سلام و وقت بخیر.من توی شهری هستم که کلاس ریاضی خوب نیس و خواستم بدونم که چطوری می تونم خودم رو به 30 برسونم؟؟چه مباحثی بهتره که کار کنم؟؟؟
سلام و وقت بخیر.من توی شهری هستم که کلاس ریاضی خوب نیس و خواستم بدونم که چطوری می تونم خودم رو به 30 برسونم؟؟چه مباحثی بهتره که کار کنم؟؟؟
ویرایش توسط alihoseini : 31 تیر 1394 در ساعت 16:37
به نظر من ریاضی درسی نیست که بتونید فقط بامبحثی خوندن به جایی برسونید چون تمام مباحثش بهم مرتبطه.شماتا یه چیزای کلی رو ندونی هر چقدم مبحثی بخونی کارت راه نمی افته
مثلا مثلثات رو همه حذف میکنن غافل ازینکه مبحث ساده حد(معمولا جز مباحث ساده محسوب میشه)بیشتر وقتا مثلثاتی میاد وتا شما اون مبحثو یاد نداشته باشی نمیتونی تستشو بزنی و مبحثی که روش حساب کردی که تستشو بزنی از دست میدی.
به نظر من باید از پایه بخونید.مبحث مهم مثلثات اصلا نباید حذف شه.
تو حذفیات فقط میتونی هندسه رو حذف کنی(مقاطع هم میشه حذف کرد)
بازم میگم مباحث ریاضی خیلی بهم مرتبطه.شماوقت زیادی دارین از حالا بابرنامه خوب شروع به خوندن کنید.تازه بافرض خوندن عالی رو چند مبحث اصلا تضمینی نیست که بشه تستشو سرجلسه زد.
جالبه از الان شما میخوای تا یک سال دیگه فقط به 30 درصد برسی؟
با یه برنامه ریزی صحیح و اختصاص یه تایم مناسب به ریاضی شما میتونی بدون هیچ معلمی و صرفا با استفاده از کتابهای کمک درسی خودت رو به 80 برسونی
ولی باید از همین الان بسم الله رو بگی
از دی ماه به بعد این تاپیکها رو زیاد میبینی که دوستان میپرسن چه کنیم به 20 درصد و 40 درصد و n درصد برسیم
موفق باشی
منم خیلی برای ریاضی و منابعش پرس و جو کردم .جمع بندیش اینه که پیش و پایه را از کوله پشتی باید خوند و از آبی قلمچی تستهای استاندارد کنکور رو زدو بعد که راه افتادین از خیلی سبز جامع تست بزنید.یه روش دیگه هم انتخاب 70 درصد از مطالب تست خیزه تا با تمرکر کردن و تسلط روی 70درصد مباحث لااقل بتونید مطمئن باشید که 30-40 درصد میزنید.( البته با رعایت پیش نیازهای هر مبحث که باید از دبیران بپرسید تا حواستون باشه که توالی مباحث مرتبط را رعایت کنید موقع مطالعه).هندسه و مقاطع مخروطی رو میتونید حذف کنید چون تستاش خلاقیت زیاد میخواد و کار زیاد و سر جلسه هم زمان میبره.درضمن میگن ریاضی گاج پیش دانشگاهی هم خوبه ولی پایه اش برای دانش آموزهای ضعیف زیاد مفید نیست. اگرم خیلی دبیراتون ناکارامد بوده اند که بنظرم باید اول از کتابای سال بسال ریاضی محوری گاج یا پرسمان گاج بخونید بعد برید سراغ قلمچی برای تست .چون کوله پشتی حجمش زیاده.
تمرین باید خیلی حل کنی.و بعضی از تمرینارو باید چند بار حل کنی حتی اگه راه حلش رو حفظ شده باشی.
دوستان بالا ام نکات خوبی گفتن.
ریاضی 2 و 3 خیلی مهمه خوب بلد باشین.
اگه آزمون میدین بعد از آزمون سوالاشو دقیق و کامل بررسی کنید و ببینید اشتباهاتون کجا بوده و آزمون چجوری حلش کرده.
این کار خیلی مهمه.و اینکه سعی کنید بفهمید درسو حفظ نکنید که واستون سخت نباشه.
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
کتاب کمک اموزشی که گیرتون میاد
اول درس نامه رو بخونید بعد تست هارو بزارید جلوتون و شروع به حل کنید
اصلا به پاسخ نامه دست نمیزنید
اینقدر فکر میکنید تا جواب به ذهنتون بیاد
الان که فرصت زیادی هست شما رو هر تست حتی شده 1 ساعت هم وقت بزارید و فکر کنید
اوایل اذیت میشید اما بعدش ذهنتون که باز و پویا شد از ریاضی خوندن لذت میبرید
فقط 1-2 ماه اول سخته بعدش راحت میشید استاد ریاضی اگه 7-8 ماه اینجوری ریاضی بخونی
زندگی زیباست
زیبابینان زیبایی بینند
راستی اینم بگم کتاب خط ویژه گاج به خوبی اول هر فصل بودجه بندی ها رو توضیح داده. اگر هیچ رقمه باحرفامون راضی نشدیناین کتاب اطلاعات خیلی مفیدی میده بهتون.قیمتشم مناسبه.
بهترین منبع ترکیب این چندتا هست به شرط این که کامل کامل کامل بخونید
میکرو+خیلی سبز+تخته سیاه{همشون سال به سال}
با تشکر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)