ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
خواب عیلوله: فاصله زمانی بین اذان صبح و طلوع خورشید را بین الطلوعین و خواب در اینزمان را عیلوله می نامند. عیلوله از ماده ( (علل) ) و به معنای مرض است؛ زیرا خوابدر این زمان بیماری زاست.
خواب فیلوله: خواب ضعف و سستی است و به خواب بعد از روز (بعد از طلوع خورشید) گفته می شود.
من چند روزه عیلوله و فیلوله می خوابمهیچی خواب عیلوله نمیشه همه ی خواب یه طرف این عیلوله یه طرف
خوابم بدجوری به هم ریخته زود نمی تونم بخوابم میشه بگین شماها چه جوری خوابتون رو تنظیم کردین؟ تجربتون رو بگین که من چیکار کنم برای تنظیمش؟
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
ویرایش توسط Nahal : 25 تیر 1394 در ساعت 17:03
من خودمم خوابم بهم ریخت.
مثلا از بس ساعت 3 صبح خوابیدم دیگه حتی وقتی خسته ام و خوابم میاد ساعت 11 12 خوابم نمیبره.این بخاطر ترشح هورمون خوابه.
یکی از راهاش اینه که ظهرا نخوابی و سعی کنی همون 11 12 بخوابی.
گوشی موبایل نزدیکتون نباشه موقع خواب.
شب موقع کار با لپ تاپ یا موبایل نور صفحه رو کم کنید.
آب قند و گلاب کمک میکنه خوابت ببره(اما تضمین نمیکنم صبحم زود بیدار شی!!!)
هرموقع که خوابیدی صبح زود بیدار شی
این کارا سخته اما فک کنم 1هفته تمرین کنی خوب شه.
به لینک پست اول یه سر بزن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)