر اختلاف دیپ و پیش و گروه آزمایشی که شرکت کرده بود به مشکل نخورد؟ مرسی از راهنماییت.

اگر خدا آرزویی در دلت انداخت
      بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است
      :yahoo (1):

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      ​بالاخره ریاضی یا انسانی گیییییییج شدم من

صفحه 3 از 5 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)