خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 13 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 190
    1. Top | #31
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lvjqd نمایش پست ها
      اگه شما صفحه 11 رو ديدي بنده حقير تمام 159 صفحه انگليسي و فارسي رو خوندم ضمنا تاريخ و قوانين بين الملل و حوادث داخلي رو از سال 87 تا به حال رصد كردم و معتقدم كاري كه اين مجموعه موفق به انجام اون شدند وقعا خارق العاده بود و جز به خواست خدا و دعاي مردم و هدايت هاي رهبري امكان پذير نبود.

میشه لطف کنی لینک متن ترجمه رو بگذاری اینجا؟

والا من خودم به شخصه اگه ترجمه وزارت خارجه باشه قبول ندارم ، چون سانسور توش زیاد میشه مثل توافق ژنو و لوزان که کلی سانسور بازار در آوردن ، برای من فقط متن انگلیسی سند مورد استناد هست نه ترجمه فارسی

2. Top | #32
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اگه شما صفحه 11 رو ديدي بنده حقير تمام 159 صفحه انگليسي و فارسي رو خوندم ضمنا تاريخ و قوانين بين الملل و حوادث داخلي رو از سال 87 تا به حال رصد كردم و معتقدم كاري كه اين مجموعه موفق به انجام اون شدند وقعا خارق العاده بود و جز به خواست خدا و دعاي مردم و هدايت هاي رهبري امكان پذير نبود.
      شما که ترجمه دقیق 159 صفحه رو خوندی ، لینکش رو بده ما هم بخونیم والا چشمون در اومد از بس خودمون ترجمه کردیم ....

بله دادن این همه امتیاز و عقب نشینی رسمی رئیس جمهور و دروغ هایی که این چند روز از مسئولان شنیدیم واقعا خارق العاده بود .... من که فقط به ترجمه دقیق و یا حرف رهبری اعتماد می کنم چون مطمئنم آقای روحانی دیروز حقیقت رو نگفت ....

کاش آقای مهدی محمدی رو دعوت می کردند برای تفسیر تنها مفسریه که تا حدودی به حرفش اطمینان دارم ....
      ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت

تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
      ویرایش توسط moho : 24 تیر 1394 در ساعت 09:50

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط moho نمایش پست ها
      شما که ترجمه دقیق 159 صفحه رو خوندی ، لینکش رو بده ما هم بخونیم والا چشمون در اومد از بس خودمون ترجمه کردیم ....

بله دادن این همه امتیاز و عقب نشینی رسمی رئیس جمهور و دروغ هایی که این چند روز از مسئولان شنیدیم واقعا خارق العاده بود .... من که فقط به ترجمه دقیق و یا حرف رهبری اعتماد می کنم چون مطمئنم آقای روحانی دیروز حقیقت رو نگفت ....

کاش آقای مهدی محمدی رو دعوت می کردند برای تفسیر تنها مفسریه که تا حدودی به حرفش اطمینان دارم ....
      بنده حقير نه ترجمه دقيق

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 8MIT8 نمایش پست ها

میشه لطف کنی لینک متن ترجمه رو بگذاری اینجا؟

والا من خودم به شخصه اگه ترجمه وزارت خارجه باشه قبول ندارم ، چون سانسور توش زیاد میشه مثل توافق ژنو و لوزان که کلی سانسور بازار در آوردن ، برای من فقط متن انگلیسی سند مورد استناد هست نه ترجمه فارسی

لينك ترجمه نمي خواد متن انگليسي رو به مترجم آنلاين بدين

5. Top | #35
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بنده حقير نه ترجمه دقيق
      پستتون رو بخونید ... شما گفتید تمام 159 صفحه بیانیه رو به فارسی خوندم ....

یک سوال ؛ چرا با این که بیانیه بصورت فارسی هم نوشته شده وزارت امور خارجه منتشرش نمی کنه ؟؟؟؟

نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .

6. Top | #36
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      سراب لغو تحریم ...!!!!

حتی با همین چارچوب های پذیرفته شده تحریم های انرژی و فنی مرتبط با هسته ای و همه تحریم های غیر هسته ای که بیش از 80 درصد تحریم ها را شامل میشود به قوت خود باقی خواهد ماند!!

7. Top | #37
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

یک سوال ؛ چرا با این که بیانیه بصورت فارسی هم نوشته شده وزارت امور خارجه منتشرش نمی کنه ؟؟؟؟

زیرا بخاطر اینکه چون نیازی نیست منتشر بشه!!!!!!!!!!

مثل جریان فکت شیت ایرانی که وزارت خارجه منتشرش نکردش ، خب متن فارسی رو منتشر کنن دیگه! مشکل چیه مگه واقعاً؟!

8. Top | #38
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یعنی شما 159 صفحه رو همین جوری ترجمه کردید ؟؟؟ اونم با مترجم آنلاین ؟؟؟ این قرارداد پر از اصطلاحات تخصصیه شما چطور با مترجم آنلاین همه رو دقیق بررسی کردین ؟؟؟ عجیبه

9. Top | #39
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

من مي دونم چي نوشتم شما كه كتاب مي نويسين دقيق تر بخونين متن انگليسي 159 صفحه است دليلي نداره كه متن فارسي هم 159 صفحه باشه اون رو از مترجم آنلاين خوندم .

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات

مثل جریان فکت شیت ایرانی که وزارت خارجه منتشرش نکردش ، خب متن فارسی رو منتشر کنن دیگه! مشکل چیه مگه واقعاً؟!
      مشکل اینه که فکر می کنند با این کار ها مردم منوجه بعضی چیز ها نمی شوند ... اگه استاد محمدی رو دعوت می کردند رک و راست تمام قرارداد رو از روی متن انگلیسی بی جانب داری توضیح می داد ولی بعیده حالا حالا ها دعوتش کنند .... و الا خیلی چیز ها مشخص می شد ...

11. Top | #41
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات

خخخ از اون حرف ها زدی رفیق ، ببین این یک سند حقوقی بین المللی هستش ، نحوه ترجمه واژگان در حقوق بین المللی خیلی پیچیده تر از این حرف هاست

انتظار نداری که برم با گوگل ترجمه اش کنم .... خخخ

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      مشکل اینه که فکر می کنند با این کار ها مردم منوجه بعضی چیز ها نمی شوند ... اگه استاد محمدی رو دعوت می کردند رک و راست تمام قرارداد رو از روی متن انگلیسی بی جانب داری توضیح می داد ولی بعیده حالا حالا ها دعوتش کنند .... و الا خیلی چیز ها مشخص می شد ...
      نه پس میخوای محمدی بیاد تحلیل کنه؟؟!!بذار کار از کار بگذره...فعلا زوده...بذار مردم خوشحال باشن...دارن حال میکنن...خدا این شادی هارو ازشون نگیرهمحمدی بیاد تحلیل کنه چون واقعیت رو میگه ملت خوش خیال ما قیام میکنن

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من مي دونم چي نوشتم شما كه كتاب مي نويسين دقيق تر بخونين متن انگليسي 159 صفحه است دليلي نداره كه متن فارسي هم 159 صفحه باشه اون رو از مترجم آنلاين خوندم .
      داداش گلم...یه کلمه ممکنه کل مفهوم متن رو تغییر بده!!!قید هایی که استفاده شده رو هرکسی نمیتونه ترجمه ی درست کنه!!!

14. Top | #44
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      برگردید و 2 - 3 پست قبلی خودتون رو بخونید ... فکر کنم فراموشی گرفتید !!! در ضمن جوابتون چه ربطی به سوال بنده داشت ؟؟؟ ... داداش بنده حامی دولتم ولی به هیچ وجه دوست ندارم یک ترکمانچای دیگه به ما تحمیل بشه درک می کنید ؟؟؟ اینم پست خودتون ...

((اگه شما صفحه 11 رو ديدي بنده حقير تمام 159 صفحه انگليسي و فارسي رو خوندم ضمنا تاريخ و قوانين بين الملل و حوادث داخلي رو از سال 87 تا به حال رصد كردم و معتقدم كاري كه اين مجموعه موفق به انجام اون شدند وقعا خارق العاده بود و جز به خواست خدا و دعاي مردم و هدايت هاي رهبري امكان پذير نبود.))

15. Top | #45
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

اگه به صحبت هاي جناب آقاي دكتر ظريف دقت كرده باشين متن انگليسي درز كرده وگر نه بنا بر اين هستش كه هر دو متن بر روي سايت وزارت خارجه قرار بگيره تازه بازم طبق گفته ايشون رهبري با درايت و شجاعت نظرات خودشون رو اعلام خواهند كرد بهتر است من و شما كاتوليك تر از پاپ نشويم.

صفحه 3 از 13 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن