خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سوال در مورد چند تا از منابع کنکور

سلام, ممنون میشم اگه به سوالاتم جواب بدین

من شیمی ۲ مبتکران سال ۹۱ دارم , بنظرتون برم چاپ ۹۳ یا ۹۴ بخرم یا همون کفایت میکنه؟

قرابت معنایی الگو یا دریافت؟یا هر دو؟

اگه شیمی پیش ۱ خیلی سبز داشته باشم و شیمی پیش ۲ مبتکران بنظرتون تو تو فهم مشکلی برام پیش میاد؟

من واسه ریاضی کتاب تخته سیاه ۹۲ و خیلی سبز ۸۹ دارم. من ریاضیش زیاد خوب نیس یعنی پایم قوی نیس بنظرتون کفایت واسم یا برم جامع مهر و ماه بخرم؟ و اینکه خیلی سبز چاپ های جدید چقد تغییر کرده؟ (اینی که من دارم درسنامه کمی داره)

واسه فیزیک دو جلد گاج جامع طوسی کفایت می کنه؟

ببخشید خیلی سوال شد :d

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Nima1220 نمایش پست ها

من شیمی ۲ مبتکران سال ۹۱ دارم , بنظرتون برم چاپ ۹۳ یا ۹۴ بخرم یا همون کفایت میکنه؟

اگه شیمی پیش ۱ خیلی سبز داشته باشم و شیمی پیش ۲ مبتکران بنظرتون تو تو فهم مشکلی برام پیش میاد؟

من واسه ریاضی کتاب تخته سیاه ۹۲ و خیلی سبز ۸۹ دارم. من ریاضیش زیاد خوب نیس یعنی پایم قوی نیس بنظرتون کفایت واسم یا برم جامع مهر و ماه بخرم؟ و اینکه خیلی سبز چاپ های جدید چقد تغییر کرده؟ (اینی که من دارم درسنامه کمی داره)

​به نظرم اگه برات مقدوره ویرایش جدید بگیر همه رو
      Live your dreams

🔱
      KowsarDDC

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      up

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام
      شیمی سال قبل دچار تغییراتی شد پس شیمی 2 مبتکران تون به درد نخواهد خورد,ترجیحا از منبع جدید استفاده کنید.
      بحث قرابت معتایی:اگه در درک ابیات مشکل دارین ,قرابت نشر دریافت دکتر سبطی ,در غیر اینصورت برای تست همون الگو کفایت میکنه.
      شیمی پیش :محتوای خیلی سبز و مبتکران هردو یکی هست , جوری که اگه هردو رو با هم مقایسه کنید گویی از روی هم کپی شدن , اما نکته اصلی اگه پشت کنکوری هستین شیمی پیش هم دچار تغییر کلی شده ,باید منبع با چاپ 94 تهیه بفرمایین.
      ریاضی :فرمودین پایه ضعیفی دارین,مهر ماه برای شما مناسب نیست,برای اموزش می تونین از کوله پشتی استفاده کنین ,برای تست هم ابتدا از ابی قلم چی ,در صورت پیشرفت به سمت مهر ماه یا منبع دیگر برین.
      قیزیک:بله گاج کفایت میکنه.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

سلام .
      اول اینکه زیاد روی کتاب هاتون سخت گیر نباشید و چاپ جدید بعضی کتاب ها واقعا چیز خاصی در اون نیست جز اضافه کردن چند تا تست و یه ویرایش چند صفحه ای .

در مورد شیمی 2 مبتکران تغییر داشته اما به نظرم من با همون چاپ 91 بخون چون درس نامه اش که کامله و بهتره به جای اینکه بری چاپ جدید مبتکران رو بگیری مثلا از کتاب ازمون پایه وپیش فار استفاده کنی و با همون مبتکرانی که داری پیش بری .
      قرابت هر دوی این منابع خوب هستند اگه قرابت معناییت قویه فقط از تست های نشر الگو استفاده کن چون فقط با تست اموزش میده . اما اگه پایه ای و چیزی از قرابت و ادبیاتت ضعیفه نشر دریافت . با هر دوشون هم همزمان کار نکن مثلا اول میتونی نشر دریافت رو خوب کار کنی و بعدش بیای سراغ تست های نشر الگو که من پیشنهاد میکنم حتما تست های قرابت نشر الگو رو کار کنید چون نشر دریافت تست های خوبی نداره و فقط اموزشش کامل و پایه ای است .
      در مورد شیمی پیش دانش گاهی نه مشکلی پیش نمیاد چون پیش 1 مبحثش با مباحث پیش 2 فرق میکنه و زیاد وابستگی وجود نداره ! و هر کدوم از این کتاب ها رو بگیری خوبه فرق زیادی نداره ...
      ریاضی تخته سیاه رو زیاد پیشنهاد نمیدم مگه اینکه خودت باهاش راحت کار کنی ؛ خیلی سبز هم خوبه حتی چاپ قدیمش ولی خب چاپ جدیدش بهتره ولی فرق زیادی در ساختارش نمی کنه . جامع مهر و ماه هم پیشنهاد نمیدم با توجه به اینکه ریاضیتون قوی نیست .
      فیزیک هم اره همون گاج خوبه البته اگه به درصد بالاتر فکر میکنید میتونید نشر الگو رو هم کار کنید ولی وقتی گاج رو تموم کردین برین سمت نشر الگو .
      ویرایش توسط :Iman1997 : 27 تیر 1394 در ساعت 23:18

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

سلام دوست عزیز
      به نظر من مبتکران برای 93 و 94 هم بخر
      برای قرابت معنایی الگو خوبه
      برای پیش 1 که خیلی سبزه و برای پیش 2 که مبتکران هستش اگه بتونی در مفاهیمشون ارتباط برقرار کنی نه تو فهمش مشکلی برات پیش نمیاد
      به نظر من برای فیزیک هم دو جلد گاج جامع طوسی هم کافیه
      موفق باشی
      بای
      Cyrus The Great
      King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

سلام دوست عزیز

من خودم از مبتکران قدیمی استفاده کردم بعد جدیدو دیدم در یک نگاه تغییراتی ندیدم

واسه من قدیمی تر هست مال 89 هست ولی فکر کنم پیش رو باید جدیدشو بگیری

دریافت واسه اموزش الگو واسه تست

به قول دوستان خیلی سبز کپی مبتکرانه پس فرقی نداره

خیلی سبز تغییرات خوبی داشته پس اگه واستون مقدوره بگیرید

واسه فیزیگ گاج برای شروع عالییه برای تست از الگو یا خیلی سبز که نیومده هنوز استفاده کنید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط yaghma نمایش پست ها
      سلام
      شیمی سال قبل دچار تغییراتی شد پس شیمی 2 مبتکران تون به درد نخواهد خورد,ترجیحا از منبع جدید استفاده کنید.
      بحث قرابت معتایی:اگه در درک ابیات مشکل دارین ,قرابت نشر دریافت دکتر سبطی ,در غیر اینصورت برای تست همون الگو کفایت میکنه.
      شیمی پیش :محتوای خیلی سبز و مبتکران هردو یکی هست , جوری که اگه هردو رو با هم مقایسه کنید گویی از روی هم کپی شدن , اما نکته اصلی اگه پشت کنکوری هستین شیمی پیش هم دچار تغییر کلی شده ,باید منبع با چاپ 94 تهیه بفرمایین.
      ریاضی :فرمودین پایه ضعیفی دارین,مهر ماه برای شما مناسب نیست,برای اموزش می تونین از کوله پشتی استفاده کنین ,برای تست هم ابتدا از ابی قلم چی ,در صورت پیشرفت به سمت مهر ماه یا منبع دیگر برین.
      قیزیک:بله گاج کفایت میکنه.
      یعنی کتاب درسی شیمی پیش ۱و۲ تو این سال نحصیلی که میاد دچار تغییراتی میشه؟اگه اره پس چاپ جدید مبتکران ممکنه کی بیاد؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      یعنی کتاب درسی شیمی پیش ۱و۲ تو این سال نحصیلی که میاد دچار تغییراتی میشه؟اگه اره پس چاپ جدید مبتکران ممکنه کی بیاد؟
      بله ,کتاب درسی شیمی پیش که چاپ 94 خواهد بود و یکی از منابع کنکور 95, امسال نسبت به چاپ 93 تغییر کرده ,اگر پیش دانشگاهی میرید که با کتاب جدید همراه هستین ولی اگه فارغ التحصیل هستین باید چاپ 94 رو تهیه کنین .
      من چون برای شیمی منبع تستی رو تغییر دادم اطلاع دقیقی ندارم ,اما مطمین هستم تا اواخر تابستون برای برطرف کردن نیازهای کنکوریها و برای اینکه از رقابت با سایر انتشارات دور نباشن حداقل پیش 1 رو منتشر کنه و پیش 2 رو هم در طول سال ویرایش کنن ,برای اطلاع دقیق تر میتونید با انتشارات هم تماس بگیرین تا دقیق راهنمایی کنن.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن