کسانی که قصد کمک کردن و راهنمایی دادن به داوطلبان رو دارن لطفا تو تاپیک های عمومی این کارو انجام بدن.تاهمه استفاده کنند.درصورت مشاهده هرگونه تبلیغی پست مربوطه حذف وباکاربر مربوطه برخورد خواهد شد.
سلام
واسه مترجمی زبان انگلیسی رتبه کدوم زیر گروه مهمه ؟
درصدام
ادبیات 53/4
عربی 62/7
معارف 80
زبان 58/7
تخصصی 14/3
رتبه کل هم 2500
سلام بچه ها ؛ بعد کنکور نبودم تو انجمن تقریبا تا امروز . تبریک به همه و خسته نباشید
منم رتبه ام 71 شد منطقه 2
یه پیشنهاد کلی کنم : وضعیت انتخاب رشته توی رشته ی ما به شدت بستگی به میزان داوطلبان غیر زبانی که شرکت کردن و رتبه ی بهتر از شما دارن و اینکه ایا تو زبان انتخاب رشته میکنن یا بچه هایی که رتبه شون از شما بهتره گرایششون به کدوم رشته اس ، هر ساله متغیره و نمیشه صرفا بر مبنای اطلاعات حتی سال قبل نتیجه گیری کرد. سال های قبل کسی رو داشتیم با تبه ی 600 منطقه 2 روزانه ادبیات انگلیسی علامه قبول نشده اما سال بعدش با رتبه ی 1200 روزانه اش قبول شدن در حالی که تغییری در میزان پذیرش نبوده.
پس تو انتخاب رشته حتما انتخاب های رویایی رو انجام بدید چون بعید نیست قبول بشید. هیچ بعید نیست رتبه ی 1770 که rick آورده ادبیات روزانه ی علامه قبول نشه . شبانه رو که به احتمال بالای 90 درصد قبوله
SuccessfulStudent عزیز ممنون از راهنماییت ما همون شهر خودمون قبول شیم خودش خیلیه اگه یادت باشه من تو یه تاپیک گفتم که برا زیر 3000 میخونم ولی خب نتیجه بهتر شد
راستی خودت خیلی خوب شدی امیدوارم همیشه موفق باشی رتبتم مبارکت باشه
نه بابا باید 7 خان رستم رد کنی واسه دوستم زیر 5 هزاره مجاز نشده تو چطوری مجاز شدی به هر حال موفق باشی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)