عجب قیافه ای دارن این دکترا !
معلومه از اون مایه دارایین ک پردیس خوندن .. !
پزشکی خوندن جنبه می خواد از لحاظ شعور و شخصیت
هستن آدمای زیادی که تحصیلات ابتدایی دارن اما اندازه ده تا مدرک دکترا شعور و درک دارن
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
اولا جز 2 3تاش بقیش سلفی نبود
دوما جز یه دونه ، ب نظر من بقیشون مشکلی نداشت
ما کلا دوس داریم ب همه چی گیر بدیم :/
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
دلم واسه مملکتی میسوزه که اینا پزشکای ایندشن
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
بنظرم منم شرم آور نبود !! این جنین که تو شیشه است تو موزه ها هم هست ! اونجا هم ممکنه کسی بره ببینه ازش عکس بگیره :/
بیشتر حال بهم زن بود و دیگه هم اینکه ی همچین جاهایی عکس یادگیری انداختن در ژست های مختلف و بعدشم به اشتراک گذاشتنش بنظر من اصلا درست نیست!
ولی عکس آموزشی!!! گرفتن هیچ ایرادیم بهش وارد نیست !
خواهرم عکس جسد آزمایشگاه تشریحشونو نشونم داد !!! خیلی زشت بود ! کاملا از بین رفته بود ! اصلا سالمم نبود و مال خیلی وقت پیش بود ترسناکم نبود چون اصلا مشخص نبود
ی زمانی انسان بوده!! ولی بعضی از جسد های توی این عکسا کامل و سالمن و خیلی شبیه ی آدم زند ه ان که تازه مرده و ترسناک
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ویرایش توسط Defne : 01 مرداد 1394 در ساعت 18:27
آقای محترم منم گفتم عکس رو اگه برای آموزش بگیرن ایرادی نداره ! مثل عکس قلبی که در پست هست ! ولی عکس یادگاری و سلفی مثل اون 3 تا پسر از نظر منم درست نیست!
در ضمن هیچ وقت از جسد عزیز دیگران ! و افراد خانواده دار برای تشریح استفاده نمیکنن ! معمولا این جسد ها رو از کشور هایی مثل آفریقا میخرن ! و یا اینکه از جسد افراد معتاد و
امثالهم که بدون هیچ آشنا و خانواده ای رها شدن استفاده میکنن ! با این وجود بازم عکس یادگیری گرفتن و به اشتراک گذاشتنش درست نیست هرچی باشه اونا هم انسانن !
"لطفا نقل قول نزنید " این نظر من بود همین !
+اون چندتا دختری که منعقه هاشونو دراووردن و با قلبی که تو دست یکی شونه عکس انداختن بنظر من که دبیرستانین ! نه دانشجوی پزشکی ! و تشریح قلب گوسفند داشتن !!!
با خودم میگویم :
باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد
آن قدر که اشک ها خشک شوند
باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..
به چیز دیگری فکر کرد
باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...
"آنا گاوالدا"
ویرایش توسط G O L B A R G : 01 مرداد 1394 در ساعت 18:29
وا اینجا هم سر مرده و تشریح دارین دعوا میکنین؟
اگه منم جای اونا بودم با مرده عکس مینداختم ؛ کلا یه فان قشنگی داره خخخخخخ ؛ ولی اینکه پخشش کنن تو فضای مجازی به نوعی از شوخی سواستفاده کردنه ؛ و اصلا خوب نیست
پ ن : وای کاشکی ماهم دکتر می شدیم امسال اینطوری با حسرت به قیافه ی شطرنجی اینا نگاه نمیکردیم
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
شرم آور نیست ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
با جنازه تکه پاره مردم روی میز تشریح با خنده و مسخره بازی عکس انداختن شرم آور نیست ؟؟ پس از نظر شما چی شرم آوره؟؟ اصلا شما معنی شرم رو میدوند؟
تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)