آپ
خدا خودش ختم بخیر کنه...
امسال هیچیو نمیشه پیش بینی کرد
حتی تقریبی نمیشه تخمین زد
چون اصلا معلوم نکردن دقیقا به چه صورت تاثیر میدن نمرات رو
بر اساس آمار معدل ها هم نمیشه قضاوت کرد چون خود من معدل کتبیم 18ونیمه ولی با ضریب های جدید سازمان سنجش بخاطر نمره ی پایین ادبیاتم معدلم حدود 17ونیم میشه و این جوری آمار و ارقام اون معدل کتبیا هم بالا و پایین میشه با توجه به ضرایب جدید دیگه به درد نمیخوره.
کاش حداقل مرد بودن رو حرفشون میموندن با وعده وعید 10 بار ترمیم کنکوری جماعتِ ساده رو گول زدن کسی ککشم نگزید بلند شه بره اعتراض کنه و جمع کنن این بساطشونو و منِ بدبختی که به هردلیلی دی ترمیم کردم و ادبیاتو گند زدم الان استرس برم داشته که چقد باید اختصاصیارو تو کنکور بالا بزنم که گند این جمع شه...
هعی
در هر صورت دو راه بیشتر وجود نداره
سرتو بندازی پایین و بدون فکر و خیال اضافی هرچی در توانته بخونی و بقیشو بسپری به خدا یا اینکه درگیر این چیزا بشی و وقت و انرژیتو تلف کنی و...
خدایا خودت کمک کن![]()
I Am The One Who Knocks
یو یو یوووووو وارآپ مَنننننن ... مسترررر وایییت
حالا باز یکم تو معدلت خوبه ..... منی که زیست رو دی امتحان دادم و شدم 11 چی؟. عربی 15 و دینی 17 ....
بیخیالللللل ..... الان فقط بهترین کار اینه که تمرکزت رو بزاری رو کن کور ...... درسته سنجشیا و شورایی ها یه بلایی سرمون آوردن که نگوووو ..... ولی خدایی اونام بلاخره تحصیل کرده ان .... شاید برخلاف اون چیزی که ما فکر میکنیم بتونند نمره هارو و تراز هارو یه جورایی خوب معادل سازی کنند و در کل برخلاف انتظارات خیلیا عمل کنند.
حداقل امیدوارم اینطور باشه.
THE MAN WHO DIED STANDING
دیگه نمیام انجمن
I Am The One Who Knocks
من زیست و شیمی و دینی و عربی و زبان رو 20 شدم ریاضی و فیزیک19 ادبیاتم 18 به نظرتون تاثیر معدلو میگیرم یا نه؟
گایز یه سوال دارم
من یازدهمم امسال
امسال نهایی نیس احتمالا
اگه بخوام یک یا دو سال مثلا پشت کنکور بمونم
اون موقع نهایی یازدهمم مهمه،
ولی خب ازمون ما نهایی یا حتی کشوری هم نبوده یازدهم
اونموقع چه اتفاقی میوفته؟
امتحان پایان ترمی که مدرسه گرفته ازما ملاک قرار داده میشه؟
حالا ما امسال کارنامه هامونو میذاریم تا عمق فاجعه(تاثیر معدل) براتون مشخص بشه.
hey, teacher, leave them kids alone!
قلبم درد گرفت واقعا نمیتونم تصور کنم اینا با ۲۵ درصد این وضعشونه ،واقعا دیگ نمیدونم باید چی بگم اخه چرا مارو تبدیل به موش ازمایشگاهی میکنن ؟خا به داد ما برسه با تاثیر ۴۰ درصد احتمالا من ارتودنسی حشراتم دیگ قبول نشم
واقعا خدایا کجایی ؟ای کاش اصلا این کارنامه هارو نمیدیدم واقعا گریم گرفت هر سال بهتر ک نمیکنن هیچ بدتر میکنن میترسم امسال دیگ رتبه ها رو در ۱۰ هزار ضرب کنن واقعا این انصاف نیست
امیدوارم روز کنکور سیلی چیزی بیاد کل برگه هارو اب ببره
نه واقعا چرا این تاپیک رو اوردین بالا ؟!
خیلی خیلی کار اشتباهی کردین
الان که یه هفته مونده وقت این حرفا بود ؟!
جز اینکه استرس بدین سودی داشت ؟!!!!!!!!!
نگه میداشتین بعد کنکور دیگه این چه کاری بود
اه اومده بودم یه فایل دانلود کنم از اینجا حالم گرفته شد
واقعا که ....
خیلی توی ارامش بودیم اخه اینم اوردین روش
تازه اینا 25 درصده....
ویرایش توسط Armita P : 07 تیر 1402 در ساعت 21:07
با دیدن این تاپیک و کارنامه ها فقط به غصه هام اضافه شد...
چرا یکم درصدام بالاتر نشد، همون ۹۴ قبول می شدم![]()
? Happy or sad
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)