داداش عمده ی افراد این رتبه رو با این درصد ها به دست آوردن ، مگه این که معدل ایشون خیلی پنچر بوده باشه ....
اینم لینک تخمین رتبه
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
باید به عرضتون برسونم ایشون انتخاب رشتشون رو هم یه فرد کاملا حرفه ای انجام داده
ولی هیچکدوم از دانشگاه های پزشکی قبول نشد
امسال دوباره کنکور داد که هنوز ازش خبر ندارم
حالا این کارنامه رو ببین
عمومی 60
زیست 50
شیمی 50
فیزیک 60
و ریاضی 40
ایشون پزشکی گرگان در حال تحصیل هستن
فکر کنم متوجه اختلاف این دو کارنامه شده باشی
یا علی
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
دربین داوطلبان مطرح تجربی در هیچ دانشگاهی کسی نیست که زیست و شیمی رو پایین بزنه. ولی حتی در دانشگاه علوم پزشکی تهران تا دلتون بخواد دندانپزشکی با درصد ریاضی و فیزیک زیر 50 هست.شهرستان ها که ریاضی و فیزیک زیر 20 هم داریم حتی که داره داروسازی میخونه.
مشخصه که کلید برنده شما درس های ریاضی و فیزیک هستن نه زیست و شیمی. زیست رو اگه پایین بزنی نیازی نیست اصلا انتخاب رشته کنی عملا تعطیل هستی. رقابت مفهومش اینه که تا یه حدی همه بتونن برن جلو و بعدش جایی که بقیه ضعف دارن تو جلو باشی.
یه زمانی همه مخ ها هدایت میشدن به سما ریاضی.تجربی راحت بود قبولیش.ولی الان علاوه بر زرنگها دبیرستانی تعداد زیادی مهندس هم وارد رقابت تجربی شده!!!
با ریاضی صفر هم میشه رتبه سه رقمی شد ولی بازیست صفر اصلا.رتبه 708 منطقه 2 ریاضی 8 درصد زده.رتبه 714 10 درصد.784 ریاضی 12 درصد زده.تازه اینایی که گفتم معمولا زمین هم نزدن بقیه درصداشونم بین 50 تا 70 بود.رتبه 19 منطقه 2 هم ریاضی 40 زده.البته کنکوریای 95 فکر نکنین دیگه ریاضی هیچی تاثیر نداره کم بخونینش.اگه بتونی بالا بزنی خیلی کمکت میکنه.(اونایی که میبینین ریاضی 80 زدن بقیه درسا خراب رتبشون هم خوبه چون ریاضی تو زیرگروه خودش تو تجربی ضریبش بالاست و تاثیر تو رتبه کل میذاره نه در زیرگروه یک)
اول اینکه تجربی ها چون توی ریاضیات و فیزیک ضعیف هستن میگن سخت تر از سوالات رشته ریاضیه
اما با حرف شما هم موافق نیستم
چند ساله توی تجربی اگر ریاضی رو خوب نزنی رشته خوبی نمیتونی قبول بشی
مثال هم خواستی در خدتمتت هستم
من در مورد پسرا نظری ندارم ولی اگه دخترا میخوان درس خوندنشون تفریح باشه براشون سمت مهندسی و رشته های محض نیان چون در اکثر موارد روحیه ی ادمو زمخت میکنه
و اینم شنیدم که دخترا از نظر حفظی قوین پس بهتره اگه دوست دارن و میتونن برن پزشکی و پسرا هم ریاضی براشون اب خوردنه پس برن رشته های مهندسی وریاضی
علاقه حرف اولو میزنم ولی دخترایی که روحیه ی حساسی دارن رشته های آسون تر رو انتخاب کنن.من خودم مهندسی خوندم چون دبیرستان برام راحت بود ولی دانشگاه سخته شوکه میشی...
من که خودم ازمون 25 تیر قلمچی
ریاضی رو 100 و فیزیکو 83 زدم اما زیست رو 73پایین ترین درصد اختصاصیم زیست بود
من میانگین درصد ریاضی و فیزیکم بالاتر از زیسته![]()
ولی چون اصلا از مهندسی خوشم نمیاد اومدم تجربی![]()
دوستان عزيزم فعلا خداحافظ !
یا امام زاده بیژن!!!!!!!!
دوست عزیز اولین تنهاترین مهم ترین فاکتور علاقس ولی در کل رقابت تو تجربی خیلی سخت تره باید بیشتر خر بزنی
You Can live your Dream
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)