خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات

ریاضی1و2وحسابان در تابستان.چگونه؟

این سه تا کتابو چجور بخونم تو تابستون..رو هر کدوم چند روز وقت بزارم "با توجه یه اینکه روزی 4 ساعت وقت اختصاص داده بشه"..بنظرتون واسه ریاضی 1 درسنامه های میکرو گاج و نکته های لابه لای تست ها رو حل کنم کافیه؟
      .
      .شما چه روشی وایه خوندن این درسا پیشنهاد میدید

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      این سه تا کتابو چجور بخونم تو تابستون..رو هر کدوم چند روز وقت بزارم "با توجه یه اینکه روزی 4 ساعت وقت اختصاص داده بشه"..بنظرتون واسه ریاضی 1 درسنامه های میکرو گاج و نکته های لابه لای تست ها رو حل کنم کافیه؟
      .
      ببخشید شما سال چندمی هستین؟؟؟ ریاضی 1 رو واسه چی بخونید ؟

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سپهر بد شانس نمایش پست ها
      .
      من ریاضیم زیر صفر بود واسه سال سوم !!!!! نرفتم ریاضی1 رو بخونم !!!!! یعنی هیچی بلد نیستین ؟!!! ببین وقتتو تلف نکن پیشنهاد میکنم حتی اگه هیچی بلد نیستی نرو از ریاضی 1 !! فقط یه سری قضایای مهم هستن که باید اونا رو بلد باشی چیزای پایه ای مث اتحاد ها روش آ و .... من خودم یه ریاضیات پایه و دیفرانسیل خیلی سبز رو خریدم از اول خوندم مشکلم با پایم درس شد بعد رفتم سراغ حسابان .... اونم جزوه معلم انقدر عالی بود که حسابان رو 18.75 شدم نهایی !! حالا شما میخوای بری وقتتو بزاری رو ریاضی 1 ؟!! من نمیدونم ولی بیشتر تحقیق کن دوست عزیز !!!!!

موفق باشی

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      در انتظار تایید ایمیل

Khabalod
      نمایش مشخصات
      خوب در مورد ریاضی 1 قانع شدم که دو سه روز مرورش کافیه........واسه خلاصه نویسی چیکار کنم ؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن