خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 54
    1. Top | #31
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      یکی می شه واحد های تخصصی این 4تا رو بگه + بعد از خوندن این رشته ها دقیقا چی کاره می شیم؟یعنی چی کار می کنیم؟

2. Top | #32
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا کسی نمی دونه؟

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط CCCC نمایش پست ها
      واقعا کسی نمی دونه؟
      شما این رو یک نگاه بنداز به نظرم
      ویژه نامه معرفی رشته‌های دانشگاهی انتشارات گاج - کنکور

"When the going gets tough, the tough get going."

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      می شه اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا کسانی که تو این دانشگاه ها یا این رشته ها تحصیل کردن.
      بین عمران تهران و برق امیرکبیر موندم.
      (در مورد چیزاایی که می خونیم و بعدشم کار هایی رو که بعد از فارغ التحصیلی انجام یم دیم لطفا توضیح بدین)

5. Top | #35
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      می شه اطلاعات بیشتری بدین مخصوصا کسانی که تو این دانشگاه ها یا این رشته ها تحصیل کردن.
      بین عمران تهران و برق امیرکبیر موندم.
      (در مورد چیزاایی که می خونیم و بعدشم کار هایی رو که بعد از فارغ التحصیلی انجام یم دیم لطفا توضیح بدین)

خب همون طور که قبلا هم به دوستان عرض کردم ، برای انتخاب رشته اول علاقه رو در نظر بگیرین ..... ببینین به برق بیشتر علاقه دارین یا عمران

چون این دو رشته به غیر از دروس پایه در بقیه درس های تخصصی با هم متفاوت هستند

ببینین به حرکت شناسی و دینامیک بیشتر علاقه داشتین یا به مقاومت و خازن و مغناطیس و مدار

شما جواب این سوال رو بفرمایین تا بتونیم کمکتون کنیم

6. Top | #36
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط پویا دقتی نمایش پست ها

خب همون طور که قبلا هم به دوستان عرض کردم ، برای انتخاب رشته اول علاقه رو در نظر بگیرین ..... ببینین به برق بیشتر علاقه دارین یا عمران

چون این دو رشته به غیر از دروس پایه در بقیه درس های تخصصی با هم متفاوت هستند

ببینین به حرکت شناسی و دینامیک بیشتر علاقه داشتین یا به مقاومت و خازن و مغناطیس و مدار

شما جواب این سوال رو بفرمایین تا بتونیم کمکتون کنیم

حرکت شناسی و دینامیک??????
      الان من بین عمران و برق موندم.اولی تهران دومی امیر کبیر!!و واقعا نمی دونم علاقم سمت کدومه!!!اگه یم شه کمی توضیح بدین.

7. Top | #37
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      حرکت شناسی و دینامیک??????
      الان من بین عمران و برق موندم.اولی تهران دومی امیر کبیر!!و واقعا نمی دونم علاقم سمت کدومه!!!اگه یم شه کمی توضیح بدین.

ببینین عمران ادامه فصل 1 و 2 فیزیک سال چهارم شماست یعنی همون حرکت شناسی و دینامیک ..... تو دانشگاه این دو مبحث با حساب دیفرانسیل قاطی میشن و از اونا درس های عمران

ساخته میشن ..... در ترم اول و دوم درس های ریاضی 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل و استاتیک جزء دروس مهم هستند و از درس های مهم ترم های بعد میشه دینامیک ، مقاومت مصالح

تحلیل سازه ، تکنولوژی بتن و راهسازی رو نام برد

در حالی رشته برق ادامه مباحث کتاب فیزیک 3 و آزمایشگاه هست یعنی همون مقاومت و خازن و القا و مدار و مغناطیس که اینا هم با دیفرانسیل قاطی میشن و درس های رشته برق رو

تشکیل میدن .... از درس های مهمشم میشه مدارهای الکتریکی ، ریاضیات مهندسی ، ماشین های الکتریکی ، الکترونیک و بررسی سیستم های قدرت رو نام برد

توجه داشته باشین که درس های برق از عمران سنگین تر و سخت تره

هر دو رشته شرایط مطلوبی رو دارن و این علاقه شماست که تعیین می کنه کدوم رو انتخاب کنین

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ببینین عمران ادامه فصل 1 و 2 فیزیک سال چهارم شماست یعنی همون حرکت شناسی و دینامیک ..... تو دانشگاه این دو مبحث با حساب دیفرانسیل قاطی میشن و از اونا درس های عمران

ساخته میشن ..... در ترم اول و دوم درس های ریاضی 1 و 2 و معادلات دیفرانسیل و استاتیک جزء دروس مهم هستند و از درس های مهم ترم های بعد میشه دینامیک ، مقاومت مصالح

تحلیل سازه ، تکنولوژی بتن و راهسازی رو نام برد

در حالی رشته برق ادامه مباحث کتاب فیزیک 3 و آزمایشگاه هست یعنی همون مقاومت و خازن و القا و مدار و مغناطیس که اینا هم با دیفرانسیل قاطی میشن و درس های رشته برق رو

تشکیل میدن .... از درس های مهمشم میشه مدارهای الکتریکی ، ریاضیات مهندسی ، ماشین های الکتریکی ، الکترونیک و بررسی سیستم های قدرت رو نام برد

توجه داشته باشین که درس های برق از عمران سنگین تر و سخت تره

هر دو رشته شرایط مطلوبی رو دارن و این علاقه شماست که تعیین می کنه کدوم رو انتخاب کنین
      یعنی اگه به برق علاقه داشته باشم شما می گید برق امیر کبیر؟؟؟

یه خرده اگه یم شه در مورد شرایط کاری این دو تا هم یم شه توضیح بدین.(زیاد دلم به عمران نیست نه واسه درساش بلکه واسه کارش)

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بدبختی اینه که هر 4 تا رشته ای که نوشتی اصلاً شبیه هم نیستند. ببین به کدوم علاقه داری همونو برو.

10. Top | #40
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      سلام
      من واسه انتخاب رشته واقعا موندم.
      این 4 تا رشته رو دوست دارم.
      با رتبه های کانونی های پارسال که چک کردم هیچکدوم از این 4 تا رو شریف قبول نمی شم.
      برق و مکانیک تهران احتمالش کمه.اما عمران و کامپیوتر تهران قبولم.از اونورم می تونم برم برق امیر کبیر.واقعا نمی دونم چی کار کنم.
      لطفا اگه کسی اطلاع داره چه از رشته ها چه از دانشگاه های چه از هرچی دوست داشت بگه و اگه تو این داشنگاه ها تحصیل کرده بلکه از این برزخ درایم.

ممنون
      دوس داری کجا کار کنی !!!!؟

11. Top | #41
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      یعنی اگه به برق علاقه داشته باشم شما می گید برق امیر کبیر؟؟؟

یه خرده اگه یم شه در مورد شرایط کاری این دو تا هم یم شه توضیح بدین.(زیاد دلم به عمران نیست نه واسه درساش بلکه واسه کارش)
      بله اگه به برق علاقه دارین به ترتیب اونا رو از بالا به پایین بزنین

ببینین برق 4 تا گرایش داره که گرایش قدرتش برا خانوما توصیه نمیشه ..... ولی 3 گرایش دیگه یعنی الکترونیک ، مخابرات و کنترل گرایش هایی هستن که اگه در اون ها توانمند باشین

و همچنین نرم افزارهای مرتبط رو یاد گرفته باشین ان شا الله می تونین به شغل مطلوبی برسین ..... کار در دفاتر و شرکت ها ، کارخانه ها و سازمان های خصوصی و دولتی از کارهاییه که می تونین

انجام بدین

عمران هم در مقطع لیسانس گرایش نداره و اگه نرم افزار های مرتبط رو یاد بگیرین می تونین در دفاتر فنی و شرکت ها و جاهای مختلف دیگر کارهای نظارت و محاسبات را انجام بدین

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Keiv4n نمایش پست ها
      بدبختی اینه که هر 4 تا رشته ای که نوشتی اصلاً شبیه هم نیستند. ببین به کدوم علاقه داری همونو برو.
      مشکلمم همینه مقالات داخل اینترنتو خوندم با چند نفرم صحبت کردم و اطلاعاتم در همین حده و زیاد رشته ها برام فرقی ندارن فقط کمی برق شاید برام بهتر باشه شما اگه می تونین اطلاعات بیشتر در اختیارم بزارین.

13. Top | #43
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      دوس داری کجا کار کنی !!!!؟
      یعنی چی؟می شه بیشتر توضیح بدین.

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله اگه به برق علاقه دارین به ترتیب اونا رو از بالا به پایین بزنین

ببینین برق 4 تا گرایش داره که گرایش قدرتش برا خانوما توصیه نمیشه ..... ولی 3 گرایش دیگه یعنی الکترونیک ، مخابرات و کنترل گرایش هایی هستن که اگه در اون ها توانمند باشین

و همچنین نرم افزارهای مرتبط رو یاد گرفته باشین ان شا الله می تونین به شغل مطلوبی برسین ..... کار در دفاتر و شرکت ها ، کارخانه ها و سازمان های خصوصی و دولتی از کارهاییه که می تونین

انجام بدین

عمران هم در مقطع لیسانس گرایش نداره و اگه نرم افزار های مرتبط رو یاد بگیرین می تونین در دفاتر فنی و شرکت ها و جاهای مختلف دیگر کارهای نظارت و محاسبات را انجام بدین

می شه در مورد کار برق بیشتر توضیح بدین که دقیقا قراره چی کار کنیم.
      واسه کار عمران یکی می گفت باید تو جاهای شلوغ باشی تو خاک و خل بری بری واسه سد واسه راه سازی با کارگرا ارتباط داشتی باشی که اگه این جوری باشه پول تو عمرانه.درست میگه آیا؟

15. Top | #45
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یعنی چی؟می شه بیشتر توضیح بدین.
      خوب یکی که مثه شما دختره باید بیشتر تو انتخاب رشته مهندسی دقت کنه !! شما که دانشگاها خوب کشور قبول میشین .. فکر میکنی بعد از فارغ شدن چکاری واست مناسبه ؟ کار تویه شرکتایه خصوصی یا ادامه دادن و استاد دانشگاه شدن یا پالایشگاه پتروشیمی شرکت برقو ....

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن