گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
طمع به خاک فرو می برد حریصان را
ز حرص بر سر قارون رسید آنچه رسید
درود بر دل من باد کز ستم کیشان
ستم کشید ولی بار منتی نکشید
ادبیات-------قرابت:سبطی آرایه:کلا کتاب خوب برای آموزش ارایه وجود نداره ولی شاید خیلی سبز جدیده خوب باشه لغت و املا:خیلی سبز زبان فارسی:سبطی تست:جامع خیلی سبز-موضوعی گاج
عربی------گاج سفید+60 آزمون گاج
دینی------گاج+پاسخ نامه
زبان--------مبتکران+لغات خارج کتاب مهر وماه
ریاضی--------پایه الگو پیش گاج
زیست--------الگو+خیلی سبز+گاج جامع+آبی پایه و پیش قلم چی
شیمی-------دو و پیش:الگو سوم:گاج +پایه و پیش فار
اول یه چیزیو بت بگم:سرت رو با کتاب اضافی و زیاد گرم نکن...عمرن برسی اون همه کتابو بزنی
ادبيات:
املا لغت : الگو
آرايه: اصن مهم نیست چه کتابی فقط تست بزن...تستای کنکور زرد عمومی خوبه
تاريخ ادبيات: هیچ فرقی نداره...من کلک معلم داشتم راضیم
عربي:
جزوه یه معلم خوب + تجزیه و ترجمه متون کتاب درسی
ديني:
فقط و فقط خط ویژه هیچ چیز اضافی دیگه ای هم نیاز نیست 700-800 تا تست داره با درسنامه جمع و جور
زبان:
جامع مبتكران چاپ 94 دارم+ نترسيم از متن
منابع خودت خوبه ولی برای بعضی آزمونا که نمیرسی زبان رو جمع کنی کتاب جمع بندی مهر و ماه زرد کوچیکا رو بگیر که 1ساعته برسونی به آزمون
زمين شناسي :
اطلاعی ندارم ولی میگن چلاجور و خیلی سبز خوبه
رياضي:
این درس واسه کسی که یکم پایش ضعیفه خرج داره ولی تضمینیه...جامع تخته سیاه مال بابک سادات : برا درسنامه...درسنامه هاش خوبه اما تستاش نه...برا تست هم آبی قلمچی
زيست:
کلا با تست زدن مخالفم و متن کتاب درسی رو بت پیشنهاد میدم
ولی ژنتیک حتما آرامفر تخته سیاه کار کن
فيزيك :
گاج کافیه
شيمي:
جامع گاج کاملا کافیه + مسائل شیمی از لقمه های مهر و ماه
قلمچی تا تراز 7600 داشتم
آخرین سنجش هم 144 منطقه شدم
منابعی که بت گفتم تضمینیه...سر خودتو الکی شلوغ نکن
در ضمن مهم منابع نیست مهم شیوه مطالعت و درست خوندن هر درسه...زیاد رو منابع مانور نده
یک روز رسد غمی به اندازه کوهیک روز رسد نشاط اندازه دشتافسانه زندگی چنین است گلمدر سایه کوه باید از دشت گذشت
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
.
.
👤یحیی صفی آریان
همین اولش بگم واسه کتاب کمکی جوش نزن هرچی داشته باشی خوبه بجز مواردی خاص که منم نظرمو میگم
ادبيات:
املا و لغت:
آرايه:
تاريخ ادبيات:
موضوعي گاج رو هم دارم و در مورد قرابت مشكلي ندارم.همین عالیه این کتابو برسی کار کنی درصد بالا میاری-قول
عربي:
جامع خيلي سبز رو دارم
60 آزمون عربي گاج چه طوره؟؟خودم ندیدم تعریفشو زیاد شنیدم باتوجه به تجربم میگم اول همین کتابتو کار کن اگه خوب خوندیش بعد برو سراغ 60آزمون-کتاب بگیری کار نکنی جز اعصاب خوردی و دل نگرانی و استرس چیزی بهت نمیده
ديني:
خيلي سبز چاپ 93 دارم + آيات و نكات گاج
دين و زندگي جامع گاج رو هم بگيرم؟؟ پاسخنامش هم واجبه؟؟نه نیاز نیست کتابات خوب وکافین بالاخره باید خود کتاب درسیتم بخونی دیگه
زبان:
همينا كافيه؟؟کافیه
زمين شناسي :
كتابي ندارم .
كتابي ميخوام كه تستاي خوب و فراوون داشته باشه.امسال سوالای کنکورعکس زیادداشت خود کتاب درسیت باید خیلی خوب خونده بشه-کتابم همایش دریافت یه کتاب جدید زده فکر میکنم خوب باشه و خیلی سبزم کتاب زمین شناسی داره-غیر از هفت چیز-
رياضي:
جامع خيلي سبز چاپ 93 دارم+ تستاش يه خورده برام سخته براي آموزش و يك كتاب سطح پايينتر چه كتابي رو معرفي مي كنيد؟؟؟کتاب گاج خیلی خوبه سال به سال داره جامع نداره
زيست:
جامع گاج + كلا براي همه پايه ها الگو دارم
همينا كافيه؟؟بله کافیه
ژنتيك و گياهي هم يك كتاب با آموزش مناسب و راه هاي سريع حل مسئله ميخوام تستم از خيلي سبز و الگو ميزنم.سوالای کنکور ژنتیک دیگه با فرمول و راه سریع حل نمیشه خیلی آسون ولی وقت گیره راه حلش-هنوزم ژنتیک مندلی خیلی خوبه واسه مفاهیم واسه گیاهی کتاب جدا نمیخواد به نظرم
فيزيك :
پايه گاج رو دارم چاپ 93 براي پايه همين مناسبه؟؟؟بله مناسبه ولی تستای جدید کنکور تجربی و ریاضی داخل وخارج94 هم باید کار کنی حتما-اصولی-
براي پيش ميخوام منتظر خيلي سبز بمونم.واسه پیشم من میگم گاج بخری ضرر نمیکنی
شيمي:
دوم : مبتكران
سوم :خيلي سبز 92 رو خالم داره من مبتكرانو ميخرم
پيش يك : خيلي سبز
پيش دو : احتمالا خيلي سبز
اينا خوبن؟؟؟نه واسه دوم وپیش:الگو
سوم:گاج-به نقل از کسانی که حرفی تو شیمی واسه گفتن دارن-
سومم قراره الگو بزنه اونم میتونه انتخاب خوبی باشه
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- از كتاب هاي لقمه مهر و ماه كدوماش خوبه؟؟هیچکدوم قرار باشه کتاب جمعو جور بگیری خط ویژه گاج
- براي مثلثات هم يك كتاب خوب معرفي كنيد؟؟؟یک کتاب هست مهروماه داره مخصوص مثلثات چند صفحه شُ دیدم خوب توضیح داده-بازم از من به تو نصیحت:بهترین راه برای کتاب خوب خریدن اینه یه مبحث که خودت مسلطی رو بری از رو کتاب ببینی و بررسی کنی چقد اون مطلبو خوب گفته -مث دبیرا-
- براي شيمي همين الان آزمون فار رو بگيرم پايه ؟؟؟ يا صبر كنم؟؟؟ امسال چهارمی؟خب میخوای صبر کن چون اون واسه مرور و بازیابی اطلاعاتته اول مبحثو با تست اموزشی ببند اگه زودتر تموم کردی بگیر ازونم تست بزن
ادبيات:
املا و لغت: نشر الگو
آرايه:گاج موضوعی
تاريخ ادبيات:مهروماه
موضوعي گاج رو هم دارم و در مورد قرابت مشكلي ندارم. (موضوعی عالیه)
عربي: گاج کامل(کتاب طوسی/نقره ای/میکروطبقه بندی) بهترینه
جامع خيلي سبز رو دارم
60 آزمون عربي گاج چه طوره؟؟ داشتم نمیدونم
ديني: میکروطبقه بندی گاج
خيلي سبز چاپ 93 دارم + آيات و نكات گاج (خوبه.آیات و نکات ب تنهایی با کتب درسی کارتو راه میندازه)
دين و زندگي جامع گاج رو هم بگيرم؟؟ پاسخنامش هم واجبه؟؟ بنظر من ک لازم نیس. دینی فقط تست کنکور بزن
پاسخنامشم خیلی واجب نیس.ولی گاهی وقتا برای خودم پیش میومد ک نمیفهمیدم چرا اون گزینه درسته میرفتم از پاسخنامه میخوندم برام جا می افتاد.در کل خوبه
ولی گاج جامع برای جم بندی عالی بود.اخر کتاب ی جم بندی گذاشته آخرشه
زبان: شبقره(کیاسالار) یا مبتکران (شهاب اناری)
همينا كافيه؟؟ آره بنظرم
زمين شناسي :
كتابي ندارم .
كتابي ميخوام كه تستاي خوب و فراوون داشته باشه. تستای فراوان مهروماه حجمش زیاده ولی.کتاب درسی خودت خیلی خوبه. کتاب جم بندی دکتر چلاجور هم هس
رياضي:
جامع خيلي سبز چاپ 93 دارم+ تستاش يه خورده برام سخته براي آموزش و يك كتاب سطح پايينتر چه كتابي رو معرفي مي كنيد؟؟؟ من ریاضیم ضعیف بود.با مهروماه ک خیلیا میگفتن خوبه چیزی یاد نگرفتم . ولی خیلیا با مهر و ماه نتیجه گرفتن
خودم کوله پشتی گرفتم. من ک با کوله پشتی خوب ساختم.برای کسی ضعیفه بنظرم کتاب خوبیه+ بانک طلایی تست مبتکران
زيست:
جامع گاج + كلا براي همه پايه ها الگو دارم
همينا كافيه؟؟ الگو فقط برای سال سوم خوبه+برای سال دوم و پیش خیلی سبز.جامع گاج هم خیلی کتاب خوبیه
ژنتيك و گياهي هم يك كتاب با آموزش مناسب و راه هاي سريع حل مسئله ميخوام تستم از خيلي سبز و الگو ميزنم. ژنتیک هم فقط و فقط و فقط تخته سیاه
فيزيك :
پايه گاج رو دارم چاپ 93 براي پايه همين مناسبه؟؟؟ آره خوبه
براي پيش ميخوام منتظر خيلي سبز بمونم. پیش گاج میکروطبقه بندی داشتم و عالی بود
شيمي:
دوم : مبتكران
سوم :خيلي سبز 92 رو خالم داره من مبتكرانو ميخرم.سال سوم خیلی سبز داشتم و عالی بود
پيش يك : خيلي سبز
پيش دو : احتمالا خيلي سبز
اينا خوبن؟؟؟ هر دوش خویه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
- از كتاب هاي لقمه مهر و ماه كدوماش خوبه؟؟ من فقط واژگان زبان انگلسیشو داشتم ک خوب بود
- براي مثلثات هم يك كتاب خوب معرفي كنيد؟؟؟ من ریاضی فقط کوله پشتی داشتم.مثلثاتو برادرم اینو نگاه کرد دی وی دی کنکور اسان است رو هم نگا کرد گفت کوله پشتی خوب گفته
- براي شيمي همين الان آزمون فار رو بگيرم پايه ؟؟؟ يا صبر كنم؟؟؟ نداشتم
امیدوارم موفق بشی
زیر بارند درختان که تعلق دارند...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)