خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 5 از 5
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

مقایسه دانشگاه تبریز با شیراز و اصفهان

سلام دوستان

من تبریز ساکن هستم و قراره ادبیات انگلیسی بخونم.اونطور که درصدامو خودم حساب کردم تقریباً میشه گفت قطعاً دانشگاه تبریز قبولم.مطمئن نیستم که علامه بیارم یا نه ولی سوال اصلیم اینه که اگه از دانشگاه های شهرهای دیگه مثل شیراز یا اصفهان قبول شم ارزششو داره برم؟ یعنی سطحشون اونقدر بالاتر از تبریز هست که ارزش مشکلات زندگی تو یه شهر دیگه و خوابگاه و این چیزارو داشته باشه؟ یا بهتره همون تو تبریز بمونم و سطح علمیشون چندان بالاتر نیست؟ در مورد خود دانشگاه علامه چطور؟ کلاً یه راهنمایی بکنید مرسی.

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آپ

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اهل کجایی؟
      اگه اذری هستی بهتره تبریز بخونی!

4. Top | #4
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Trance نمایش پست ها
      سلام دوستان

من تبریز ساکن هستم و قراره ادبیات انگلیسی بخونم.اونطور که درصدامو خودم حساب کردم تقریباً میشه گفت قطعاً دانشگاه تبریز قبولم.مطمئن نیستم که علامه بیارم یا نه ولی سوال اصلیم اینه که اگه از دانشگاه های شهرهای دیگه مثل شیراز یا اصفهان قبول شم ارزششو داره برم؟ یعنی سطحشون اونقدر بالاتر از تبریز هست که ارزش مشکلات زندگی تو یه شهر دیگه و خوابگاه و این چیزارو داشته باشه؟ یا بهتره همون تو تبریز بمونم و سطح علمیشون چندان بالاتر نیست؟ در مورد خود دانشگاه علامه چطور؟ کلاً یه راهنمایی بکنید مرسی.
      اگه آدم تنبلی هستی و اهل خوابگاه و اینا نیستی، حتما بمون تبریز، زیاد فرق نمی کنن دانشگاه های شیراز و اصفهان و تبریز، حتی شاید دانشگاه تبریز از 2 دانشگاه دیگه بهتر هم باشه.

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آذری که هستم...تنبل و شلخته هم هستم! پس همون فک کنم تبریز بمونم اگه اینطوری باشه.... ممنون..

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن