کارگاه آموزشی خلاصه نویسیزمان دقیق خلاصه نویسی کی هست ؟
خلاصه برداری چه ویژگی هایی دارد ؟
روش های خاص نت برداری و حاشیه نویسی در دروس مختلف
و پاسخ به ده ها سوال دیگه شما در کارگاه خلاصه نویسی دکتر افشار
خلاصه نویسی، حاشیه نویسی
کارگاه آموزشی خلاصه نویسیزمان دقیق خلاصه نویسی کی هست ؟
خلاصه برداری چه ویژگی هایی دارد ؟
روش های خاص نت برداری و حاشیه نویسی در دروس مختلف
و پاسخ به ده ها سوال دیگه شما در کارگاه خلاصه نویسی دکتر افشار
خلاصه نویسی، حاشیه نویسی
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
سلام
خیلی منتظر بودم این یه پادکست رو هم آماده کنید و تقریبا یک سوم پادکست ها برنامه ریزی شمارو کامل گوش کردم واقعا ازتون ممنونم که بی چشم داشت به داوطلبان کمک میکنید تا موفق بشند و برخلاف خیلیا واقع بینانه حرف میزنید
آقای افشار چند تا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید
1- آیا خلاصه نویسی ( تیپ بندی ) و مرور اون میتونه جای تست پوششی رو بگیره یعنی مثلا ما برای یه مبحث عربی 100 تا تست رو بزنیم و نکاتش رو یادداشت کنیم و دیگه تست پوششی نزنیم در دفعات بعد مرور کنیم
آیا با این کار موافقید ؟
2- درباره خلاصه نویسی زیست یه سوال اساسی دارم و اینکه خیلی روش دیگیرم ممنون میشم کمک کنید
زیست شناسی حجمش واقعا بالاست و خلاصه نویسی میتونه خیلی زمان بر باشه یعنی مثلا اگه بخایم کتاب الگو + کتاب درسی رو بخونیم و خلاصه بنویسیم خیلی میتونه وقت گیر باشه
با توجه به اینکه حجم نکات کتاب کمتر از کتاب الگو هست آیا میشه نکات کتاب رو وارد الگو کرد و این کتاب به عنوان کتاب مرجع ما باشه و به جای خلاصه نویسی الگو مرور بشه ؟
به نظر شما نکات تست های الگو توی درسنامه الگو نوشته بشه خوبه یا اینکه اون تست هارو علامت دار کنیم تا بعدا دوباره بخونیمشون ؟
3- آیا خلاصه نویسی یا تیپ بندی و ... برای تست ها و درسنامه ها جدا باشه با نه
مثلا ما به درسنامه شیمی مبتکران مسلط شدیم بهتر نیست اول خلاصه نکات درسنامه رو بنویسیم و بعد خلاصه نکات تست هارو یا اینکه اولا کل مبحث رو بخونیم ( شامل تست و درسنامه ) بعد خلاصه نویسی کنیم میدونم توی پادکست گفتید که بهتره تست زده بشه تا جاهای مهم شناخته بشه بعد خلاصه ولی میخوام بدونم این روش که من گفتم هم میتونه جواب گو باشه
4- به نظر شما کدوم درس ها خلاصه نویسی بشن بهتره ؟ من توی اختصاصی ها چهار درس مهم رو خلاصه نویسی میکنم و توی عمومی ها عربی رو به نظر شما کافی هست این درسا یا دین و زندگی هم باید اضافه بشه ؟
5- توی مرحله ی تسلط در پیش خوانی آیا خلاصه نویسی توصیه میشه ؟ چون من الان دارم میرم سوم و دروس سوم رو پیش خوانی میکنم و اگر احساس کردم در اون مبحث به تسلط رسیدم آیا خلاصه نویسی رو انجام بدم یا نه ؟
ممنون میشم کمک کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)