خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 13 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 185
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      گزینش قطبی چ فرقی با ناحیه ای داره؟

2. Top | #47
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      یعنی بچه های مناطق محروم با بچه های شهرهای بزرگ رو از نظر امکانات یکی میدونن؟؟؟

این دیگه آخر بی انصافیه!!!!

ما که حتی معلمای مدرسمون هم تدریسشون افتضاح بود و به زور کتابای کمک درسی رتبه میاریم ... آخه بی عدالتی تا چه حد؟؟!!!!

3. Top | #48
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      یکی بره توی بخش پرسش و پاسخ بپرسه از سازمان سنجش
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

4. Top | #49
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اقا این قضیه ظرفیت مازاد چی هست ؟
      یعنی چه فرقی با بقیه داره ؟
      تعهد داره اینم ؟
      اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید

5. Top | #50
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amin dehghan نمایش پست ها
      مطمئنید؟چون هیچ قانونی نبود و توی منطقه1 پزشکی اصفهان از 43 نفر 25 نفر دختر بودن
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      پارسال فکر کنم 60 به 40 بود .... پسرا باید برای پر کردن 60 درصدشون با هم رقابت می کردن و دختر ها برای پر کردن 40 درصدشون !!! .... با این وجود فکر کنم این موضوع به ضرر پسر ها شده ...

کم برای خود کنکور حرص خوردیم ، حالا باید برای تصمیمات آقایون هم حرص بخوریم ....
      نه اونجوری که شما میگین نیست.

امسال 50 50 هست که این به نفع پسرا میشه.

دفترچه پارسال رو نگاه کنین اومده کنار پزشکی سه ستاره زده بعد اومده توضیح داده که از هر جنس حداقل 45 درصد. یعنی 45 درصد پسر 45 درصد هم دختر و 10 درصد هم با توجه به رتبه و بدون توجه به جنسیت.

فکر کنم سال 92، 40 درصد بوده.
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

6. Top | #51
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fantom نمایش پست ها
      یعنیدچی؟؟؟
      یکی که داره تو شهرستان بی در و پیکر درس میخونه یا کسی که تو تهرانه باید یه جور حساب شه؟؟؟؟؟؟

اهههه
      دقیقا. من واقعا نمیدونم چرا هر سال یه مسخره بازی ای در میارن.
      انگار واقعا با ما لج دارن!! اون از کنکور اینم از این...
      دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت

7. Top | #52
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هیچی دیگه کل رشتهه ای تاپ رو باید بیخیال شیم به جز رتبه های دو رقمی منطقه سه فکر نکنم بقیه زیر هزار شن خدا نگذره ازشون اونایی که این کارارو میکنن

8. Top | #53
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR13 نمایش پست ها
      نه اونجوری که شما میگین نیست.

امسال 50 50 هست که این به نفع پسرا میشه.

دفترچه پارسال رو نگاه کنین اومده کنار پزشکی سه ستاره زده بعد اومده توضیح داده که از هر جنس حداقل 45 درصد. یعنی 45 درصد پسر 45 درصد هم دختر و 10 درصد هم با توجه به رتبه و بدون توجه به جنسیت.

فکر کنم سال 92، 40 درصد بوده.
      خدا از دهنتون بشنوه داداش گلم ...
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...

9. Top | #54
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      خسته نباشید
      به نظر شما احتمال پذیرش پرستاری آزاد بیشتره یا علوم آزمایشگاهی؟
      مرسی

10. Top | #55
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان منطقه 3 انقدرم واسه ما بد نمیشه
      کشوری میشه که خوب یعنی اگه رتبه ات خوب باشه میتونی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی بقیه برتر ها رو بری نه اینکه تهران و اطرافش به خاطر ناحیه ای با رتبه خیلی بیشتر قبول بشند
      از اون طرفم بومی گزینی هست یعنی شما تو محل محروم زندگی میکنی دانشگاه شهرتون اولویت پذیرشش رتبه شما هست اگه رتبه لازم رو رسونده باشید
      واون 21 سال چرا میگید برده داری؟خوب هرچی متخصص و ...میرن کلان شهر مردم این مناطق ادم نیستن مریض نمیشن؟وظیفه انسانی جدا از استفاده از سهمیه به مردم محروم خدمت کنیم درامد اینجاها هم خیلی هم عالیه فقط امکانات زندگی به نسبت کلان شهر ها کمه
      و اون 21 که تا مدرکتو بگیری این نیست فقط عمومی بمونی 2سال بعدش میتونی تو امتحانات تخصص شرکت کنی

11. Top | #56
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فقظ 20_30درصد بومی گزینی هست البته من اون خبر رو شنیدم اعصابم خورد شد دقیق نخوندم بقیه رو

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کشوری میشه که خوب یعنی اگه رتبه ات خوب باشه میتونی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی بقیه برتر ها رو بری نه اینکه تهران و اطرافش به خاطر ناحیه ای با رتبه خیلی بیشتر قبول بشند
      از اون طرفم بومی گزینی هست یعنی شما تو محل محروم زندگی میکنی دانشگاه شهرتون اولویت پذیرشش رتبه شما هست اگه رتبه لازم رو رسونده باشید
      واون 21 سال چرا میگید برده داری؟خوب هرچی متخصص و ...میرن کلان شهر مردم این مناطق ادم نیستن مریض نمیشن؟وظیفه انسانی جدا از استفاده از سهمیه به مردم محروم خدمت کنیم درامد اینجاها هم خیلی هم عالیه فقط امکانات زندگی به نسبت کلان شهر ها کمه
      و اون 21 که تا مدرکتو بگیری این نیست فقط عمومی بمونی 2سال بعدش میتونی تو امتحانات تخصص شرکت کنی

13. Top | #58
      xak
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      شما حاضری محرومیت هایی رو که خودت تجربه کردی رو بچه ت هم تجربه کنه ؟!!!!!

14. Top | #59
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mariyana نمایش پست ها
      این که نوشته:
      -6 اداﻣﻪ ﺗﺤﺼﻴﻞ، ﭘﺲ از ﮔﺬراﻧﺪن ﻧﻴﻤﻲ از ﻣﺪت زﻣﺎن ﺗﻌﻬﺪ امکان پذیر است

یعنی تا 10 سال تعهدو انجام ندی نمیتونی بری تخصص؟؟؟

15. Top | #60
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط xak نمایش پست ها
      شما حاضری محرومیت هایی رو که خودت تجربه کردی رو بچه ت هم تجربه کنه ؟!!!!!
      من کرمانشاهم
      اگه محرومیت خوب امکانات اموزشی و... بگیریم داره روز به روز بهتر میشه حتی الان دوساله من اومدم شهرستان مدرسه غیرانتفاعی کاملا هوشمندم دیدم از حیث امکانات اموزشی اکثریت اساتید تهران پروازی اینجا میان این از این بحث
      حالا میشه بحث تفریح و امکانات دیگه مگه تهرانم از اول همین بود؟یا بقیه جاها؟میلیون میلیون ادم بریزه یه جا خوب چه امکاناتی؟
      بعدشم من واقعا به نظرم بهتره اینجا چون از دوستان و فامیل دکتر و ...هست میبینم یه دکتر متخصص تازه کار اینجا به قولی مدرک خشک نشده برابر متخصص های سطح بالا(نمیگم اون معروق ها که دیگه کل کشور میشناسه یا شبیه اش)درامد داره که سال اولیه تخصص گرفته خیلی هم وضعش عالی واسه تفریح سفر اروپا
      خوب وقتی پزشکش تو این منطقه بمونه مهندسش بمونه اینجا ها هم پیشرفت میکنند
      بله برای من افتخاره بچه ام تو شهر و منطقه مادریش بزرگ شه و فرهنگشو داشته باشه

صفحه 4 از 13 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)