مشاور
مشاور
معنیش اینه مثلا کسی که شهرستانیه با کسی که بومی تهرانه برا قبولی در شهر تهران شانسشون برابره و فقط رتبه منطقشون ملاکه. اگر بومی گزینی بود مثلا تو یه رشته خاص تهرانی با رتبه ۵۰۰ منطقه دو قبول میشد شهرستانی با رتبه ۴۰۰ منطقه ۲ قبول نمیشد.
اتفاقا قانون خوبیه. بومی گزینی هم از شاهکارهای «ان مرد رفته» بود
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
خب یه سوال پیش میاد!
خوزستان توی شهراش هم منطقه 2 داره هم منطقه 3!
فرض کنید یه جای خالی واسه پزشکی ایران مونده!!!
هم من میزنم اینو هم اون که منطقه 3.رتبه منطقه من شده 217 و اون شده 200!کدوممونو قبول میکنن؟؟؟با توجه به اینکه رتبه کشوری من بهتره و فقط رقابت بالاتر توی سهمیه منطقه 2 باعث شده رتبه سهمیه من بالاتر بشه ولی کشوری من بهتره.
فرض کنید پزشکی ایران ۲۰۰ نفر برمیداره. خب همون اول مشخص میشه از هر منطقه چند نفر برمیدارن. مثلا ۸۰ نفر منطقه ۲ و ۸۰ نفر از منطقه ۱ و ۴۰ نفر از منطقه ۳.
حالا فرض کنید یه نفر تو خوزستان رتبه اش میشه ۲۰۰ یکی دیگه هم تو تهران میشه ۱۵۰ اگه اینا هردو یه منطقه باشن مثلا منطقه ۲ خب اونموقه خوزستانیه چون بومیه با اینکه رتبه منطقه اش بدتره ولی شانسش برا دانشگاه خوزستان بالاتره. اگه اینا از یه منطقه نباشن مثلا یکی منطقه دو یکی هم سه. اصلا ربطی به هم ندارن و رقابتی باهم ندارن
پس این یه جای خالی که گفتین باید ببینید برا منطقه یک هستش یا دو یا سه؟ از همون منطقه بر اساس رتبه منطقه برمیدارن
ویرایش توسط sepanta1990 : 01 مرداد 1394 در ساعت 20:03
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)