خخخخخخخخخ
من حساب تورو میرسم آخر
رفع اسپم:
عربی ماهینی آفبا+ گاج سفید؟
mamadhny و moho عزیز تایید کردن
نظر بقیه دوستان
حسین تو ام حق نداری نظر بدی گفته باشم
خخخخخخخخخ
من حساب تورو میرسم آخر
رفع اسپم:
عربی ماهینی آفبا+ گاج سفید؟
mamadhny و moho عزیز تایید کردن
نظر بقیه دوستان
حسین تو ام حق نداری نظر بدی گفته باشم
بله کاربردیه البته بعضی مطالب از کتاب درسی حذف شدن که در این صورت شما بیشتر از محتوای کتاب رو یاد می گیرید و مشکلی پیش نمیاد .... منبعتون خوبه ....خب حالا دیگه برید بشینید درستون رو بخونید ... خیلی میاین نت بهتون ضربه می زنه ها ...... ((الکی مثلا من خشنم!!!!))
موفق باشید دوستان
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
اگه ميشه اين سوال زير من رو هم جواب بديد تا من برم نون بخرم آخر شب بيام جمع بندي كنم و باي باي
ممنون داداش از راهنمايي هات
آره فاگوزيست سوم رو دارم
فصل يكش رو تموم كردم دو رو نصفه خوندم پنجش رو هم كامل خوندم فصل يازده رو هم نصفه خوندم
به نظرت دومش رو هم بگيرم كه تو تابستون تموم كنم چون نميخوام ديگه بعد از تابستون ازش استفاده كنم فقط اگه جايي ايراد داشتم استفاده كنم؟؟؟؟
فقط من الان شيمي دوم مبتكرانو بخرم ديگه چاپ جديدش با قديمي فرقي نميكنه كه ؟؟؟
شيمي دوم كنكور 95 با شيمي كنكور 94 فرقي نداره كه؟؟
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
اگه ميشه اين سوال زير من رو هم جواب بديد تا من برم نون بخرم آخر شب بيام جمع بندي كنم و باي باي
ممنون داداش از راهنمايي هات
قربونت
آره فاگوزيست سوم رو دارم
فصل يكش رو تموم كردم دو رو نصفه خوندم پنجش رو هم كامل خوندم فصل يازده رو هم نصفه خوندم
به نظرت دومش رو هم بگيرم كه تو تابستون تموم كنم چون نميخوام ديگه بعد از تابستون ازش استفاده كنم فقط اگه جايي ايراد داشتم استفاده كنم؟؟؟؟ اگه با فاگوزیست سوم خوب کنار اومدید ، آره دومش رو هم بگیرید فقط زیاد تو مطالعه این کتاب وسواس بازی در نیارید چون وقت و انرژی زیادی ازتون می گیره ...
فقط من الان شيمي دوم مبتكرانو بخرم ديگه چاپ جديدش با قديمي فرقي نميكنه كه ؟؟؟
شيمي دوم كنكور 95 با شيمي كنكور 94 فرقي نداره كه؟؟ تغییر داشته اما زیاد نبوده ... چون بنده واسه کنکور 94 مجبور شدم کتاب شیمی 2 چاپ 92(منبع کنکور 95 ) رو بخونم آخه کتاب چاپ 91 گیرم نیومد ... با این حال بنده تفاوتی زیادی بین این دو تا ندیدم مگر در چند چیز جزئی ...
تفاوت هایی که یادمه یکی تطبیق عدد اتمی لانتانید ها و اکتینید ها در متن و جدول بود و دیگری هم جامد شدن حالت گالیم ((تو کتاب چاپ 91 بصورت مایع نمایش داده شده بود ))
موفق باشی آقا حسین
ایمـــان دارم! کــه قشنـگـتــرین عشــق
نگــاه مهــربـــان خــداونـــد بـه بنـدگـانـش اســت . . . زنـــدگــی را بـــه او بســــپار . . .
و مطـمئـــن بـــاش که تــا وقتـــی کــه پشتــت بــه خـــدا گــرم اســت
تمـــام هــراس هـــای دنیـــا خـنـــده داراســت ...
ویرایش توسط moho : 23 تیر 1394 در ساعت 20:20
منم بانظر هلیون موافقم منابعی رو که معرفی کردن اکثرا شناخته شدن وامتحانششونو پس دادن
اندیشیدن به پایان هر چیز
شیرینی حضورش را تلخ می کندبگذار پایان تو را غافلگیر کند درست مانند آغاز .
دين و زندگي جامع گاج رو هم بگيرم؟؟ پاسخنامش هم واجبه؟؟ من داشتم ازش راضی بودم اره پاسخنامه رو هم بگیر
آدم باش همین
برای عمومی ها همینا خوبه و کافی
برای دینی نیازی به پاسخ نامه گاج نیست
ریاضی اموزش اگه وقتشو داری کوله پشتی و اگه پایت خیلی خوبه و مشکلی نداری مبتکران
بقیه ی منابع بهترین هاس و نیازی به تغییرش نیست...
با همینا اگه یه ساعت مطالعه ی قابل قبول و صد البته منظم و پیوسته داشته باشی و همینطور تمرکز کافی میتونی به هدفت برسی...
یه سال جای دوری نمیره!زود همه ی این روزها میگذره و تو میمونی و نتیجه ای که تو این یه سال گرفتی تا اخر عمرت!(اگه نخوای پشت کنکور بمونی)
هر چیری که استرس بهت وارد میکنه یا ارامشتو به هم میریزه و یا بی انگیزت میکنه رو کنار بزار...
امیدوارم موفق باشی
واسه ادبیات هفت خوان هارو بخون پشیمون نمیشی .
من برای رسیدن به آرامش،
تنها به تکرار اسم تو بسنده خواهم کرد .
دوستان واقعا ازتون خيلي ممنونم
ايشالا همتون موفق بشيد و به چيزي كه دلتون ميخواد برسيد
تا شب صبر ميكنم تا بقيه دوستان هم اگه دلشون خواست بيان راهنمايي كنن.
بعدش يه جمع بندي ميكنم و ....
گفتم دوستت دارم
.
و همه چیز فرو ریخت
.
چون جان دادن دسته گنجشکها
.
در بی قراری درخت زیر دستان صاعقه
.
👤یحیی صفی آریان
ادبیات موضوعی نشر الگو/عربی گاج طوسی/دین و زندگی گاج طوسی/انگلیسی برخلاف همه که میگن اناری من می گم اونم گاج طوسی
زیست گاج+نشرالگو/ریاضی تخته سیاه +کوله پشتی/شیمی مبتکران/فیزیک گاج طوسی اینا کلا منابع خیلی خوبی هستن
دوستان یه کم راجع به ریاضی شک دارم لدفا اگه کتاب موثرتری می شناسید معرفی کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)