خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 54
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

رتبه 400 منطقه 1 - برق،مکانیک،عمران،مهندسی کامپیوتر؟

سلام
      من واسه انتخاب رشته واقعا موندم.
      این 4 تا رشته رو دوست دارم.
      با رتبه های کانونی های پارسال که چک کردم هیچکدوم از این 4 تا رو شریف قبول نمی شم.
      برق و مکانیک تهران احتمالش کمه.اما عمران و کامپیوتر تهران قبولم.از اونورم می تونم برم برق امیر کبیر.واقعا نمی دونم چی کار کنم.
      لطفا اگه کسی اطلاع داره چه از رشته ها چه از دانشگاه های چه از هرچی دوست داشت بگه و اگه تو این داشنگاه ها تحصیل کرده بلکه از این برزخ درایم.

ممنون
      ویرایش توسط CCCC : 01 مرداد 1394 در ساعت 18:24

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      UP

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نیست>؟؟؟؟؟

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      علاقه خیلی مهمه.هرکدومو بیشتر دوست داری و علاقه داری
      سرچ کن درسایی که هر رشته ارائه میکنه رو ببین که از الان یه ذهنیتی داشته باشی و اونیو انتخاب کن که به درساش و خود رشته علاقه داشته باشی وگرنه بعد پشیمون میشی.
      یا از دانشجوهای هر رشته بپرس که چجوریاس درساشون و رشتشون.
      درمورد دانشگاهم که دانشگاهای تهران خوبن دیگه همگی ...
      راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...

تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته

تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...

تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واقعا فیزیک فرق داره با مهندسی کامپیوتر حالا نمیدونم دانشگاه رو ولی خداوکیلی اصلا چجوری هست ملت همین طوری میگن برین اینجا بریم اونجا

"When the going gets tough, the tough get going."

6. Top | #6
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط CCCC نمایش پست ها
      سلام
      با رتبه های کانونی های پارسال که چک کردم هیچکدوم از این 4 تا رو شریف قبول نمی شم.
      برق و مکانیک تهران احتمالش کمه.اما عمران و کامپیوتر تهران قبولم.از اونورم می تونم برم برق امیر کبیر.واقعا نمی دونم چی کار کنم.
      لطفا اگه کسی اطلاع داره چه از رشته ها چه از دانشگاه های چه از هرچی دوست داشت بگه و اگه تو این داشنگاه ها تحصیل کرده بلکه از این برزخ درایم.

ممنون
      مهندسی کامپیوتر
      زندگی برای خردمند رویاست

یک بازی برای احمق

یک کمدی برای ثروتمند

و یک تراژدی برای مستمند

7. Top | #7
      MRH
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      با سلامبعداز علاقه اگه شما بخوایید فاکتورای دیگه مثل درامد و موقیت شغلی بورسیه خارج کشور و... در نظر بگیری برق بهتره بخاطر دانشگاهت رشتتو خراب نکن فوقش اگه خواستی ارشد جبر ان میکنی میری شریف به نظر بنده برق بعد عمران ومکانیک و کامپیوتر البته دارم میگم اگه علاقه و پارتی بازی ودر نظر بگیرید یا اینکه مثل دوست من که پدرش کارخونه دار بود و به خاطر همینم رفت صنایع خوند و هزار فاکتور دیگه در نظر بگیرید ممکنه اولویت هاتون فرق کنه

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بالای نود درصد تو این رشته ها قبولم اما واقعا گیجم!لطفا در مورد آینده شغلی و این که دقیقا چی کار می کنی بعدش توضیح بدین.
      هوافضا شریف
      عمران تهران
      کامپیوتر تهران
      برق امیر کبیر

تو رشته ها شاید خیلی کم بیشتر برقو دوس دارم اما برام زیاد رشته ها فرقی نداره مهم بعدشه که با این رشته به چی کاری مشغول می شم.شما بودید چه می کردید؟

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

ممنون
      شما 80 درصد سه رشته شریف قبولی
      اما .تهران و خواجه نصیر و امیرکبیر هم بزن
      مشاور

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      شما 80 درصد سه رشته شریف قبولی
      اما .تهران و خواجه نصیر

و امیرکبیر هم بزن
      بله قطعا چنین کاری می کنم.
      منظورتون از سه تا رشته چیه؟این چهارتا رو که عمرا قبول نمی شم!!!!!!!!:-/

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله قطعا چنین کاری می کنم.
      منظورتون از سه تا رشته چیه؟این چهارتا رو که عمرا قبول نمی شم!!!!!!!!:-/
      همون رشته هایی که مد نظرتونه
      مشاور

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      آره باو شریف میاری
      مکانیک و عمران که احتمالش خیلی بیشتره بیاری
      برق که فک نکنم ولی کامپیوتر هم شانس داری .

بازار کار هم فک کنم عمران خوبه باشه
      رشته رندیه.
      کامپیوتر هم بدک نیس .

در کل کسی که شریف یا تهران بخووونه بازار کار واسش هست.
      جوش اون رو نزن
      رشته مورد علاقت رو انتخاب کن بعدن پشیمون نشی

13. Top | #13
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رشته مورد علاقم برقه مشکل اینجاست که با قبولی های پارسال کانون دیدم نه شریف و نه تهران قبول نیستم می مونه برق امیرکبیر.
      تو یقیه رشته هام باز از کانونی ها دیدم تهران برق و مکانیک احتمالش هست و کامپیوتر و عمران قبولم.
      از کامپیوتر خیلی بد می شنوم!درسته؟

14. Top | #14
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      ببینید کلا تیپ شخصیتی علاقه مند به مکانیک و عمران،با برق و کامپیوتر فرق داره.ولی سبک دروس برق و کامپیوتر یه چیزه.به نظر من تردید اصلیتون بین برق امیرکبیر و نرم افزار/آی تی دانشگاه تهران باشه و راجع به این دو تحقیق کنین.(البته اگر اطمینان دارید که سبک شخصیتی شما،مدار ها و منطق ریاضی رو به نیروشناسی و شهود فیزیکی ترجیح میده!)
      پس اول از شخصیتتون مطمئن بشید
      اگر شخصیت ریاضی گرا تری دارید،بین برق امیرکبیر و نرم/آی تی تهران،که من شخصا برق امیرکبیر رو انتخاب میکردم.
      اگر شخصیت فیزیکی گرا دارید،عمران تهران یا مکانیک امیرکبیر،که من باز هم مکانیک امیرکبیر رو انتخاب میکردم.
      البته این بستگی به علاقه ی شما داره.دانشکده ی برق و کامپیوتره دانشگاه تهران پردیس فنی خیلی از امیرکبیر بهتره.شاید بخواید به این دلیل کامپیوتر تهران رو انتخاب کنید.
      سوالی بود در خدمتم

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behrus58 نمایش پست ها
      ببینید کلا تیپ شخصیتی علاقه مند به مکانیک و عمران،با برق و کامپیوتر فرق داره.ولی سبک دروس برق و کامپیوتر یه چیزه.به نظر من تردید اصلیتون بین برق امیرکبیر و نرم افزار/آی تی دانشگاه تهران باشه و راجع به این دو تحقیق کنین.(البته اگر اطمینان دارید که سبک شخصیتی شما،مدار ها و منطق ریاضی رو به نیروشناسی و شهود فیزیکی ترجیح میده!)
      پس اول از شخصیتتون مطمئن بشید
      اگر شخصیت ریاضی گرا تری دارید،بین برق امیرکبیر و نرم/آی تی تهران،که من شخصا برق امیرکبیر رو انتخاب میکردم.
      اگر شخصیت فیزیکی گرا دارید،عمران تهران یا مکانیک امیرکبیر،که من باز هم مکانیک امیرکبیر رو انتخاب میکردم.
      البته این بستگی به علاقه ی شما داره.دانشکده ی برق و کامپیوتره دانشگاه تهران پردیس فنی خیلی از امیرکبیر بهتره.شاید بخواید به این دلیل کامپیوتر تهران رو انتخاب کنید.
      سوالی بود در خدمتم

اول ممنون بابت توضیحتون.
      گفتم که من بیشتر برقو دوس دارم کامپیوتر رو درست نمی دونم چیه و بعضیا کامپیوتر سطح پایین می دونن.
      اگه برق شریف یا تهران قبول می شدم اصلا تردید نمی کردم اما مشکل اینه که وقتی می خوام بین برق امیرکبیر و بقیه رشته ها تو تهران انتخاب کنم اون موقع دانشگاه تهران یه وزنه است.
      موندم چه کنم!!!!!!!!!!!!!!

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن