هرچی قلمچی تو امار دانشگاه های دولتی خوب کار کرده واسه ازاد گند زده هیچ تخمین درستی از علوم تحقیقات و تهران جنوب و... نیست
یکی اینکه کدوم بهتره (برای رشته مکانیک و مواد) و با چه رتبه ای می گیره رشته ریاضی منطقه۱
کسی می دونه کمک کنه لطفا
هرچی قلمچی تو امار دانشگاه های دولتی خوب کار کرده واسه ازاد گند زده هیچ تخمین درستی از علوم تحقیقات و تهران جنوب و... نیست
یکی اینکه کدوم بهتره (برای رشته مکانیک و مواد) و با چه رتبه ای می گیره رشته ریاضی منطقه۱
کسی می دونه کمک کنه لطفا
You Can live your Dream
من پارسال کنکور داشتم مکانیک مرکز قبول شدم البته تهران جنوبو از عمد بعد از مرکز زدم چون برام راهش سخت بود.ترازم 6هزار و خورده ای بود ازاد فقط و فقط تراز زیرگروه مهمه نه رتبه در سهمیه و..مکانیک علوم تحقیقات هم با تراز 8000 قبول میشی
زندگی درک همین
اکنون
است!
You Can live your Dream
زندگی درک همین
اکنون
است!
علوم تحقیقات فکر نمیکنم رشته های کامپیوتری داشته باشه حتی برقم نداره! تمرکزش رو تحصیلات تکمیلیه .مقطع لیسانس رشته هایی مثل مکانیک نفت و پلیمر و مهندسی پزشکی و مواد داره
واحد تهران شمال به نسبت واحد ضعیفیه البته فکر کنم از غرب و شرق بهتر باشه، یعنی در حد جنوب ومرکز و علوم تحقیقات نیست برای رشته های فنی این سه ازاد بهترینن با تراز حدود 5000 وشاید یه خوردم کمتر ای تی شمالو میشه اورد
زندگی درک همین
اکنون
است!
ویرایش توسط nikra : 31 تیر 1394 در ساعت 03:27
You Can live your Dream
صنعتی کرمانشاه ،
من راستش مکانیک میخواستم توی کارنامه سبزم هم بعد از رشته ی قبولیم شبانه محقق اردبیلی مکانیک رو قبول شده بودم ولی من دوست پدرم دانشگاه تهران مرکز استاد گروه عمرانه بهم گفت کامپیوتر دولتی رو برو !و همینظور یکی از فامیلامون که برق تبریز بود کلا تحت تاثیر حرف بقیه رفتم کامپیوتر. البته الان نسبتا از درسای اصلیم خوشم اومده خدا روشکر،ولی اگه برگردم به پارسال میرم ازاد چون این مساله که نرفتم دنبال علاقم داره روحمو ازار میده هرچند که ممکنه توی رشته فعلیم نسبت به مکانیک خیلی موفق تر باشم
زندگی درک همین
اکنون
است!
You Can live your Dream
زندگی درک همین
اکنون
است!
ویرایش توسط nikra : 31 تیر 1394 در ساعت 11:34
پارسال یه فایل http://dl.konkour.org/tarazdaneshgahazad.pdf دانلود کرده بودم اطلاعات کامل و تراز های ازاد های با کنکور داره البته اطلاعاتش برای سال 92 فکر کنم
زندگی درک همین
اکنون
است!
ویرایش توسط nikra : 31 تیر 1394 در ساعت 11:51
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)