سلام و عرض خسته نباشید
آموزش فیزیک 1 و 3 اش چطوره؟ خوبه؟ پاسخنامه گاجو خوندم هیچی نفهمیدم!
فیزیک 1 ایشون رو متاسفانه تجربه نداشتم.پیشنهاد من به شما اینه که الان سراغ این کتاب هرگز نرید.در فیزیک 3 و 1 گاج نقره ای به جهت درسنامه بهتر از 90 درصد کتابای بازار هست و درسنامه های این کتاب رو چندین بار مطالعه کنید و تستای معمولی کتاب رو در ابتدا بزنید و بعد از تسلط کافی تستای یک قدم تا 100 رو کار کنید و با خیال راحت فصل رو ببندید و در جمع بندی های بعد از فیزیک 3 شهریاری به عنوان منبع مکمل و سطح بالاتر استفاده کنید.
من گاج نقره ای دارم هم برای پایه و هم برای پیش
ولی به نظرم فرمول هاش نسبتا زیادن...
یعنی توضیحاتش هم یکم برام زیادن
نمیتونم درست ارتباط برقرار کنم باهاش
و فیزیکم ضعیف هست به نسبت (توی تست!)
مبتکران بگیرم یا سعی کنم با همون گاج کنار بیام؟!
اصلا مبتکران به سطح من میخوره یا نمیخوره؟!
یه سری از بچه هایی که ضعیف بودن با شهریاری جلو رفتن و خیلی هم راضی بودن ... یه سری دیگه هم گفتن که این کتاب برای افراد نسبتا قوی مناسبه
~ Because in the End ~
__We are all just Dreams__
* In an Endless Universe *
(Infinity#)
The only way to deal with an unfree world is to become so absolutely free that your very existence is an act of rebellion
There is enough light for one who wants to see
بدون شک گاج کتاب خوبی هست اما نه برای سطح پایین ،سطح پایین نه از لحاظ سختی تست بلکه از لحاظ نوع اموزش درسنامه ها و نوع پاسخ تشریحی کسی که سطح فیزیکش از 40 پاینتره شک نکنید که با گاج نمیتونه پیش بره چون گاج درسنامه هاش خلاصه هست و پاسخ تشریحیش کاملا پله پله نیست در حدی هست که یه دانش اموز ضعیف نمیتونه بفهمه چی چکار شد که نتیجه این شد!!
گاج تنها برای کسی خوبه که فیزیک رو ابتدا با معلم یا جزوه معلم پیش بره بعد با گاج تست بزنه و صرفا داشتن گاج کمکی بهش نمیکنه
اما فیزیک فرید شهریاری با داشتن درسنامه های مفهومی و بدون حاشیه شما رو از هر سطحی که هستید به سطح بالاتر میرسونه سطح کتاب برای هر سطحی از دانش اموزا چه بالا و چه پایین مناسب هست به مراتب فرید شهریاری بدون تعصب برای یک دانش اموزه متوسط به پایین بسیار مناسب تر از سایر کتابهای فیزیک هست(شما در یک مقایسه کوتاه هم به این موضوع پی میبرید)
فيزيك مبتكران يه چيزي هست در حد معجزه
من كه هيچي از ديناميك بارم نبود يني صفرِ صفر با اين كتاب راه افتادم
خيلييييي عاليهههه
مطمئن باشید هم از لحاظ آموزش کامله و هم تست توصیه من به شما اینه که با هر سطحی از همین کتاب استفاده کنید.
من هم مبتکران دارم هم گاج هر دوتا خوبن اما مبتکران به علت اینکه تست هاش گلچین هست و فرمول هاش کمتره بهتره وگرنه این دوتا کتاب خیلی تفاوت فاحشی ندارن
Sent from my HTC One 801s using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)