خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 62
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

سوال بسیار مهم پیرامون انتخاب رشته

سلام دوستان. تو متنی که سازمان سنجش به عنوان دفترچه انتخاب رشته منتشر کرده به نکته عجیبی برخورد کردم: این تبصره معناش چیه؟ یعنی هرکی مثلا یزدیه و منطقه 2 درس میخونه باید بعد اتمام تحصیلش n سال بره مناطق محروم؟ خواهشا توضیح بدین اگه اطلاع دارین...

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      آقا اگه اطلاع دارید جواب بدید. این مهمه ها! برای همه مون...

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sin fc نمایش پست ها
      آقا اگه اطلاع دارید جواب بدید. این مهمه ها! برای همه مون...
      من پرسیدم یهکی از مشاورین گفت مثلا شما پزشکی بخونید لااقل باید 14 سال خدمت کنید بخواید یا نخواد
      اما ازاد این مزیت رو داره که خودت پول تحصیلتو میدی دولت نمیتونه بگه برام کار کن به جاش

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elena123 نمایش پست ها
      من پرسیدم یهکی از مشاورین گفت مثلا شما پزشکی بخونید لااقل باید 14 سال خدمت کنید بخواید یا نخواد
      اما ازاد این مزیت رو داره که خودت پول تحصیلتو میدی دولت نمیتونه بگه برام کار کن به جاش
      آخه مطمئنین اینطوریه؟ اگه اینطور باشه که 70 درصد جوونای این مملمت باید تو خدمت به دولت سر کنن زندگیشونو!

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله در دوره ی روزانه چون شما هزینت رو دولت تقبل میکنه به مدت میزان تحصیلت 2الی 3 برابر میزان مدت تحصیلت تعهد خدمتی دارین و اجازه خروج از کشور هم نداریدبرای ادامه تحصیل
      البته در سایر دوره هایی که شما هزینه پرداخت میکنید همچین شرطی رو ندارید
      پاسخ به سوالات سربازی

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آخه مطمئنین اینطوریه؟ اگه اینطور باشه که 70 درصد جوونای این مملمت باید تو خدمت به دولت سر کنن زندگیشونو!
      وا.. چیزیه که من شنیدم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      بله در دوره ی روزانه چون شما هزینت رو دولت تقبل میکنه به مدت میزان تحصیلت 2الی 3 برابر میزان مدت تحصیلت تعهد خدمتی دارین و اجازه خروج از کشور هم نداریدبرای ادامه تحصیل
      پس چجوریه بچه های دانشگاه شریف یا هر داشگاه دیگه ای هر روز که دلشون بخواد راحت میتونن برن خارج از کشور برای ادامه تحصیل؟ من هنوزم میگم خیلی بعیده که واقعا اینطور باشه...

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پس چجوریه بچه های دانشگاه شریف یا هر داشگاه دیگه ای هر روز که دلشون بخواد راحت میتونن برن خارج از کشور برای ادامه تحصیل؟ من هنوزم میگم خیلی بعیده که واقعا اینطور باشه...
      اون بورسیسو مدرکو آزاد میکنن..خیلیام وقتی پذیرشو بگیرن فرار میکنن
      پاسخ به سوالات سربازی

9. Top | #9
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام دوستان. تو متنی که سازمان سنجش به عنوان دفترچه انتخاب رشته منتشر کرده به نکته عجیبی برخورد کردم: این تبصره معناش چیه؟ یعنی هرکی مثلا یزدیه و منطقه 2 درس میخونه باید بعد اتمام تحصیلش n سال بره مناطق محروم؟ خواهشا توضیح بدین اگه اطلاع دارین...
      دوست عزیز این چیز جدیدی نیست. همیشه بوده
      محدودیتی که ایجاد میکنه اینه که چنانچه بخوایین اصل مدرک تحصیلیتونو ازاد کنید بهتون نمیدن مگر اینکه هزینه شو پرداخت کنید تا به اصطلاح ازاد بشه. حالا کی این ازاد کردن مدرک به درد میخوره؟ مثلا وقتی خواستین برا ادامه تحصیل برین خارج از کشور. و الا اگه ایران باشین و ایران کار کنید نیازی نیست.
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

10. Top | #10
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      مدرکشونو ازاد میکنن.الان ترمی حدود ۲ تومن
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      دوست عزیز این چیز جدیدی نیست. همیشه بوده
      محدودیتی که ایجاد میکنه اینه که چنانچه بخوایین اصل مدرک تحصیلیتونو ازاد کنید بهتون نمیدن مگر اینکه هزینه شو پرداخت کنید تا به اصطلاح ازاد بشه. حالا کی این ازاد کردن مدرک به درد میخوره؟ مثلا وقتی خواستین برا ادامه تحصیل برین خارج از کشور. و الا اگه ایران باشین و ایران کار کنید نیازی نیست.
      اگه یه فردی کار دولتی بخواد داشته باشه چی؟ اون موقع هم آزاد کردن مدرک نیازی نیست؟

12. Top | #12
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه یه فردی کار دولتی بخواد داشته باشه چی؟ اون موقع هم آزاد کردن مدرک نیازی نیست؟
      نه نیازی نیس. با کار کردن داخل ایران(هرجایی-که باید بیمه رد بشه) درواقع دارین به تعهدتون عمل میکنید. مثلا اگه ۴ سال لیسانس خونده باشین بعد ۸ سال کار مدرکتون ازاد میشه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

13. Top | #13
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اون پذیرش بومی که گفته 3 برابر مدت تحصیل باید خدمت کرد و مدرک رو با هزینه نمیشه ازاد کرد یعنی هیچ راه دیگه ایی برای ازادکردن مدرک نیست؟بعد گفته تا نصف تعهد انجام ندی ادامه تحصیل نمی تونی بدی این یعنی چی؟

14. Top | #14
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Unknown Soldier نمایش پست ها
      اون بورسیسو مدرکو آزاد میکنن..خیلیام وقتی پذیرشو بگیرن فرار میکنن
      کجا فرار کنن.وقتی مدرکتو ندن هیچ دانشگاهی تو دنیا ثبت نامت نمیکنه
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      نه نیازی نیس. با کار کردن داخل ایران(هرجایی-که باید بیمه رد بشه) درواقع دارین به تعهدتون عمل میکنید. مثلا اگه ۴ سال لیسانس خونده باشین بعد ۸ سال کار مدرکتون ازاد میشه
      ببخشید که زیاد سوال میکنم چون میخوام مطمئن بشم. فرض کنید میخواید برید تو یه شرکت الکترونیکی کار کنید که حداقل مدرک مورد نیازش لیسانس مهندسی برق هست. اونوقت وقتی شما میری برای ثبت نام نمیگن حاجی شما مدرکت کجاست؟ از کجا بدونیم واقعا لیسانس داری؟

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن