خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات

مشکـــل و راهکار شمـــا

سلام دوستان

حدود دوروزه که دوباره جدی خوندنمو شروع کردم .. من معمولا صبحا دیر پا میشم ولی برنامه ای که با یکی از دوستان انجمنی ریختیم جوریه که که صبح زود باید بلند شیم .. خب بگذریم الان روز اول اومد و من ساعت 7 و نیم بیدار شدم و کل روز 13 ساعت مطالعه کردم ولی تو طول روز هی گیج بودم و خواب آلود حالا روز دوم شد (امروز) صبح زود ساعت 8 اینبار پا شدم ولی نتونستم حتی تکون بخورم از صبح تا حالا افتادم تو خونه وحالم خیلی بده و مجبور شدم کل روزو تو انجمن سر کنم یا بخوابم و درسم معلق موند رو هوا ...

در واقع مشکل من با زود بیدار شدنه که کلن سیستم بدنمو بهم میریزه چون بهش عادت نکردم و از طرفی باس روزی حداقل 10 ساعت بخونم (البته اجباری نیس ولی کششو دارم) و برای اینکار باید صبح زود بلند شم که بازم حالمو بد میکنه ... ممنون میشم اگه نظری یا راهکاری دارید بگید ... فداتون

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      سلام پارسا جان....
      قبل از هر چیز به نظرم این کارت یه نمه جنبه ی اغراق داره واقعا لزومی نداره شما از الان روزی 10 ساعت درس بخونین
      ولی خب اگر مصر هستید باید توجه کنید که سیستم بدن مدتها طول میکشه تا به
      یک ثبات نسبی برسه و به چیزی که میخوای عادت کنه...
      اکثر ما عادت داریم به سیستم اشتباه خواب و بیداری و رفع این مشکل یکمی به زمان نیاز داره...
      شما که هنوز فاصلت تا کنکور زیاده بهترین کار اینه که از فرصت استفاده کنی وبدون فشار وزیاده روی از درس خوندن لذت ببری...
      این کار شما تو دراز مدت باعث بیزاری از درس میشه...
      به نظر من از ساعات مطالعه ی کم شروع کن و رفته رفته اونو افزایش بده...
      شما روز اول ساعت 10 پاشو فرداش 9/45 دقیقه و همینطوری بیا پایین تا ظرف یکی دو ماه به راحتی به مطلوب خودت برسی...
      بهت قول میدم هیچ فرصتی رو از دست نخواهی دادو حتی میتونی ساعت مطالعت رو با این روش به بالای 13 ساعت برسونی...
      عجله نکن عزیز... با آرامش درس بخون...من مطمئنم که تو موفق میشی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جوری درس بخونید که خوابتون کم نشه
      خواب معمولا تو اکثر افراد 8 ساعته ولی بعضی ها حتما باید 9الی 10 ساعت بخوابن
      خواب باکیفیت کلا ساعت 11 تا 7.30 هست
      این که میگم از خوابتون کم نکنید به خاطر اینه که اگه خوب بخوابید موقع مطالعه گیج نمیزنید مخصوصا سر اختصاصیا
      خدایا...

من... اینجا...

دلم سخت معجزه میخواهد
      ...

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      من فکر میکنم به خاطر ساعت بالایی که قراره مطالعه کنی اینجوری شده.
      خیلی داری زیاده روی میکنی هنوز اول راهه از حالا10ساعت؟هرچقدرم بتونی یه جا میبری
      یکمی منطقی تر برنامه بریز.6ساعت خوبه واسه تابستون.
      ربات که نیستی این همه از حالا بخونی.باید کم کم ساعت مطالعتو بالا ببری.
      واسه صبح زود بیدار شدن وسرحالی بعدش سعی کن تا45 دقیقه اول اصلا مطالعه نکنی .زودی نرو سرکتاب یکمی به خودت بیا یه ورزشی نرمشی صبحانه ای+آهنگ شاد که هوشیاریتو ببره بالا
      راستی خوردن سیب هم خیلی خوبه واسه رفع خواب آلودگی

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      به هیچ عنوان به زور و با استفاده از ساعت از خواب پا نشو و هر وقت خودت از خواب بلند شدی شروع به درس خوندن کن
      به وبلاگ کنکوری ما سر بزنید
      http://mmtkk.blogfa.com/

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منم دقیقا اینطورم.به نظرم باید اصلا پای کامپیوتر نیای.من که نتونستم هنوز موفق بشم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      1هفته سختیشو تحمل کنی درست میشه.یه نگاهی ام به اینجا بنداز.
      http://forum.konkur.in/thread27688.html
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      داش پارسا از الان روزی 13 ساعت مطالعه خیلی زیاده برات مخصوصاً اینکه تو هنوز تازه میخوای بری سوم ، خب حالا بگذریم اولین کاری که باید انجام بدی تنظیم ساعت خوابت هستش ، یعنی باید حدود ساعت 10:30 شب بخوابی و صبح هم حدود ساعت 6:30 از خواب پاشی این بهترین تایم ساعت خواب
      هستش و صبح هم یه صبحانه ای چیزی بخوری تا ساعت 7 صبح و به امید خدا از 7 شروع کنی به درس خوندن تا ظهر اینا که البته بین هر 1:15 دقیقه مطالعه باس 15 دقیقه استراحت هم کنی که باید در این 15 دقیقه استراحت یه مقدار حرکات کششی و شستن سر و صورت انجام بدی که مانع از خواب آلودگی و کسلیت بشه در ضمن بعد از وقت نماز ظهر 45 دقیقه یه نیمچه خوابی انجام بده که به این خواب اصطلاحاً خواب قیلوله میگن که باعث میشه خستگی و کسلی از تنت بره بیرون و همچنین باعث افزایش حافظه میشه یه نکته ای که هست اینه که نباید به هیچ عنوان از 35 تا 45 دقیقه این خواب بیشتر بشه و ....

ویرایش توسط saj8jad : 01 مرداد 1394 در ساعت 02:56

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      من هم همین مشکل رو داشتم.
      صبح زود ریاضی میخوندم چون باید روش تمرکز میکردم.اینجوری خواب الودگیم زیاد به درسم ضرر نمیزد.(اگه دین و زندگی میخوندم به 1 ثانیه نمیکشید که خوابم میبرد)
      اما گاهی اوقات که خیلی خسته بودم بعد از درس صبح یه چرت یک ربعه میزدم.ولی سریع بلند میشدم.
      دنیا جای خطرناکی برای زندگی است. نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطرکسانی که شرارتها را می بینند و کاری درمورد آن انجام نمی دهند.
      انیشتین

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من که صبح بیدار شم نمی تونم درس بخونم شبا می خونم

ساعت 10 شب بیدار میشم تا ساعت 3 بعد ار ظهر ترس میخونم البته منظورم یک سره نبود وسطاش نت میام غذا میخورم

این روشم جواب هم داداه ولی روزایی که مدرسه میرم یکم تغییر میدم

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من از دیروز تا حالا بیدارم.می خوام خوابم درست بشه!

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها
      داش پارسا از الان روزی 13 ساعت مطالعه خیلی زیاده برات مخصوصاً اینکه تو هنوز تازه میخوای بری سوم ، خب حالا بگذریم اولین کاری که باید انجام بدی تنظیم ساعت خوابت هستش ، یعنی باید حدود ساعت 10:30 شب بخوابی و صبح هم حدود ساعت 6:30 از خواب پاشی این بهترین تایم ساعت خواب
      هستش و صبح هم یه صبحانه ای چیزی بخوری تا ساعت 7 صبح و به امید خدا از 7 شروع کنی به درس خوندن تا ظهر اینا که البته بین هر 1:15 دقیقه مطالعه باس 15 دقیقه استراحت هم کنی که باید در این 15 دقیقه استراحت یه مقدار حرکات کششی و شستن سر و صورت انجام بدی که مانع از خواب آلودگی و کسلیت بشه در ضمن بعد از وقت نماز ظهر 45 دقیقه یه نیمچه خوابی انجام بده که به این خواب اصطلاحاً خواب قیلوله میگن که باعث میشه خستگی و کسلی از تنت بره بیرون و همچنین باعث افزایش حافظه میشه یه نکته ای که هست اینه که نباید به هیچ عنوان از 35 تا 45 دقیقه این خواب بیشتر بشه و ....

سلام (: 8 ساعت خواب اونم فقط برای خواب شب زیاد نیست ؟؟ 8 ساعت خواب شب + 45 مین خواب قیلوله !!!! برای ی کنکوری زیاد نیست یکم ؟

خواب قیلوله !!! باید قبل از اذان ظهر باشه یا بعدش ؟؟ یا شایدم قبل از نهار یا بعدش؟؟! حداقل میزان خواب یک کنکوری در طول روز باید چقدر باشه که به اندازه ی کافی خوابیده باشه ؟ شنیدم بعد از اذان صبح تا طلوع آفتاب نباید خوابید درسته ؟ ساعت چند شب باید بخوابم که تا اذان صبح به اندازه کافی خواب شب داشته باشم ؟؟ (چون میخوام خواب قیلوله ! هم داشته باشم)

خوش حال میشم اگه سایتی یا مقاله ی خوبی در این مورد میشناسی لینک بذاری یکی از بچه های انجمن ی توضیحی در این باره داده بود ولی من!! خوشم نیومد از سایتش ! و مطلبشو نخوندم !

با خودم میگویم :

باید یک بار به خاطر همه چیز گریه کرد

آن قدر که اشک ها خشک شوند

باید این تن اندوهگین را چلاند و بعد دفتر زندگی را ورق زد ..

به چیز دیگری فکر کرد

باید پاها را حرکت داد و همه چیز را از نو شروع کرد ...

"آنا گاوالدا"

ویرایش توسط G O L B A R G : 01 مرداد 1394 در ساعت 18:36

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.Samira نمایش پست ها
      سلام (: 8 ساعت خواب اونم فقط برای خواب شب زیاد نیست ؟؟ 8 ساعت خواب شب + 45 مین خواب قیلوله !!!! برای ی کنکوری زیاد نیست یکم ؟

خواب قیلوله !!! باید قبل از اذان ظهر باشه یا بعدش ؟؟ یا شایدم قبل از نهار یا بعدش؟؟! حداقل میزان خواب یک کنکوری در طول روز باید چقدر باشه که به اندازه ی کافی خوابیده باشه ؟ شنیدم بعد از اذان صبح تا طلوع آفتاب نباید خوابید درسته ؟ ساعت چند شب باید بخوابم که تا اذان صبح به اندازه کافی خواب شب داشته باشم ؟؟ (چون میخوام خواب قیلوله ! هم داشته باشم)

خوش حال میشم اگه سایتی یا مقاله ی خوبی در این مورد میشناسی لینک بذاری یکی از بچه های انجمن ی توضیحی در این باره داده بود ولی من!! خوشم نیومد از سایتش ! و مطلبشو نخوندم !
      به اندازه ای که اطلاعات دارم میگم:

خواب قیلوله باید قبل از اذان و نهار باشه به مدت نیم یا 45 دقیقه...خواب خیلی عالی هستش و خستگی کل روز رو در میکنه...خواب یه کنکوری هم به نظرم 7 ساعت مناسب هستش به شرطی که کامل باشه(یعنی بینش بیدار نشی)...شما اگه بعد از اذان صبح شروع به مطالعه میکنی 9 شب بخواب تا موقع اذان بیدار باشی.

موفق باشی.
      تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...

14. Top | #14
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dr.Samira نمایش پست ها

آبجی این دوست ما کنکوری نیست و تازه میخواد بره سوم دبیرستان در ضمن هر انسان سالم باید در هر
      شبانه روز 7 تا 8 ساعت بخوابه ، بنابراین زیادم نباید به آب و آتیش بزنه ، روزی 7 الی 8 ساعت درس بخونه زیادشم هست.

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      خواب راحت (قیلوله) : خواب قبل از ظهر تا ظهر و بعد از نماز ظهر تا عصر است ، كه مستحب است و در آن وقت اگر كسی خوابی ببیند دروغ نمی شود . و این خواب رفع كننده كسالت و هضم كننده غذا است .

شخصی به خدمت حضرت رسول (صَلَّى اللّهُ عَلَیْهِ وَ آلِه) آمد و عرض كرد كه من حافظه قوی داشتم و اكنون فراموشی بر من غالب شده است . حضرت فرمودند كه آیا خواب قیلوله می كردی و حال ترک كرده ای ؟ گفت : بلی . حضرت فرمودند كه باز خواب قیلوله بكن . چنان كرد و حافظه اش برگشت . و در روایت دیگر است كه خواب قیلوله نعمت است و نیكو یاوری است بر بیداری و عبادت شب
      . (حلیة المتقین ، ص170)

حضرت صادق (علیه السلام ) : خواب بامداد شوم است و روزی را منع می كند و رنگ را زرد می كند و صورت را زشت می كند ... و به درستی كه خداوند روزی را ما بین طلوع صبح تا طلوع آفتاب قسمت می نماید ...و مرغ بریان و ترنجبین بر بنی اسرائیل در این وقت نازل می شد ، هر كه در این وقت خواب بود ، بهره او نازل نمی شد.

خواب قیلوله مستحب و مخصوص نیمروز اما كوتاه است. ساختار وجودی انسان به نوعی است كه در طول شبانه روز و بعد از یک دوره بیداری به استراحت و خواب نیاز دارد. هنگامی كه خورشید در مغرب پنهان می گردد و تاریكی گسترده می شود، همه چیز تعطیل شده و هنگام خواب و استراحت فرا می رسد تا بدن با استراحت شبانه و تجدید نیرو دگرباره در روز به كار و فعالیت برخیزد. خداوند شب را آفرید تا انسان در آن آرامش پیدا كند. اما خوابیدن به مدت كوتاه در طول روز انكار نشده و حتی از فوایدی برخوردار است. چنین خوابی موجب تجدید قوا و بازیابی نیرو می شود. (ر ک: شهید دكتر پاک نژاد، اولین دانشگاه و آخرین پیامبر، ج 17، ص 153.)
      ویرایش توسط saj8jad : 01 مرداد 1394 در ساعت 21:03

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن