میدونم پوریا..میدووووووووونم
تستی خوندن با تشریحی خخیییلی فرق میکنه...اونم امتحان نهایی یه و رو جا بندازی نمیره کم میکنن
... کی میتونه شیمی و حسابان اوه اوه اوه فیزیک و 4تا عمومی رو بالای 18 بشه
منکه رتبم زیر 1000 شده 1ماه وقت بدن بگن برا نهایی باید جداقل 18 بگیری نمیتونم.. کی میتونه تضمین کنه بالای 18رو... بعد اون استرس سر جلسه رو کی میتونه کنترل کنه .. همش تو فکر اینه که مبادا زیر 18 شه
فکر کردی 18 خیلی کمه؟ 2تا سوال ناقص بنویسی میشه 18
دیپ ریاضی ریسکه..چون بخوای نمره بد بگیری دیگه فرصت نداری ..همه چیز تموم شدست
واقعا الان من موندم دیپ انسانی بگیرم یا ریاضی اگه بخوام انسانی بگیرم برای این که هم عمومی وهم اختصاصی امتحان بدم جامه وادبیات و زبان فارسی تخصصی میمونه
دیپ ریاضی هم من نمیتون یه ماهه فیزیک و شیمی و جبرو هندسه. حسابان بخونم اگه بشه عمومی شهریور امتحان بدم و اختصاصی دی میتونم ولی بازهم میترسم این درسای اختصاصی سریه عدد نمرم کم بشه
این راهو من به خیلیا گفتم و خودمم مایل به انجامِشَم... امـــــــــــــــــــا
دیروز رفتم سوال کردم گفتن امکانِ دیپلم گرفتن برای شهریور و یا دی ماه نیست...تا خرداد ماه سالِ 95 میکشه! اما ما تقریباََ بهمن ماه باید کنکور ثبت نام کنیم و معدلو برای اون زمان میخوایم...
با دلام*_*
جداََ؟؟ من شنبه آموزش پرورشو آتیش میزنم، نگو نگفتم...
الی جان من همونطور که تو تاپیک کارنامه ها نوشتم، نمرم خیلی کمه. میخوام یه دیپلم تجربی بگیرم اما خانومه گفت که چندتا از درسها رو تطبیق میزنه! خب الی،اگر این بخواد تطبیق بزنه که بازم نمره کارنامم کم میشه!!!! یعنی مثلا این بخواد شیمی رو تطبیق بده،من شیمی نمرم کمه،بنابرین این کارنامه ی جدیدم فوقِ فوقش بخواد نمرش زیاد بشه میشه 15!! خب این به دردم نمیخوره!!!
من خوب متوجه نشدم.میشه توضیح بدی؟
الان من برم دیپلمِ انسانی بگیرم به نفعم میشه؟؟؟؟
من نمره ی 18-19 میخوام.و برای خوندنِ درسِ جدید هم هیچ ترسی ندارم.فقط نگرانیم اینه که اینهمه وقت بذارم بخونم ولی آخرش یه تطبیقِ مسخره ای بزنن و نمره بازم بکشه پایین!!
برای انسانی فقط باید سالِ سوم رو امتحان بدم؟ یا دوم هم شاملش میشه؟
از حرفات متوجه شدم که من اگر مثلا نمراتِ درسایی مثلِ جغرافیا یا منطق رو کم بگیرم اشکالی نداره،ها؟؟ چون تو کنکورِ تجربی همچین درسایی رو ندارم.. و تمامِ درسای کنکورم از صد درصد حساب میشه. اما خب باید نمراتِ دیپلمِ انسانیمو بالا نگه دارم چون بهش احتیاج دارم و برای این دیپلم دوم میگیرم!...
چقد حرف زدم دوستان لطفا شما هم نقطه نظراتتونو به اشتراک بذارین...
با دلام*_*
ناهید خانم حتما دیپلم ریاضی بگیرید
هندسه و جبر اسونن چیزی نیستن -10 رو میاری
اگه دیپ انسانی بگیری دیگه نمیرسی واسه کنکور بخونی ودو گانگی واسه خودت ایجاد میکنی
---------
وا ما شما کتی خانم
آموزش پرورش شما خواب تشریف داره و باید توجیهشون کنی
برید بشون بگید که دوستام تو همه شهرهای ایران دارن دیپلم مجدد میگیرن
اون دیپلم مجدد هم بهش نمیگن - بهش میگن تغییر دیپلم
اگه دیدی قانع شد بهش بگو دوستام برا اساس مصوبه 729-85/12/9 شورای عالی دارن تغییر دیپلم میدن
و اگه بازم قانع نشد بش بگو زنگ بزن تهران
------
در ضمن اموزش و پروش فقط بهت تاییدیه میده - که شما صلاحیت تغییر دیپلم داری - بعد یه برگه بهت میده و میبریش به مدرسه شبانه دولتی
اونجا میری و ثبت نام میکنی
قبل اینکه بری اموزش پرورش با خودت مدرک دیپلمت رو ببر - باید توسط مدرست هم مهر شده باشه -
اینم بهش بگو که دروسی که قلبن دادم رو میخام مجدد امتحان بدم
اگه حرفی زد بش بگو بابا همه دوستام انجام دادن
--------
این حرفها رو با عصبانیت و داد و بیداد بهش بگو تا دیگه اطلاعات غلط به کسی ندن - والا به خدا -دارن حقوق مفت میگیرن
------اگه نیتجه نگرفتی شمارم رو بت میدم - رفتی اونجا - بهم بزنگ تا باشون صحبت کنم
بچه هاراس میگن،هندسه وجبرزیادسخت نیستن سوالاهم که عین کتابه یعنی کافیه سوالای کتابوفول باشی من تضمین میکنم 18به بالاشین
دوستان من دقیقا هشت روز قبل از امتحانات نهایی برام یه مشکل بزرگی پیش اومد هیچ معدل نهایی10.82شد بعد از اون بهم استرس شدیدی وارد شد و تا الان هم تحت معالجه چندین بیماری بودم حتی برای امتحانات پیش هم وقت خوندن نداشتم و الان 5درس افتادم ....یعنی واقعا کسی منو درک میکنه؟؟
ویرایش توسط koenigsegg : 01 مرداد 1394 در ساعت 22:24
الی جان من برای دیپ مجدد انسانی اقدام کردم ولی گفتن چون تعداد واحدا زیاده همه رو تو شهریور نمیشه امتحان داد و باید نصفشو دی امتحان بدم. همش نگرانم نرسم درسای کنکورو بخونم. به نظرت چطوری برنامه ریزی کنم که هم مهر تا دی کنکورو بخونم هم دی بتونم بقیه واحدای انسانیو امتحان بدم؟ درضمن این دوستتون که دیپ انسانی و پیش تجربی داشت موقع ثبت نام کنکور تجربی به خاطر اختلاف دیپ و پیش و گروه آزمایشی که شرکت کرده بود به مشکل نخورد؟ مرسی از راهنماییت.
اگر خدا آرزویی در دلت انداخت
بدان که توانایی رسیدن به آن را در تو دیده است :yahoo (1):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)