خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34
    نمایش نتایج: از 46 به 54 از 54
    1. Top | #46
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط CCCC نمایش پست ها
      می شه اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا کسانی که تو این دانشگاه ها یا این رشته ها تحصیل کردن.
      بین عمران تهران و برق امیرکبیر موندم.
      (در مورد چیزاایی که می خونیم و بعدشم کار هایی رو که بعد از فارغ التحصیلی انجام یم دیم لطفا توضیح بدین)
      عمران تهران
      LOL
      ببین بستگی داره علاقه ات به چیه
      عمران همش سرت تو آیین نامه هاست ریاضی خیلی پیچیده ای تو درسای تخصصییش نداره ولی مثلا باید عاشق کار با نرم افزار انجام محاسبات ط.لانی برای رسیدن به یه پروفیل مناسب(البته فرمول های خیلی سختی نیستن ولی خیلی طولانین) ، نقشه کشی و نقشه خونی (اگه کلا می خوای یه عمرانی موفق هم تو کار هم تو دانشگاه باشی) و کلا کارای عملی باشی
      واقعا رشته شیرینیه و حس میکنی چیزی داری یاد میگیری که تو زندگی عملی کاربردی داره
      این از خود رشته
      دانشگاه هم عمران تهران به نظر من اگه از عمران شریف قوی تر نباشه همسطحشه (البته از نظر من به خاطر وجود استادایی مثل میرقادری و رحیمیان و شکرچی زاده و ... قوی ترینه)

2. Top | #47
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      خوب یکی که مثه شما دختره باید بیشتر تو انتخاب رشته مهندسی دقت کنه !! شما که دانشگاها خوب کشور قبول میشین .. فکر میکنی بعد از فارغ شدن چکاری واست مناسبه ؟ کار تویه شرکتایه خصوصی یا ادامه دادن و استاد دانشگاه شدن یا پالایشگاه پتروشیمی شرکت برقو ....
      خوب شد گفتیا اشتباه شده من پسرم!اولی و دومی خوبن!(سومی رو نفهمیدم چی گفتی!!!!)

3. Top | #48
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sima1991 نمایش پست ها
      عمران تهران

LOL
      ببین بستگی داره علاقه ات به چیه
      عمران همش سرت تو آیین نامه هاست ریاضی خیلی پیچیده ای تو درسای تخصصییش نداره ولی مثلا باید عاشق کار با نرم افزار انجام محاسبات ط.لانی برای رسیدن به یه پروفیل مناسب(البته فرمول های خیلی سختی نیستن ولی خیلی طولانین) ، نقشه کشی و نقشه خونی (اگه کلا می خوای یه عمرانی موفق هم تو کار هم تو دانشگاه باشی) و کلا کارای عملی باشی
      واقعا رشته شیرینیه و حس میکنی چیزی داری یاد میگیری که تو زندگی عملی کاربردی داره
      این از خود رشته
      دانشگاه هم عمران تهران به نظر من اگه از عمران شریف قوی تر نباشه همسطحشه (البته از نظر من به خاطر وجود استادایی مثل میرقادری و رحیمیان و شکرچی زاده و ... قوی ترینه)
      در مورد کار عمران اون چیزی که تو صفحه 5 گفتم درسته؟

4. Top | #49
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خوب شد گفتیا اشتباه شده من پسرم!اولی و دومی خوبن!(سومی رو نفهمیدم چی گفتی!!!!)
      ببین بهترین کار اینه یه سر به سایتا استخدامی بزنی .. بهترین رشته واسه کار تویه پالایشگاه پتروشیمی مهندسی شیمی چون زیادتر از بقیه رشته ها میگیرن !! ولی در کل مهندسی مکانیک تو کارایه دولتی و خصوصی بیشتر از باقی مهندسیا میگیرن ... خیلی چیزا دیگم مهمه .. شهرت و اینکه تو کدوم کارا پارتی داری ؟ اطلاع زیادی از عمران ندارم ولی احتمالا اونم بدون پارتی زیاد کارت راه نیوفته .. خودتم دفتر بخوای بزنی تا جا بیفتی طول میکشه !!! مخصوصا شهری که دوس داری کار کنی .. بعضی شهرا مثه تهران خوب شرکتا خصوصی مهندسیا رو جذب میکنن

5. Top | #50
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setarehshab نمایش پست ها
      من برق بودم برای دختر اصلا توصیش نمیگنم اصلا البته خب هرکسی توانمندی خودشو داره
      من پسرم؟با موبایل اومدم چی جوری باید مشخصات رو ویرایش کرد.
      حالا چی؟

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط setarehshab نمایش پست ها
      خب پسر اوضاعش فرق میکنه

منم با موبایلم نسخه موبایلو غیر فعال کنید

من بازم پسر باشم برق نمیرم هههه
      خب چی می ری؟چراااااااااااااااا؟

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      Up

8. Top | #53
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      در مورد کار عمران اون چیزی که تو صفحه 5 گفتم درسته؟
      تو صفحه 5 ندیدم چیزی در مورد کارش نوشته باشین

9. Top | #54
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رشته مورد علاقم برقه مشکل اینجاست که با قبولی های پارسال کانون دیدم نه شریف و نه تهران قبول نیستم می مونه برق امیرکبیر.
      تو یقیه رشته هام باز از کانونی ها دیدم تهران برق و مکانیک احتمالش هست و کامپیوتر و عمران قبولم.
      از کامپیوتر خیلی بد می شنوم!درسته؟
      در مورد کامپیوتر چی میگن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه 4 از 4 نخستنخست ... 34

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن