گزینش قطبی چ فرقی با ناحیه ای داره؟
یعنی بچه های مناطق محروم با بچه های شهرهای بزرگ رو از نظر امکانات یکی میدونن؟؟؟
این دیگه آخر بی انصافیه!!!!
ما که حتی معلمای مدرسمون هم تدریسشون افتضاح بود و به زور کتابای کمک درسی رتبه میاریم ... آخه بی عدالتی تا چه حد؟؟!!!!
اقا این قضیه ظرفیت مازاد چی هست ؟
یعنی چه فرقی با بقیه داره ؟
تعهد داره اینم ؟
اگر می خواهید چیزی را به دست آورید که تا بحال نداشته اید, باید کسی بشوید که تا بحال نبوده اید
نه اونجوری که شما میگین نیست.
امسال 50 50 هست که این به نفع پسرا میشه.
دفترچه پارسال رو نگاه کنین اومده کنار پزشکی سه ستاره زده بعد اومده توضیح داده که از هر جنس حداقل 45 درصد. یعنی 45 درصد پسر 45 درصد هم دختر و 10 درصد هم با توجه به رتبه و بدون توجه به جنسیت.
فکر کنم سال 92، 40 درصد بوده.
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
دیروزو باید دید فردا رو باید ساخت / من یاد میگیرم دنیا رو باید ساخت
هیچی دیگه کل رشتهه ای تاپ رو باید بیخیال شیم به جز رتبه های دو رقمی منطقه سه فکر نکنم بقیه زیر هزار شن خدا نگذره ازشون اونایی که این کارارو میکنن
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
دوستان منطقه 3 انقدرم واسه ما بد نمیشه
کشوری میشه که خوب یعنی اگه رتبه ات خوب باشه میتونی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی بقیه برتر ها رو بری نه اینکه تهران و اطرافش به خاطر ناحیه ای با رتبه خیلی بیشتر قبول بشند
از اون طرفم بومی گزینی هست یعنی شما تو محل محروم زندگی میکنی دانشگاه شهرتون اولویت پذیرشش رتبه شما هست اگه رتبه لازم رو رسونده باشید
واون 21 سال چرا میگید برده داری؟خوب هرچی متخصص و ...میرن کلان شهر مردم این مناطق ادم نیستن مریض نمیشن؟وظیفه انسانی جدا از استفاده از سهمیه به مردم محروم خدمت کنیم درامد اینجاها هم خیلی هم عالیه فقط امکانات زندگی به نسبت کلان شهر ها کمه
و اون 21 که تا مدرکتو بگیری این نیست فقط عمومی بمونی 2سال بعدش میتونی تو امتحانات تخصص شرکت کنی
دوستان منطقه 3 انقدرم واسه ما بد نمیشه
کشوری میشه که خوب یعنی اگه رتبه ات خوب باشه میتونی دانشگاه تهران و شهیدبهشتی بقیه برتر ها رو بری نه اینکه تهران و اطرافش به خاطر ناحیه ای با رتبه خیلی بیشتر قبول بشند
از اون طرفم بومی گزینی هست یعنی شما تو محل محروم زندگی میکنی دانشگاه شهرتون اولویت پذیرشش رتبه شما هست اگه رتبه لازم رو رسونده باشید
واون 21 سال چرا میگید برده داری؟خوب هرچی متخصص و ...میرن کلان شهر مردم این مناطق ادم نیستن مریض نمیشن؟وظیفه انسانی جدا از استفاده از سهمیه به مردم محروم خدمت کنیم درامد اینجاها هم خیلی هم عالیه فقط امکانات زندگی به نسبت کلان شهر ها کمه
و اون 21 که تا مدرکتو بگیری این نیست فقط عمومی بمونی 2سال بعدش میتونی تو امتحانات تخصص شرکت کنی
من کرمانشاهم
اگه محرومیت خوب امکانات اموزشی و... بگیریم داره روز به روز بهتر میشه حتی الان دوساله من اومدم شهرستان مدرسه غیرانتفاعی کاملا هوشمندم دیدم از حیث امکانات اموزشی اکثریت اساتید تهران پروازی اینجا میان این از این بحث
حالا میشه بحث تفریح و امکانات دیگه مگه تهرانم از اول همین بود؟یا بقیه جاها؟میلیون میلیون ادم بریزه یه جا خوب چه امکاناتی؟
بعدشم من واقعا به نظرم بهتره اینجا چون از دوستان و فامیل دکتر و ...هست میبینم یه دکتر متخصص تازه کار اینجا به قولی مدرک خشک نشده برابر متخصص های سطح بالا(نمیگم اون معروق ها که دیگه کل کشور میشناسه یا شبیه اش)درامد داره که سال اولیه تخصص گرفته خیلی هم وضعش عالی واسه تفریح سفر اروپا
خوب وقتی پزشکش تو این منطقه بمونه مهندسش بمونه اینجا ها هم پیشرفت میکنند
بله برای من افتخاره بچه ام تو شهر و منطقه مادریش بزرگ شه و فرهنگشو داشته باشه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)