سلام خدمت دوستان من بین این دو رشته موندم لطفا با دلیل بگید کدو از نظر سختی کار درامد اینده ادامه تحصیل وجهه عمومی ساعت کار و استخدام حقوق و هر موضوع مهم دیگر در این زمینه بهتر است لطفا در مورد سایر رشته ها بحث نکنید
سلام خدمت دوستان من بین این دو رشته موندم لطفا با دلیل بگید کدو از نظر سختی کار درامد اینده ادامه تحصیل وجهه عمومی ساعت کار و استخدام حقوق و هر موضوع مهم دیگر در این زمینه بهتر است لطفا در مورد سایر رشته ها بحث نکنید
هرجوری حساب کنی پرستاری بهتره
هم استخدامش راحت تره و هم حقوقش بیشتر از هوشبری ه
فرستاده شده از GT-S5303ِ من با Tapatalk
«امام جعفر صادق(عليهالسلام)»:
به ياد آن ساعتي باش که بندبند تو در قبر از هم جدا ميشوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برميگردند. اين تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّي ميدهد. (المحجّةالبيضاء، ج ٨، ص ٢٤١)
تاپیک تکراری.
شماچرااینقد تاپیک تکراری میزنی؟
همین تاپیکتم http://forum.konkur.in/thread27789.html#post512660
لینکت کردم که درباره سوالتون بحث شده.
لطفا ازایجاد موضوع تکراری بامحتوای تکراری خودداری کنید .
ممنون.
دررابطه بادرآمد هم:
http://forum.konkur.in/thread8550.html
درسته پست اصلی چند رشته خاص زده ولی خود تاپیک به تمام رشته های تجربی پرداخته.میتونه کمک دهنده باشه.
در مورد حقوقش چیزی نمی دونم با این حال این تفاوت حقوق که ازش صحبت می کند در چه حدود می باشد در مورد استخدام چیزی که می دونم توی استان ما نزدیک به 200 نفر ورودی پرستاری دانشکاه دولتی و ازاد برای ورودی مهر ماه وجود دارد و این بدون در نظر گرفتن شهرستان های دارای علوم پزشکی در استان ها مجاور ماست این در حالی است که رشته ی هوشبری تنها 20 نفر پذیرش دارد و به طور کلی در کل کشور در دانشگاه ازادرشتهی هوشبری فکر کنم فقط در سه محل تهران مشهد و شاهرود پذیرش شدبا این وجود اگه پیش بره پرستاری در استان ما دیگه ارزش خودش رو از دست می دهد وتنها در استان های بزرگ مثل تهران بازار خوبی خواهد داشت و در سایر مناطق اشبا می شود و روند استخدام دشوار تر می شود و این چیزی است که من ازش می ترسم اما با این حال استخدام در رشته های علوم پزشکی بهتر از سایر رشته ها می باشد
سلام . الحق شرایط و بازار کار پرستاری بهتره
البته همه سختی ها رو هم لحاظ کنید . چون شما خط مقدم برخورد با بیماران و خانواده های آنها در مراکز درمانی هستید
ساعت کاری بعضا بالا در برخی مقاطع سال و اتفاقات ناگوار و یکنواختی محیط و ...
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
لطفا بیشتر توضیح بدید حقوقش چقدر بیشتره و اصلا الان توی چه رنجی است یه جایی نوشته بود حداقل حقوق پرستاران یک میلیون 800 باسه امساله .....در مورد استخدامش باید گفت که درسته استخدامیش تعداد کمتری می خواد اما پذیرشش خیلی کمتره تو ی هر استان در حدود 25 نفر روزانه قبول می شه ازادم فقط سه جا پذیرش می شه اما پرستاری تا دلت بخواد حتی شهرستان های استان ها هم پذیرش می کنن ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)