ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
خخخخخخخخخخ
داییم رتبه 2و3 تجربی رو دیده میگه خب خدارو شکر اینا تک رقمی شدن
وگرنه تو خونه میموندن...
اصلا روحیه میده به آدم
مدیر سایتشون هر لحظه آمار سایت رو داره ....لحظه ای که آمار بازدید پایین بیاد نتایج رو میذارن چون توی اوج شلوغی و ترافیک سایت از دسترس خارج میشه و ضایع میشن
شما آمادگی داشته باشین برا امشب....زمان ما گفتن یکشنبه شب اعلام میشه اما شنبه ساعت 21 نتایج رو زدن
ان شاا... همتون موفق شدین
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
دو صفحه قبل صحبت از مرحوم اقدامی بود
جوری که من شنیدم به دلیل مصرف قرص هایی مخصوص برای بیدارموندن که موسسه شهرشون بهشون میداده این اتفاق افتاده .
دوستان خواهشا ازین قرص ها و مواد راحت مصرف نکنید
آره ولی اینکه میگفتن تو خواب سکته زده درست نیست چون فامیل ما تو ساوه رفیق فابش بوده گفت ساعت 3 صبح در حین مطالعه ادبیات سکته زده خدا رحمتش کنه جاش امروز بین رتبه ها خالیه.دو صفحه قبل صحبت از مرحوم اقدامی بود
جوری که من شنیدم به دلیل مصرف قرص هایی مخصوص برای بیدارموندن که موسسه شهرشون بهشون میداده این اتفاق افتاده .
دوستان خواهشا ازین قرص ها و مواد راحت مصرف نکنید
Moonlight Shines Upon The Guilty And The Innocent Alike
یکی از بچه های انسانی شهر ما هم دو روز قبل کنکور بر اثر سرعت زیاد و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه تصادف کرد و در دم فوت شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)