بنظرم اومد مطلبی درمورد فایده های خواب درست و به موقع و ضررهای خواب بد موقع بذارم.که امیدوارم به همه مخصوصا کنکوری ها و کسایی که می خوان درس بخونن کمک کنه.چون جدیدا ساعت خواب عموم بهم ریخته (یکیشون خود من که خیلی هم اذیت میشم).خودمون ضرراشون متوجه میشیم...
سعی کردم مطلبای پزشکی نذارم چون شاید حوصله نکنید بخونید.اما همه ی این مطالب علت علمی داره که میتونین سرچ کنین و بفهمین.
خواب اول شب : خواب سرشب یعنی بعد از نماز عشا تا نیمه شب شرعی است که بسیار مناسب است و هرساعت آن برابر با دو ونیم تا 3 ساعت است.به این معنی که کیفیت خواب اول شب بسیار زیاد است و خستگی کار روز را از بین می برد.
خوابعیلوله: فاصله زمانی بین اذان صبح و طلوع خورشید را بین الطلوعین و خواب در اینزمان را عیلوله می نامند. عیلوله از ماده ( (علل) ) و به معنای مرض است؛ زیرا خوابدر این زمان بیماری زاست.
خواب فیلوله: خواب ضعف و سستی است و به خواب بعد از روز (بعد از طلوع خورشید) گفته می شود.
امام باقر علیه السلام: خواباول روز بی عقلی است؛ زیرا موجب سردی بدن می شود؛ لذا فرد در طول روز کسلاست و شور و نشاط کافی جهت انجام فعالی تهای روزانه خود ندارد. همانبحرانی که نسل های امروزی در اثر بی توجهی به این دستورات طبی وروان شناسی اسلام گرفتار آن شده اند.
خواب غیلوله: خوابیدن حدود نیم ساعت قبل از غروب را غیلوله می گویند. این خواب موجب هلاکت انسان می شود.
امام باقر علیه السلام: خواب بعد از عصر حماقت است.
خواب قیلوله: خواب پیش از ظهر (حدود نیم ساعت قبل از اذان ظهر تا اذان ظهر) را خواب قیلوله گویند که بسیار مفید بوده و موجب نشاط و تقویت قوای مختلف بدن می شود.
شخصی نزد پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله رفت و سوال کرد:
من حافظه ای قوی داشتم ولی اکنون فراموشی بر من غالب شده است. حضرت پرسیدند: آیا خواب قیلوله می کردی و اکنون آن را ترک کردی؟ گفت: بله. حضرت فرمودند: دوباره خواب قیلوله بکن. چون این کار را کرد، حافظه اش برگشت.
مطالب بیشتر(نحوه تنظیم خواب و...) در لینک زیر
http://www.iranboom.ir/tazeh-ha/khabar/7563-favayed-dorost-va-be-moghe-khabidan.html