خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

آموزش روش صحیح خوندن برای پشت کنکوری تجربی

سلام دوستان بنده ورودی 93 پرستاری جندی شاپور اهواز هستم از حدود آذر شروع کردم به محکم خوندن و تونستم حدود 6 ماهه کنکور قبول بشم تازه پیش دانشگاهی هم بودم یعنی مشت کنکوری نبودم و چون اعتقاد دارم زکات علم در پرداخت آن است میخوام تا جایی که بتونم کمکتون کنم من پست بعدی روش خوندن برای حداکثر استفاده از تابستان رو واستون میگم

2. Top | #2
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پایه و بیس این برنامه اینه که شما توی 10 هفته باقی مانده تابستان درس هارو 10 درو بزنید راحت میشه نگو نمیتونم من تونستم شما هم میتونی البته من تابستونو از دست دادم شما که تابستونو داری این کارای که میگم انجام بدید

3. Top | #3
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سیاست تابستون اینه هفته اول حدود 20 درصد هفته دوم 30 درصد همینجور تا آخر نابستون 80 درصد مطالب رو یاد بگیری واسه درس های زیر
      خیلی راحت میشه هر هفته یک دور بزنی اگر خودت بخوای
      ببین واسه شیمی مثال میزنم فعلا
      شنبه : فصل اول و دوم شیمی دوم
      یکشنبه : فصل 5 دوم و 3 پیش که هم نیاز هستن در مورد الکل و ...
      دوشنبه : فصل 2 و 3 سال سوم
      سه شنبه فصل 3 دوم + فصل 1 سوم
      چهار شنبه : فصل 1 و 2 شیمی پیش
      شنبه : فصل 4 دوم و 4 پیش
      ببینی روی کتاب انتشارات مهر ماه بخون که جمع بندی هست میخوام تابستون کلا مطالب به ذهت بیاد

لازم نیست حفظ کنی روخونی کن ولی یکم دقت به خرج بده طوطی وار نخون
      اگه روخونی کنی هفته اول 10 هفته دوم 15 هفته سوم 25 و ... تا آخر تابستون کتاب جمع بندی میاد توی ذهنا
      اینایی که بالا گفتم چون کتاب جمع بندی کم حجم هست راحت میشه خوندش
      ویرایش توسط Defne : 26 تیر 1394 در ساعت 07:13 دلیل: مطالب باید واضح باشد و گذاشتن آی دی خلاف قوانین است.

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 4GB نمایش پست ها
      سلام دوستان بنده ورودی 93 پرستاری جندی شاپور اهواز هستم از حدود آذر شروع کردم به محکم خوندن و تونستم حدود 6 ماهه کنکور قبول بشم تازه پیش دانشگاهی هم بودم یعنی مشت کنکوری نبودم و چون اعتقاد دارم زکات علم در پرداخت آن است میخوام تا جایی که بتونم کمکتون کنم من پست بعدی روش خوندن برای حداکثر استفاده از تابستان رو واستون میگم
      ممنون بابت کمکی که میخواین به کنکوری ها کنید
      فقط لازمه متن واضح وشفاف باشه -چت هاتونُ لطفا کپی نکنید و خودتون همینجا واسه دوستان توضیح بدین
      ممنون

5. Top | #5
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واسه انگلیسی

شنبه لغات درس اول سال 2 .3 پیش
      یکشنبه درس دوم سال 2.3 پیش
      تا پنج شنبه درس های 6 سال دوم سوم و پیش مرور میشن
      روز جمعه میمونه درس 7 سال دوم و 7 و 8 پیش دانشگاهی
      لغات پایان کتاب فارسی هم همین کارو کن
      صفحه های آخر کتاب فارسی رو باز کن
      صفحه اول قسمت لغات سال دوم سوم پیش رو روز اول
      صفحه دوم روز یکشنبه
      همینجور تا آخر
      روز های جمعه کاملا استراحت هر جا دوس داری برو
      البته روز جمعه فکر کنم یکم درس بخونی اونم عقب مونده ها هست
      گذاشتم واسه جبرانی اگه اتفاقی افتاد بتونی جبران کنی
      ویرایش توسط Defne : 26 تیر 1394 در ساعت 07:15 دلیل: گذاشتن آی دی خلاف قوانین است.رعایت کنید

6. Top | #6
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان دینی رو اگر حال ندارید از روی کتاب گاج اون بزرگه بحونید میتونید مثل من از روی آیات نکات گاج بخونید خیلی خوب توضیح داده البته باید متن رو هم خط به خط بخونید . واسه دینی ببینید چیکار کنیم ؟ کل دینی حدود 35 فصل هست فکر کنم باید کاری کنیم که توی 6 روز تموم شه یعنی تا 5 شنبه شما میای 35 رو تقسییم بر 6 میکنی میشه حدودا 6 فصل در روز البته چون آیات نکات کم حجم هست راحت مشه خوندش از شنبه روزی 5 قصل تا آخر هفته یک دور میشه یا نثلا همون برنامه شمی که گفتم با روزی 2 فصل خوندن تمونه سعی میکنم یه برنامه بنویسم ازش عکس بگیرم واستون ارسال میکنم با بیس و پایه آشنا شدید ؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من که این برنامه مخصوصا در مورد دروس تخصصی وقت آدم رو هدر میده

8. Top | #8
      4GB
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش این برنامه واسه پشت کنکوری هاست که میخوان در کمترین زمان بیشترین باد آوری رو انجام بدن بعد با برنامه کانون توی طول ترم پیش میرن که جزیات هم یاد میگیرن

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن